hushhash

New member
זה היה ציני?

אי אפשר לדעת איתך, שי... בטח שלא בפורום...

Islington

New member
דווקא לא.

לא נותרתי עם טיעונים כנגדך בויכוחים צמחונות-טבחונות שלנו.

[אורן]

New member
תגובה

התגובה שאני מעוניין לכתוב לך, דומה מאוד לתגובה הזו (למעשה, לשתי הפסקות האחרונות שלה).

croovy

New member
../images/Emo107.gif הטרמינולוגיה שלך לא נכונה

הם מאמינים בתפיסה\אמונה אחרת. ב-אמת לא מאמינים. אמת יודעים. אמת היא לא מה שאתה חושב שצריך להיות. זה פשוט לא הפירוש של המילה. אנשים אומרים "אמת שלו" "אמת שלך", אבל למרות שזה מושג יחסית מקובל בשפה בזמן האחרון - הוא לא נכון. הללו הן "אמונה שלו" "אמונה שלך". אלה לא אמיתות. כמו כן, הם פועלים לפי אותו היגיון. כמה שאת נגד היגיון, היגיון - מהגדרה - יש רק אחד. הם פועלים לפי אותו היגיון, אבל בדרך שונה, למטרה שונה וכו'.

croovy

New member
../images/Emo107.gif

הטרמינולוגיה כן. הכוונה שמאחוריה לא. אנשים בד"כ לא חושבים שזה שהם מאמינים במשהו הופך אותו לנכון.

אתה יודע,

קצת קשה להתווכח עם מישהו שמניח את המתבקש. אבל אולי אני כותב את זה מתוך קנאה.

FuxPavel

New member
בשר זה לא רצח!!

בשר זאת הסיבה לציויליזציה. רק כאשר האדם הקדמון הפסיק לאכול מחים ועבר לבשר החלה ההתפתחות שלו מפני שפתאום היה לו זמן חופשי כי בשר הוא מזון מזין עתיר קלוריות ומספיק ציד של יומים על מנת לצוד מספיק אוכל לשבוע.

tapr

New member
ובנוסף

איפשר התפתחות של המוח האנושי, מבחינת חלבונים וכו'.

נכון! וגם חקר הגופות ע"י מנגלה

נו, באמת. מנגלה (ושאר הרופאים הנאצים) אחראי להתעללות בכמויות בלתי נתפסות של בני אדם, ולמרות זאת, מחקריו תרמו רבות לרפואה ולא נזרקו לפח. כך גם חקר הגופות ע"י ליאונרדו דה וינצ'י. הרבה דברים שנתפסים כחיוביים היום מבוססים על אקטים לא מוסריים שבוצעו בעבר. זה לא אומר בהכרח שנזרוק את ההשגים האלו לפח כי הם מגיעים ממקור לא מוסרי, אך זה כן אומר שכיום, משיש לנו הכלים והיכולות לא להפסיק את ההתנהגויות הבלתי מוסריות, עלינו לעשות זאת. ובקיצור - שום דבר רע לא יקרה למוח שלך ולהתפתחות האנושית אם תפסיק לאכול בשר. זה שזה (אולי) תרם להתפתחות המין האנושי, יופי, תודה רבה, היום אפשר בלי זה, אז אלא אם יש לך תירוץ אחר להצדיק את ההדוניזם על חשבון סבלם של בעלי החיים, אם אתה מחשיב עצמך אדם מוסרי - כדאי שתפסיק לאכול גופות והפרשות.

tapr

New member
השוואה מגעילה וחסרת אחריות

השוואה של ציד ע"י האדם הקדמון למעשיו של מנגלה ולשואה, היא ממש לא במקום. תתבייש לך!

[אורן]

New member
ההשוואה במקום, היא אחראית ונהדרת

משום שיותם לא טעם שהמעשים שווים מבחינה מוסרית אלא ניסה להפריך את טיעונך על ידי הבאת דוגמה קיצונית יותר שהיא בגדר קונצנזוס. כל זה מוביל אותי ל- 2 אפשרויות עליהן אני חושב: 1. לא הבנת זאת בהתחלה ולכן אני מקווה שהסברתי את כוונתו של יותם (שיתקן אותי, לוודאי, באם אני טועה). 2. ניסית להתחמק ממתן תשובה על ידי עיסוק בטפל.

התביישתי

התביישתי בשם נוער מרצ שגולשים בפורום של התנועה אנשים שכושלים בהבנת הנקרא רק על מנת שהמציאות הבלתי מוסרית שלהם תהיה להם נוחה.

../images/Emo31.gif אם זה המצב במפלגה הכי מוסרית..

בעבר הייתי מאוד פעיל בנוער מרצ הייתי יו"ר נוער מרצ אזור חיפה והצפון ובהנהלה הארצית ולא דמייתי לי שהתגובות האלה יהיו כאן כשכתבתי את ההודעה המקורית שבא חיפשתי בני נוער שרוצים להתעסק בזכויות בעלי חיים ואיכות סיביבה... ליפני 150 שנה אמור שעבדים כושים הם חסרי רג שונחותים ולכן ניתן לחיות על חשבונם ואז זה נפסק רק ליפני פחות ממאה שנה עוד אמרו שנשים לא יכולות ללמוד באוניברסיטה ולהצביע בבחירות . עד לא מזמן לא היו מגייסים הומואים לצבא מטעמי בעיה נפשית ומין הומוסקסואלי היה נחשב מעשה סדום שדינו מוות (עד היום בלא מעט איזורים ומדינות) מתי תבינו שלבעלי חיים יש מערכת עצבים וכואב לכם?!?! אם זה המוח שהבשר פיתח בגזע האנושי אני מתבייש במוח הזה! נועם נ.ב מי זרוצה להשיר מבט לבשר הטעים רצח שלו מוזמן להכנס לאתר של העמותה של WWW.FREE.ORG.IL ולראות את הסרטים והכתבות ולהבין על חשבון מה הוא מתבדח ואז אולי ההשוואה לנאצים ולמנגלה תהיה צלולה יותר ופחות חמורה לו

Islington

New member
התבייש.

נוער מרצ יחד מורכב מהרבה אינדיודואלים, חלקם אפילו קפיטליסטים או ימנים. השם ישמור. ריבוי דעות.

למעלה