שאלון

TCgirl

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifשאלון ../images/Emo187.gif

השאלון הרג אותי
שמך: גילך: למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מתי נכנסת לראשונה לתפוז? ולמה? אפשר לינק להודעה הראשונה? כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אם לסבתא היו גלגלים? ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? נכון שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? למה? למה? למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? למה? למה? למה? למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? או אולי תמצא חברים? למה? למה? למה? למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? רוצה לסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב?

TCgirl

New member
אנייי ../images/Emo187.gif

שמך: אירנה גילך: 16 וחודשיים למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי TC זה THE CALLING ואני מעריצה שלהם... מתי נכנסת לראשונה לתפוז? בכיתה ז'... ואז בכיתה ט'... ולמה? ככה. כי בא לי
אפשר לינק להודעה הראשונה? לא. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? הרבה. אם לסבתא היו גלגלים? המ... מה? ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז היא הייתה מתגלגלת לבד... האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא... אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? ....? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כן. נכון שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אולי יש אנשים משועממים שיקראו... אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? אממ... חתול למה? כי הם נורא חמודים. למה? כי הם כאלה. למה? ככה! למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה שואל...? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא נראה לי... אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? לא אכפת לי.. למה? כי זה מעביר לי את הזמן... למה? כי אני עונה על השאלות... למה? כי משעמם לי
... למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי אתה שואל...? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? המ... האמת היא שכן
למה? כי זה מעביר לי את הזמן. למה? כי אני עונה על השאלות. למה? כי בא לי! למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? למה לי? אני שפויה לגמרי, חוץ משגעונות פה ושם ומעבר לפינה... או אולי תמצא חברים? יש לי כבר, אבל תודה על ההצעה
למה? כי אני מנומסת ונוהגת להודות לאנשים על הצעות שימושיות... למה? כי האנשים נחמדים ומציעים דברים שימושיים.. למה? תשאל את עצמך... למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני נחמדה, וכי אני זו אני, מה זאת אומרת למה?!?!
רוצה לסיים את השאלון? המ... כן, למה לא?
למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב?

TCgirl

New member
הסוף... שכחתילענות עליו ../images/Emo4.gif ../images/Emo187.gif

למה? כי נמאס לי לענות על שאלות מפגרות... למה? כי השאלות מרגיזות כאלה... למה? כי אתה שואת אותן! למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי אתה שואל!!!!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

שמך: דרור. גילך: 16.5 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי קיבלתי התגלות שאמרה לי לבחור דווקא בשם הזה. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? יולי 2002 ולמה? כי שעמם לי. אפשר לינק להודעה הראשונה? לא. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? 29 אם לסבתא היו גלגלים? היא לא הייתה נוסעת באוטובוס ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? הוא היה בועט בה. האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? חס ושלום. אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? ברור. שנעבור לשאלות היותר מעניינות? לא, טוב לי ככה. נכון שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אני יודע שלאה תקרא [היי לאה
]. אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? נמר למה? כי הוא לא הופך את חברבורותיו. למה? כי הן שקסיות. למה? כי זה מחרמן. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלת? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? וודאי. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? לא. למה? כי משעמם לי. למה? כי אני לא רוצה ללמוד. למה? כי זה חרא? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי שאלת [שוב]. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן. למה? ככה. למה? ככה. למה? ככה. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? כי אין לי כסף. או אולי תמצא חברים? שאלה קשה. למה? ככה. למה? ככה. למה? ככה. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? אף אחד לא רוצה להיות. רוצה לסיים את השאלון? לא. למה? ככה. למה? ככה. למה? ככה. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי שאלת [?] אה טוב יומטוב

crazy4tc

New member
../images/Emo46.gif

למה נראה לך שדווקא אני אקרא?! אז אתה יודע מה? אני דווקא לא אקרא עכשיו!!!!

crazy4tc

New member
אנייי ../images/Emo9.gif

אירנה מאיפה השאלון הזה? שמך: חסוי גילך: 102 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? crazy4tc= משוגעת על דה קולינג
אל תגידו שזה לא מתאים לי... מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לפני שנה, חודש וקצת ולמה? כי אירנה אמרה לי שיש פורום לדה קולינג בתפוז
אפשר לינק להודעה הראשונה? לא
כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? תלוי למה אתה קורא מהסוג הזה... אם לסבתא היו גלגלים? אבל אין לה... ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אבל אין לה!!!! האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? כן
אני אמורה לנקות את החדר... אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? לא נכון שנעבור לשאלות היותר מעניינות? נכון שאין שאלות יותר מעניינות? נכון שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? למה שאף אחד כן יקרא את התשובות שלי? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) למה
אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? זאב למה? כי אני אוהבת זאבים
למה? כי זאת חיה יפה. למה? ככה! למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה מספיק משועמם בשביל לענות על שאלון כזה... אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). כנ"ל רוצה שנסיים את השאלון? אפשר לחזור אלייך עם התשובה? למה? כי אני לא יודעת מה אני רוצה. למה? לא יודעת למה? אם אני לא יודעת מה אני לא יודעת אז מה נראה לך שתהיה התשובה פה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? אני יודעת שמשנה לך, אל תכחיש. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן. למה? כי אני יכולה למחוק אותך מתי שיתחשק לי.
למה? כי יש כפתור כזה במקלדת. למה? שאלה טובה. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? כי כולם כבר התייאשו ממני. או אולי תמצא חברים? כולם כבר התיאשו ממני
. למה? תשאל אותם. למה? כי שאלת. למה? כי אתה משועמם. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי היום שני ילדים רבו על הזכות לשבת לידי
. רוצה לסיים את השאלון? האמת שכן. למה? כי זה מתחיל לשעמם. למה? כי יש לי עוד דברים לעשות. למה? כי בכללית נותנים לך יותר! למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? למה נראה לך שאני אענה על זה שוב?

Chandler Rulz

New member
"אני לא עצוב אני משועמם"

שמך: איגור גילך: 16 ועשרה חודשים (פחות כמה ימים..) למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? סתם כי בא לי מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לא זוכר ,לפני שנתיים בערך.. קצת יותר.. ולמה?סתם, היה בא לי.. אפשר לינק להודעה הראשונה? כן. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? מי סופר.. אם לסבתא היו גלגלים? אז לא לא היו לה גלגלים ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז היא לא הייתה נדחפת ע"י סבא האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אם לא? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? יש?! נכון שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? לא נכון. אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? "הייתה"?! יש לך שגיאת כתיב.. זה "היית".. ואני הייתי פרפר.. למה? כי הוא חי 24 שעות ולא יוצא לו להתאכז הרבה.. למה? לא יודע. למה? כי לא התעניינתי.. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אתה שאלת, לא אני.. אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? כן. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). 'סדר.. רוצה שנסיים את השאלון? לא למה? כי אין לי משהו אחר לעשות גם ככה. למה? כי אין.. למה? כי אין... למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? וואלה לא יודע.. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן
למה? כי זה כיף
למה? כי אני לא מכיר אותך.. למה? כי לא אמרת מי אתה.. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? חבל על הזמן.. של הפסיכולוג.. או אולי תמצא חברים? יש לי.. למה? כי פגשתי אותם, הכרתי אותם, ורובם סומכים עלי.. למה? כי עוד לא הוכחתי להם אחרת.. למה? כי.. ככה! למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? תשאל אותם.. רוצה לסיים את השאלון? לא. למה? כי משעמם לי.. למה? ת'אמת, גם אתה משעמם
למה? ככה. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? למה אתה חושב שנראה לי שעדיין אכפת לך מה אני חושב

למעלה