יש לי בעיית שפה....מן לקות למידה לא

כזאת קשה אבל שטויות מה שאני לא לומדת זה רק של"ח ערבית תושב"ע אמונה וכל המקצועות השטוטיות האלה.... יחסית באולפנה עוזרים לי אבל בבי"ס רגיל לא כזה מתחשבים... אבל שנה הבאה אני עושה מב"ר - מסלול בגרות רגיל.... נ.ב אני עכשיו מתכתבת מבת דוד שלי...אין פה אפחד בלי עין הרע LOL ואנחנו השכרנו "עקיצה ב-60 שניות" עם אנג'לינה המהממת וניקולאס קייג'....אין לכם מושג כמה אני מתרגשת.........מליון שנה בלי סרט.. טוב נראה לי זהו בה ביי קאצ' יו טומארו........

EleVaTioN

New member
ואיי סרט טוב!../images/Emo129.gif

איך אני אוהבת את אנג'לינה שם!

הראו אותה ממש קצת ציפיתי ליותר...

סרט מגניב לאללה איזה מתוחכמים.....חבל"ז

S i m s G i r l

New member
אני ממליצה על הסרט

"אוצר לאומי" או "אושן .... 12 או 11" הסרטים נורא מתוחכמים... באמת חושבים על הכול....

yardenbm

New member
לי יש חרא תעודה

בלי נכשלים נכשלים והרוב מספיק אבל בגלל כל הבלגאנים עם הפלא שלי שהיה לי ביום של התעודות אמא שחכה מהתעודה שלי

Crazy Girl2000

New member
אמ.

אני לא אכתוב הרבה כי ניתקו לי את האינטרנט,אני אתחבר מהחשב של הח הדפקט שלי מתי שהוא לא בבית. בצפר קקע.

S i m s G i r l

New member
אני מקבלת

80 במתמטיקה........................ אוף זה כבר מכיתה ד' 80... חח ובכל השאר זה 90-100 אבל זה לא פייר שאין לנו חופש כמה ימים אחריי!!!!! בעע....

S i m s G i r l

New member
טימטומטיקה... חח - נכון מאוד...

ועוד עם החומר שלומדים בכיתה ז'.... בעעע

A Lovato

New member
לא נורא...עצה:

תקשיבי ותהיה מרוכזת בשיעורים...זה עוזר... אני יודעת שקשה לא לחשוב על בילי או בנג'י אבל מה לעשות?

S i m s G i r l

New member
נמנ....

אבל - זה קשההה לא נרדמים?? חח.... יש לנו מורה ממש מפחידה וקשה והיא מהזה מפחידה אותי.... באמת אני עוד אקבל דום לב בשיעורים שלה או משהו ועוד היא מלמדת אזרחות והיסטוריה... בעע..... מעצבן - אני רק מחכה לצאת מהבית ספר שלי...

yardenbm

New member
ז' זה הכיתה הכי קלה שיש

כיתה י' סוק כל היום מלחיצים אותנו בגלל הבגרויות הראשונות

למעלה