די אני חייבת להפסיק להתרגש מכל דברר#@$# אבל זה חשוב! תקראו!! אז אבא שלי טס לוגאס למשהו מהעבודה שלו..ומי שלא יודע בנג'י וג'ואל פתחו איזה מועדון שם לא מזמן שהם לפעמים מבלים בו עם חברים שלהם וזה..אז חשבתי אולי אבא שלי יכול ללכת לשם ואולי לפגוש אותם ולמסור להם משהו:]] אז כתבתי להם מכתב חופר:]]..ושמתי בתוך גרב וכתבתי GC ROCKS MY SOCKS XD וקיוויתי שהוא יפגוש אותם או חברים שלהם שיעבירו את זה..אבל חשבתי שבטח זה לא יקרה..כאילו זה כל כך הזוי.. ואבא שלי חזר וסיפר לי שהוא הלך לשם@#$% למועדון שלהם@#$% אבל הם לא היו שם..אבל חברים שלהם מDCMA כןןן!!!$#$%^ אז הוא נתן למישו שמכיר אותם את הגרב והוא אמר שהוא ימסור להםם@$#% יו אני מתרגשתתת!! וכתבתי את האימייל שלי ומייספיס והכל..ואל תדאגו לא שכחתי להזכיר את ישראל!D: ועכשיו אני מחכה לאימייל או סימן כלשהו שהם קיבלו את זהה@$# יו המזל שלי איתם זה משהו...בחיים דברים כאלה לא קראו לי..
../images/Emo80.gifיש לי תמונות מהוויסטד ספייס@$#DD:
אבא שלי נזכר להראות ליXDD היה אסור לצלם שם..אז הוא צילם בחשאיות כשהשומר הענק לא הסתכלXD מצטערת על האיכות הגרועה..זה הפלאפון של אבא שלי
ובתמונה הזאת הוא אמר שכתוב איפשהו וויסטד ספייס..אבל אני לא רואהXD ויו אני עדיין א קולטת את זה@#$% הוא היה שם@$ ואני עוד מעט יעלה תמונה של מי שהוא אמר לי שהוא פגש ומסר לו את המכתבב@$
../images/Emo80.gifוהנה האיש שכנראה הוא מסר לו את המכתב:]]
[זה מימיןXD..הלוואי שזה היה זה משמאל..הוא האמצעי
] ואז הוא נתן אותו לחברים שלהם מDCMA :]] יו זה לא נקלט.. תחשבו שאבא שלי דרך איפה שבנג'י דרך.. אני כזה אבא תשמור על הנעליים האלה טוב טוב! תזהר לדרוך על חרא!XD