¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif

שאלון גנוב מפורום דוליז
נראה לי נחמד
תהנו
פרטים אישיים 1. שם : 2. כיתה: 3. תחביבים: 4. איזה שפות אתה מדבר? 5. אוהב ספורט? 6. אתה בן אדם של לילה או של יום? 7. רגיש לדיגדוגים? 8. יש לך גשר? 9. יש לך משקפיים\עדשות מגע? 10. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 11. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 12. מה הדבר הכי חשוב לך? 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 14. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? 15. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? דברים אהובים 16. המשתמש הכי אהוב בפורום: 17. טעם גלידה אהוב: 18. פרי אהוב: 19. ממתק: 20. מכונית: 21. שיעור: 22. חג: 23. היום הכי אהוב בשבוע: 24. צבע: 25. שם לבת: 26. שם לבן: 27. תוכנית אהובה בטלוויזיה: 28. אתר אהוב: 29. נעליים: 30. חדר בבית: 31. דיסק אהוב: 32. זמר: 33. זמרת: 34. להקה: 35. סרט : 36. סלט: 37. בשר: 38. תוספת לפיצה: 39. ריח: 40. רעש: 41. טעם: 42. ספר: דברים שנואים 43. צבע: 44. שיעור: 45. יום בשבוע: 46. סרט: 47. תוכנית: 48. אוכל: 49. שתיה: 50. להקה: 51. זמר: 52. זמרת: 53. מילה: 54. דיסק: 55. סלט: 56. ריח: 57. רעש: ב-24 שעות האחרונות.. 58. היתה לך שיחה רצינית? 59. חיבקת מישהו? 60. רבת עם חבר? 61. בכית? 62. צחקת? 63. גרמת למישהו לצחוק? 64. קנית משהו? 65. הסתפרת? 66. הרגשת טיפש? 67. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? האם אי פעם.. 68. עישנת? 69. שיחקת מונופול? 70. צבעת בספר צביעה? 71. הכנת אתר אינטרנט? 72. שיחקת בברביות? 73. נשארת ער כל הלילה? 74. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? 75. נפלת מכיסא? 76. האם אתה אוכל עם היידים?

