../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

"אתה אמרתי רק מעביר זה מסטיק בומממבה, ולובה מעביר מסטיק בומממבה, וילד רק ראצה, רק ראצה, כן? ביסלי זעתר, ולובה מעביר ביסלי זעתר, וילד רק ראצה פרצוף כף! ורק ראצה לחמניות בשומשום! בא מנהל שאל כמה לקוחות בא בלובה? ולובה אמר אחד בא בלובה, כי רק ראצה ילד! רק ראצה! מנהל אמר- לובה הלך בבית שלך. אין עבודה. אין שפה. קששה.קששה"
"קודם רצה סכין גילוחה עכשיו אומרת רצה מחזיר גילוחה בא מנהל שואלת כמה לקחות בא בלובה. לובה אומרת אחד בא בלובה!כי רצה סכיו גילוחה לקחת דברים שלך מפה!!לא קנה פה יותר!!"
"זה קופה אקספרס אפשר עברת רק חמש מוצרים" -"חמישה מוצרים, כן..." -"את מתקנת עברית מלובה? רוצה יושבת קופה מה לובה ולובה קונה קופה מה את"? -"לא לא...שום דבר זה...בסדר, רק חמישה מוצרים וזהו" -" ואת לא...מכניס מסטיק בומממבה"? -"לא" -"ס'דר" חחחחחחחחחחחחחחחח

MiSs DiNaMiTt

New member
../images/Emo6.gif

זה קורע כל שישי מחדש!!
גם היה תקטע שגיא פינס מחליף אותה ושם תמשקפיים שלה!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... קטעים!!

alona angel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

גדולללללללללללללללללל
זה היה כל כך מצחיק
תזכירי איפה זה היה.. ? באיזה תוכניתת....?.. ארץ נהדרת לא?

m G m

New member
../images/Emo26.gifרק אני

לא ראיתי את זה ביום שישי
....
אני לא בבית בשעות האלה

../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif!!!

מערכון ענק !
מחזיקים לך אצבעות בכוכב 2!

עדודידו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הילד רק רוצה מסטיק בומבה!!!!!!מה הוא עשה לה..??? חחחחח חולה על פרידמן אוף!!..

KriStiNuSh

New member
נ"ש

מה קורה אנשים
זאת אני K®i§†i Na החלפתי כינוי כי הוא לא היה חוקי בצ'אט חזרתי מהטיול שנתי ביום חמישי היה סבבה של החיים! וקראתי את כל מה שכתבתם והתעדכנתי........חחחחחחח איזה קורע היה המערכון עם נינט!! חחחחח אבל הכי נקרעתי מלובה בקופה חחחחחחחחחחחחח

למעלה