¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif

המממממ מאחר וניצלתי כבר את
אפתח שירשור עוף אני פשוט חייבת להראות משו שמצאתי הרגע משו שאי אפשר להתעלם ממנו ואני מקדישה את זה ללונע
ככןכן חבריי זהו פרנקלייייייין והוא מקוקעקע!!!!! חחחחחחחחח *רצה לקעקע את פרנקלין* אוח החושניות

dilan angel

New member
ווואוווו שולט!!!!../images/Emo99.gif

אפשר הסבר עקב כך שאני לא הייתי במפגשים?
מיהו למעשה פרנקלין (אני בתכלס יודעת מי זה הייצור היפה החמוד הזה) אבל מה הוא בובה?פרי דמיונה של לונה? חחחח תסבירוווו לייייי

¥EleVatioN¥

New member
אז ככה..../images/Emo129.gif

במפגש הראשון שכולם הועילו בטובם להגיע לאשדוד
היינו בקניון והכל וחני קנתה מקדונלדס, ובאותו זמן חילקו בארוחות צעצועים של נמו. היא קיבלה את הצב הכוסון הזה ולונע ממש נדלקה עליו! אז חני הביאה אותו ללונע, ואז היה לי בתיק טבעת שחברה שלי הביאה לי, עם הפונפונים האלה חחח אז זה נפל ושמנו לו את זה על הראש והחלטנו שזה יהיה השיער שלו! ליפה כחולה [לאדעת אם יש תמונות עם הליפה] ואז לונע לקחה אותו שמחה ומאושרת [אפילו צילמנו אותו בוידיאו חחחח
למי יש את זה?] ואחרי שיחה קצרה החלטנו שקוראים לו פרנקלין על שם....פרנקלין, הצב הזה מהטלויזיה
וזהו ואז במפגש השני נומע נדלקה על פרנקלין ולונע הביאה לנומע לקחת את פרנקלין הבייתה עד למפגש הבא [נכון?] וזה סיפורו של פרנקלין

pinoki

New member
מרגש מרגשששש

ההמשך בפרק הבא... לאן יגיע פרקלין
האם הוא ישרוד את המסע בין מעריצי אנג'לינה ג'ולי.. הכל בפרק הבאאא

לונה..

New member
../images/Emo88.gif

זה לא שלא שמים עליך, זה פשוט מובן מאליו
ווי לאב יו, דני!

¥EleVatioN¥

New member
מהרגע שהוא בקע..../images/Emo129.gif

מאחרות הילדים של חני הוא הקמע של הפורום מה קרה לכם?!

לונה..

New member
הוא לא פרי דמיוני, הוא פרי בטני!../images/Emo6.gif

*יא אללה, עוד לא התחלתי לכתוב וכבר אני מתחילה לצחוק לעצמי
, אוקיי הלאה* אבל הוא באמת קיים! מה שאורלי סיפרה נכון, כל הקטע של מקדונלדס והכל... אבל ברגע שחני קנתה את אותה ארוחת ילדים מפורסמת, בהיתי להנאתי בחלל הסניף ולפתע קלטתי את ה"חלון ראווה" בגודל של קופסת נעליים... האיש שהביא לי קולה במקום ספרייט בדיוק שאל אותה "את רוצה את הכריש?" ופתאוווום! זה היה כמו הילה זוהרת שהקיפה אותי, הירוק נצנץ לי בעיניים, כמעט בכיתי מאושר! שם הוא היה, המלעון הקטן. מביט בי בעיניים של כלבלב עצוב. "חניייייייייייייי חנייי!!! תקחי ת'צב! פליז פליז פליז פליז!" אז היא לקחה... ואז אמרתי בשיא הנימוס שבעולם "נכון עכשיו את נותנת לי אותו מתנה כי חמודה ואת אוהבת אותי?
" חחחח איזה מאמי את, חני. יש לי דמעות בעיניים! *נזכרת* והוא בכלל רומני.. ואת יודעת מה, אם את רוצה לקרוא בדיוק מה הלך שם, נארגן לך את השרשור של המפגש..... רייגע *הולכת לחפש* מצאתי חח שיו, אפילו מצאתי ת'שרשור יומולדת שעשיתם לי, איזה חמודים

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

זה אשכרה הוא, רק שהירוק חיוור קצת.. אבל יפה
מתהההההה עלייך בלונדינה!!
תודה בובה.

¥EleVatioN¥

New member
ויש לו גם עין אחת../images/Emo129.gif

קטנה יותר מהשניה הוא טיפה פוזל אבל לא נורא

למעלה