¥EleVatioN¥

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

פרטים אישיים 1. שם : אורלע 2. כיתה: י"א 3. תחביבים: מוזיקה, אינטרנט וכאלה
4. איזה שפות אתה מדבר? עיברית, אנגלית, רומנית
5. אוהב ספורט? לפעמים 6. אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי
7. רגיש לדיגדוגים? וואווא
8. יש לך גשר? לא 9. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא 10. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? נוהגת
11. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה שאני לא זוכרת כרגע 12. מה הדבר הכי חשוב לך? עזבו אותי
13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? 14. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לאדעת 15. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לא ממש
דברים אהובים 16. המשתמש הכי אהוב בפורום: כולם
17. טעם גלידה אהוב: שוקולד! או פרוטי! כחול כזה מזה טעים! 18. פרי אהוב: תפוז, קלמנטינה, אפרסק 19. ממתק: הרבה 20. מכונית: אני אסתפק בכל דבר שנוסע
21. שיעור: תכנות 22. חג: חנוכה ופסח 23. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי 24. צבע: שחור 25. שם לבת: לאדעת
26. שם לבן: לאדעת
27. תוכנית אהובה בטלוויזיה: שנות ה70 28. אתר אהוב: תפוז, גוגל
29. נעליים: אול סטאר 30. חדר בבית: שלי 31. דיסק אהוב: כולם של ג"ש, meltdown של ash וfree all angels של ash גם נחמד 32. זמר: לא אוהבת זמרים 33. זמרת: לא אוהבת זמרות 34. להקה: ג"ש ash, גאנס, brand new, גרין דיי ועוד ועוד 35. סרט :טומבריידר (הראשון יותר מהשני
), השער ה-9, ממעמקיי הגהנום, עוד כל מיני סרטים מגניבים של ג'וני דפ 36. סלט: גזר, קצת הרבה לימון, שמן זית, וטיפה מלח, הגזר מגורד כמובן! 37. בשר: לאדעת..שאמא שלי מכינה 38. תוספת לפיצה: פטרוית 39. ריח: לאדעת
40. רעש: לא רעש 41. טעם: טעים 42. ספר: הארי פורט דברים שנואים 43. צבע: צבעים של ברבי כזה 44. שיעור: תנ"ך והיסטוריה 45. יום בשבוע: כולם..חוץ מרביעי ושישי ושבת בערך 46. סרט: סרטים דפוקים חסרי משמעות 47. תוכנית: המממ לאדעת, 48. אוכל: לא טעים
וכל מיני דברים עם ירקות כמו קישואים וחצילים (חוץ מחציל פיקנטי של שטראוס) ושיט כזה...ועלים! :S וחסההההה
49. שתיה: לאדעת 50. להקה: -- 51. זמר: ריקי מרטין 52. זמרת: ג'סיקה סימפסון! ואחותה הפוסטמה, וכל העמות האלה ששרות שירים מגעילים 53. מילה: 54. דיסק: 55. סלט: כל מיני דברםי עם המון עלים 56. ריח: מסריח 57. רעש: ב-24 שעות האחרונות.. 58. היתה לך שיחה רצינית? לא חושבת 59. חיבקת מישהו? כה 60. רבת עם חבר? לא 61. בכית? לא 62. צחקת? כה 63. גרמת למישהו לצחוק? כה 64. קנית משהו? לא 65. הסתפרת? לא
66. הרגשת טיפש? כה 67. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? בהחלט! האם אי פעם.. 68. עישנת? לא 69. שיחקת מונופול? כההההההההה (אח לונע ואבנר! זוכרים את הלילות הסוערים שלנו?!) 70. צבעת בספר צביעה? כה 71. הכנת אתר אינטרנט? כה 72. שיחקת בברביות? כה 73. נשארת ער כל הלילה? כה 74. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא אין לי מקום מתחת למיטה 75. נפלת מכיסא? חחחחחחחחחחח כהההההההה
(אני מתארת לעצמי איך לונע נקרעת עכשיו
) 76. האם אתה אוכל עם היידים? לפעמים

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

חופשי נקרעתי
חחחחחח צריך לעשות את זה שוב מתישהו

¥EleVatioN¥

New member
למה הכוונת?../images/Emo129.gif

לזה שנפלתי מהכסא או למונופול? אבל מזה משנה, בשבילך אני מוכנה ליפול מהכסא באמצע משחק מונופול סוער

לונה..

