EleVaTioN

New member
בא לי שיהיה כמו פעם..../images/Emo129.gif

שנשים תמיד לובשות שמלות יפות עם מחוכים וכאלה..

../images/Emo80.gifיו אתם לא קולטיםםם$#%@$$

די אני חייבת להפסיק להתרגש מכל דברר#@$# אבל זה חשוב! תקראו!! אז אבא שלי טס לוגאס למשהו מהעבודה שלו..ומי שלא יודע בנג'י וג'ואל פתחו איזה מועדון שם לא מזמן שהם לפעמים מבלים בו עם חברים שלהם וזה..אז חשבתי אולי אבא שלי יכול ללכת לשם ואולי לפגוש אותם ולמסור להם משהו:]] אז כתבתי להם מכתב חופר:]]..ושמתי בתוך גרב וכתבתי GC ROCKS MY SOCKS XD וקיוויתי שהוא יפגוש אותם או חברים שלהם שיעבירו את זה..אבל חשבתי שבטח זה לא יקרה..כאילו זה כל כך הזוי.. ואבא שלי חזר וסיפר לי שהוא הלך לשם@#$% למועדון שלהם@#$% אבל הם לא היו שם..אבל חברים שלהם מDCMA כןןן!!!$#$%^ אז הוא נתן למישו שמכיר אותם את הגרב והוא אמר שהוא ימסור להםם@$#% יו אני מתרגשתתת!! וכתבתי את האימייל שלי ומייספיס והכל..ואל תדאגו לא שכחתי להזכיר את ישראל!D: ועכשיו אני מחכה לאימייל או סימן כלשהו שהם קיבלו את זהה@$# יו המזל שלי איתם זה משהו...בחיים דברים כאלה לא קראו לי..

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!!! ../images/Emo181.gif

איזה כיף לךךךךךך!@#$ D: לי לא היה מזל
אבא שלי היה בלאס וגאס, ניסה לתפוס את מקס גרין מאסקייפ דה פייט בפלאפון, והוא לא ענה
איזה חרא
;;

חח

יש לי את המספר שלו אז נתתי אותו לאבא שלי, כי מקס הזה מוכר סווטשרטים של הלהקה שלו וזה, אבל הוא פשוט לא היה זמין...
זה היה כזה עצוב ;; |בוכה| ~מוסיפה~

../images/Emo80.gifמההה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יו איך השגת את המספר שלו?! תנסי שיחה מהארץ! זה שווה את המחיר! חח

הוא פרסם אותו במייספייס שלו! D:

כי הוא מכר סווטשרטים שלהם D: ואני מתפדחת להתקשר אליו
, הוא כבר לא מוכר אותם אז שאני סתם אקשקש לו בפלאפון?
חח אגב, אני לא מצליחה להוסיף אותך לרשימת חברים שלי במייספייס XD, הוא נותן אפשרות של שם משפחה או אימייל

אאאנטון

New member
יאאאאאווו את רצינית?!

שיואו. זה יהיה ענק אם הם יקבלו את הגרב (חחח יצירתית) ויחזירו לך תשובה D:

../images/Emo80.gifחחחחח כןXD

אני ממש מקווה ומתפללת שכן!! כבר כתבתי לDCMA הודעה במייספיס..וכתבתי לבנג' וג'ואל במייס גם..ובאתר..יו איזה חופרת אניXD

../images/Emo80.gifיש לי תמונות מהוויסטד ספייס@$#DD:

אבא שלי נזכר להראות ליXDD היה אסור לצלם שם..אז הוא צילם בחשאיות כשהשומר הענק לא הסתכלXD מצטערת על האיכות הגרועה..זה הפלאפון של אבא שלי
ובתמונה הזאת הוא אמר שכתוב איפשהו וויסטד ספייס..אבל אני לא רואהXD ויו אני עדיין א קולטת את זה@#$% הוא היה שם@$ ואני עוד מעט יעלה תמונה של מי שהוא אמר לי שהוא פגש ומסר לו את המכתבב@$

../images/Emo80.gifועוד תמונה..

יו משו דפוק פה בתפוז..אחרי שאני מעלה את התמונה זה עושה לי כאילו לא העלתי..אבל כן רואים אחרי זה בהודעה את התמונה>< לא משנה.. העיקר שרואים..

../images/Emo80.gifוהנה האיש שכנראה הוא מסר לו את המכתב:]]

[זה מימיןXD..הלוואי שזה היה זה משמאל..הוא האמצעי
] ואז הוא נתן אותו לחברים שלהם מDCMA :]] יו זה לא נקלט.. תחשבו שאבא שלי דרך איפה שבנג'י דרך.. אני כזה אבא תשמור על הנעליים האלה טוב טוב! תזהר לדרוך על חרא!XD

למעלה