New member
או, באת לי בזמן

פרטים אישיים 1. שם: מיכל 2. כיתה: ברוך שפטרנו 3. תחביבים: אנאערף, כל מיני חח 4. איזה שפות אתה מדבר? מגמגמת יידיש, אנגלית ועברית חח 5. אוהב ספורט? כן 6. אתה בן אדם של לילה או של יום? של שניהם 7. רגיש לדיגדוגים? בהחלט 8. יש לך גשר? לא 9. יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן 10. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הרבה. בעיקר שמחה ומסופקת
11. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו לי הרבה דברים, אני כבר לא זוכרת 12. מה הדבר הכי חשוב לך? באיזה תחום? שאלה קשה חח 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? 14. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? הכלבה שלי 15. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לאדעת חח דברים אהובים 16. המשתמש הכי אהוב בפורום: כל מי שאני הכי אוהבת יודע מי הוא!
(אה, התחמקות בסטייל חחח
) 17. טעם גלידה אהוב: וניל, דובדבן 18. פרי אהוב: בננה 19. ממתק: שוקולד, טופי
20. מכונית: וואלה לא אכפת לי, העיקר שתסע 21. שיעור: אנגלית, ספרות 22. חג: פסח 23. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי 24. צבע: כחול 25. שם לבת: אריאל
שירה
26. שם לבן: עומרי
27. תוכנית אהובה בטלוויזיה: סדנה למשחק 28. אתר אהוב: גוגיי 29. נעליים: אנאערף, שיהיו נוחות. בעיקר המגף השווה שלי
30. חדר בבית: שלי, כמובן 31. דיסק אהוב: כרגע......... הפסקול של שבתות וחגים. אמא, כמה שהוא מומלץ. 32. זמר: זמר... המממ... מאיר בנאי 33. זמרת: מממ מה זה השאלות האלה, הראשונה שקפצה לי לראש זו נטלי אימברוליה, תעשו עם זה מה שבא לכם חחח 34. להקה: רוקפור 35. סרט : הממממממממ איזה סרטים אהבתי.. אה, קיל ביל חח 36. סלט: חסה ורוקט ועניינים 37. בשר: אנאערף 38. תוספת לפיצה: אננס 39. ריח: קונדישנר של דאב *מתה*, דלק, גפרורים 40. רעש: אמממממ מנוע 41. טעם: שוקו 42. ספר: מלאך או שטן, שרה אנג'ל דברים שנואים 43. צבע: ורוד 44. שיעור: מת' 45. יום בשבוע: ראשון 46. סרט: שוקולד עם ג'וני דפ 47. תוכנית: שישי בגאון 48. אוכל: חילבה חחחחח ועמבה בלע 49. שתיה: שתיה שנואה? אממ אין כזה דבר 50. להקה: או! יש המון. רגע, אני צריכה להזכר. טוב, אין לי כוח 51. זמר: אנריקה איגלסיאס חחח וואי כמה שאני מתעבת אותו. 52. זמרת: ביונסה! 53. מילה: מילה שנואה????
הסתברות 54. דיסק: אין לי 55. סלט: כנ"ל 56. ריח: בית כנסת ביום כיפור
57. רעש: אנאערף, נו מה ב-24 שעות האחרונות.. 58. היתה לך שיחה רצינית? כן 59. חיבקת מישהו? כן 60. רבת עם חבר? לא 61. בכית? כן
62. צחקת? בטח
63. גרמת למישהו לצחוק? כן 64. קנית משהו? כן 65. הסתפרת? לא 66. הרגשת טיפש? היום דווקא לא
67. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? בטח. מורן, אני אוהבת אותך! האם אי פעם.. 68. עישנת? כן 69. שיחקת מונופול? כן 70. צבעת בספר צביעה? כןןןן 71. הכנת אתר אינטרנט? ממש לא 72. שיחקת בברביות? לא 73. נשארת ער כל הלילה? כן 74. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? חח לא 75. נפלת מכיסא? בטח 76. האם אתה אוכל עם היידים? כן, זה כיף

¥EleVatioN¥

New member
איייייייייכככ../images/Emo129.gif

גמאת אוכלת עלים? גם אמא שלי אוהבת את הסלטים עם העלים תגידו איך אתן עושות את זה??? לכול עלים זה איככ
ולמה הסתברות זה כל כך שנוא? דווקא הייתה שאלה קלה

לונה..

New member
מזעזע

היא גוררת אחריה מחשבות מתמטיות שונות ומשונות וזה מעביר בי צמרמורות של גועל וחרדות! איומה ונוראה, המילה הזאת. ועלים זה טעים, במיוחד הרוקט
אמא שלך כזאת שווה

ולריה1

New member
אנוכי!

פרטים אישיים 1. שם : רותם 2. כיתה: י"א 3. תחביבים: לשרוט אנשים 4. איזה שפות אתה מדבר? עברית(דה!!) אנגלית,ספרדית 5. אוהב ספורט? איכככ 6. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה 7. רגיש לדיגדוגים? אכו 8. יש לך גשר? לא.. 9. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא.. 10. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שנה הבאה במילא כולנו מתיים! 11. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני מעדיפה להמנע מלספר..חח 12. מה הדבר הכי חשוב לך? נאדה 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת? 14. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? שאלה פגרתת 15. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? ברור שלא! כאילו פאק מי המשועמם? דברים אהובים 16. המשתמש הכי אהוב בפורום: לא מכירה אף אחד פה. 17. טעם גלידה אהוב: שוקולד 18. פרי אהוב: אין 19. ממתק: שוקולד 20. מכונית: כל סוגי הג'יפים למניהם.. 21. שיעור: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחיקו אותי 22. חג: פורים! 23. היום הכי אהוב בשבוע: שבת 24. צבע: שחור 25. שם לבת: איזבל 26. שם לבן: אלכס 27. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת 28. אתר אהוב: אין 29. נעליים: פיייייייייייייייי 30. חדר בבית: שלי..מה זה לא ברור? 31. דיסק אהוב: היהודים-מציאות נפרדת 32. זמר:תום פטרובר 33. זמרת:אורית שחף! 34. להקה:היהודים... 35. סרט :נערה בהפרעה 36. סלט: שונאת סלטים 37. בשר: פוייייי 38. תוספת לפיצה: זיתים 39. ריח: טיפקס 40. רעש:של סכין 41. טעם: מלוח 42. ספר: ורוניקה מחליטה למות" דברים שנואים 43. צבע: צהוב, ורוד 44. שיעור: ספורט! 45. יום בשבוע: חמישי! 46. סרט: יש מלאא כבר לא זוכרת 47. תוכנית: לאדעת.. 48. אוכל: טונה! 49. שתיה: מיץ גזר 50. להקה: המ.. 51. זמר: שורטי והביגי שלו 52. זמרת: יהודית רביץ 53. מילה: דוגרי(למרות שאני אומרת את זה מלא) 54. דיסק: 55. סלט: חצילים! 56. ריח: של הנאד של ילד בכיתה שלי..פייככ 57. רעש: של הילדים של השכנים מתי שהם בוכים..בא לי לדפוק להם כפכף בראש.. ב-24 שעות האחרונות.. 58. היתה לך שיחה רצינית? לא.. 59. חיבקת מישהו? יס 60. רבת עם חבר? לא 61. בכית? אכן 62. צחקת? אכן 63. גרמת למישהו לצחוק? ודאי 64. קנית משהו? סוכריה חח 65. הסתפרת? כן!!!!!!! 66. הרגשת טיפש? חס וכרפס.. 67. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא. האם אי פעם.. 68. עישנת? כן 69. שיחקת מונופול? ..מזה השאלה הזאת?כאילו יש מישו שלא? 70. צבעת בספר צביעה? כע 71. הכנת אתר אינטרנט? כע 72. שיחקת בברביות? כע 73. נשארת ער כל הלילה? כע 74. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כל הזמן 75. נפלת מכיסא? כן חחחחחחחחחחחחח היה מצחיק 76. האם אתה אוכל עם היידים?איכס לאא

רייל

New member
The world is not enough.

פרטים אישיים 1. שם: אוראל. 2. כיתה: ט'. 3. תחביבים: מוסיקה. 4. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ערבית. 5. אוהב ספורט? כן. 6. אתה בן אדם של לילה או של יום? נתפשר על ערב, טוב? 7. רגיש לדיגדוגים? בכף הרגל. 8. יש לך גשר? לא. 9. יש לך משקפיים\עדשות מגע? גם וגם? 10. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמרת ושחקנית. 11. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? התחלקתי במקום הומה אדם, וכולם בהו בי. >< 12. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים החשובים לי, מוסיקה, העתיד. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אני לא צריכה עוד זוג עיניים. 14. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אני אוהבת אנשים מטורפים. הייתי רוצה להיות מטורפת. אני רוצה להיות ליסה. 15. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לא כלכך. אבל, ניחא. דברים אהובים 16. המשתמש הכי אהוב בפורום: אני לא ממש מכירה פה מישהו, אז.. 17. טעם גלידה אהוב: תות. 18. פרי אהוב: תפוח ירוק. 19. ממתק: מסטיק. 20. מכונית: אחת טובה? 21. שיעור: פיסיקה. (מה, זה המקוצוע היחיד שאני באמת טובה בו) 22. חג: פורים, כמובן. 23. היום הכי אהוב בשבוע: שבת. 24. צבע: אדום. 25. שם לבת: ניצן. 26. שם לבן: לא יודעת. 27. תוכנית אהובה בטלוויזיה: משחק מכור, מכושפות ואנג'ל. 28. אתר אהוב: ישרא ותפוז. 29. נעליים: אולסטאר. 30. חדר בבית: החדר שלי. 31. דיסק אהוב: הסאונדראק של שיקגו
!!!!!!!111 32. זמר: הממ. 33. זמרת: אלאניס מוריסט. 34. להקה: נירוונה. 35. סרט: שיקגו, ראיון עם ערפד, שיער ואמריקן איקס. 36. סלט: אחד רגיל. עם עגבניה, מלפפון וגמבה. 37. בשר: נקניקיות. 38. תוספת לפיצה: טונה ותירס. 39. ריח: דובדבן. ריח אורגזמתי. 40. רעש: מוסיקה. 41. טעם: כל דבר טעים. 42. ספר: "נערה עם עגיל פנינה". דברים שנואים 43. צבע: חום. 44. שיעור: ביולוגיה ושל"ח. 45. יום בשבוע: ראשון. 46. סרט: ה מ ו ן. 47. תוכנית: אודטה?
48. אוכל: אפונה. 49. שתיה: מנטה. 50. להקה: קורן. 51. זמר: הממ. 52. זמרת: ג'ניפר לופז וביונסה. 53. מילה: אסלה. מה זה אסלה. איכס אסלה. 54. דיסק: אני לא שונאת דיסקים, יש פשוט דיסקים שאני לא אוהבת. 55. סלט: סלט תירס. 56. ריח: של נוד? Oo 57. רעש: ציפורניים על גיר או על לוח. ב-24 שעות האחרונות.. 58. היתה לך שיחה רצינית? לא. 59. חיבקת מישהו? כן. 60. רבת עם חבר? הייתי רק אדישה למישהי. 61. בכית? לא. 62. צחקת? המון. 63. גרמת למישהו לצחוק? כן. 64. קנית משהו? לא. 65. הסתפרת? לא. 66. הרגשת טיפש? לא. 67. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. האם אי פעם.. 68. עישנת? כן. 69. שיחקת מונופול? בארור. 70. צבעת בספר צביעה? באארור. 71. הכנת אתר אינטרנט? בבונו
72. שיחקת בברביות? בארור!!!!!1111 73. נשארת ער כל הלילה? אהא. 74. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? אין יל מקום מתחת למיטה. אבל, הי, יש את המגירות! 75. נפלת מכיסא? לא. 76. האם אתה אוכל עם היידים? תלוי מה.

לונה..

New member
או מיי גאד

את גירסה יותר מרוסנת של אריאל! בכל מקרה, עכשיו את מכירה אותי, נעים מאוד. כמה דברים: נערה עם עגיל פנינה באמת טוב? עוד לא קראתי וזה נשמע לי מייאש כזה. מומלץ? דבר שני, אעעעעע הרעש של הציפורניים, אמא... נכון ביותר
דבר שלישי: אמריקן אקס, סרט!

רייל

New member
הממ,

אולי אני גירסה יותר מרוסנת של אריאל, אבל, מרוסנת בכללי? אני לא.
(חכו חכו שיהיה לי מצב רוח) נעים מאוד.
"נערה עם עגיל פנינה" לדעתי זה ספר מדהים. אני לא הצלחתי להפסיק לקרוא אותו. אני אוהבת אותו.
אמריקן איקס זה מדהים. והסוף? עוד יותר.

למעלה