tribe spirit

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

אמ אתמ ביומ שישי בירושלימ,אז מחובתי להודיע לכמ(בתור יזמית צעירה...בעעע)שיש בקניונ מלחה בינ 9:00 ל15:00 יריד של יזמימ צעירימ ירושלימ,ואני אמורה לומר לכולמ לבוא...אז בואו לבקר אותי אמ יוצא לכמ להיות שמ ממש במקרה...אני אהיה כמובנ בדוכנ ה'ירוק' של חברת זינוק...ואני הבת היחידה שמ,ככה שלא תהיה לכמ בעייה לזהות אותי...תנקיו על ההקשבה...

יש קבוצה של תלמידים מבצפר מסוים

שנבחרו להכין מוצר לפרסם אותו ולשווק אותו נראה לי שזה רק בי-ם תקנו אותי אם אני טועה

tribe spirit

New member
חחח...תודה...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

יזמימ צעירימ זה בכל הארצ... אנחנו עשינו את ה'סולאנייצ'ר',שבתכלס זה לקחת פנס סולארי ולהדביק לו שעונ ודוחה יתושימ...כולנו שונאימ אותו...וזייהו...

היה לי את זה..

בכיתה ד-ו... עכשיו לא ניראה לי שיש.. טיפשים.. פתחו לנו קיוסק רק לימי שישי בהפסקה הראשונה... בשאר הימים פתחנו שם מחששה... כן כיתה ו'.. עבר קשה..
בליאט

מחששה בכיתה ו' אפילו לא ידעתי../images/Emo4.gif

מה זה... אבל עכשיו אני מכיר לי את כולן כולל של הערסים:)

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

בכיתה ו' הייתי ילדה קטנה ותמימה...חטפתי שוק כשגיליתי שחברה שלי מעשנת...חחח...

בכיתה ו'... חחח

הייתי פוסטמה שטחית -גם שטוחה , ... למרות שאהבתי את אביב ...

אז זה הסיפור...בערך..

במומולדת שלי..כיתה ו'.. אחרי המסיבה..שהייתה ב-20.4 והמומולדת ב-21... אז פנאן לי יומולדת וזה אני ו-2 ידידים שלי הלכנו לשבת על נרגילה אצל אחד מהם... בסופ כמובן..לא עשנו בא... הלכנו לביתי הקת....ועלינו לעליית גג.. היו שם כמה נרות וקטורות...סקי שינה מיזרונים פנאן... והופה....חבילת סיגריות של אחותי... אז אמרנו..למה לא... אנחנו לבד...אף אחד לא ידע...והכל יהיה טוב ויפה.. שניה אחרי זה שלושתינו אם סגריות ביד..לא ידענו בכלל להכניס לריאות אז מה!?...עד הבוקר סיימנו לה איזה חצי חבילה (10 סיגריות למיתעניינים) ואז הלכנו לנו לישון...2 בבוקר אני קמה.. והופה יש ליידי מדורה (הבית מעץ) עכשיו...מדורה...אנחנו לא בלג בעומר.. ואנחנו בתוך הבית שלי פאקינג בלאט מה הקשר?!?!?! ירדתי למאטה בשיא התמימות "רות קומי יש מדורה" *רות זאת אחותי....לא זאת אם הסיגריות..עכשיו כן..אבל לא אז...* והיא ישנה כמובן...אז אמרתי ללה להיתעורר הערתי אותה וקלטתה את העסק...הייתה לחוצה כמו טמפון.... ואז היא...הראתה את חוכמתה *מה שלא ממש ניראה לעין אצלה* לכחה בקבוק מיים..והופה אין מדורה... וכל העסק אם המדורה לא שייך..חוזרים למחששה מאז אני וידידים שלי פתחנו עסק..(לא ממש הצליח אבל חפיפ) קנינו חבילות...ומכרנו כל סגריה ב-2 שקל... כמובן שרק אנחנו ועוד איזה כמה ילדים עשנו בשיכבה הרוב לפוזה...אני בשביל הסבבה..תאמינו או לא... אפילו לא בחברת אנשים...רק 4 ידעו אל זה... אני,חברה שלי,וה-2 ידידים ובלאט....עישנתי גולף לייט..בלאט איכס... ואז הפסקתי...והמשכתי.. וככה זה המשיך... וקיום...אני לא מעשנת... לא בדיוק... מסובך..עיזבו...
והמחששות בבצפר שלי היום...יש המונים... מכירה את רובם.....ואני לא מרבה להיסתובב בהם ליפעמים...שאני מבריזה(לא קורה הרבה).. אז אני הולכת לשם..תמיד יש שם אנשים טובים
אבל עכשיו..בבצפר...לא נוגעת בכלום... וואי אני טובה בזיוני שכל..הלא כן?! בליאט לילה טוב לכולכם.. לא אני לא הולכת לישון אני הולכת למשיך לזיין תשכל בהודעות אחרות בהביי ממני אנוכי

tribe spirit

New member
יייש!!!../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

בואו לבקר אותי וככה לא יהיה לי משעממ!!!!איזה חמודימ אתמ!!!!כנ,זה יכול להיות מיני מפגש פורומ...אבל אני אהיה קצת עסוקה...אל תדאגו,בטוח יהיה לנו זמנ לדבר וכאלה...

tribe spirit

New member
אפילו איכס מאוד...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

אבל מה לעשות...יהיה כיפ בכל זאת,לא?טוב,אז רחבת המשביר(קומה שתיימ)בינ השעות 9:00 ל15:00...אני אהיה בדוכנה של חברת זינוק(איכס...)ואני הבת היחידה שמ,ככה שלא תהיה בעייה גדולה לזהות אותי...מי בא?מתי?

או שיט יש לי בלט ....!! שכחתי....

לא יכולהה.. וואיי איזה חרא... אוליי נעשה פגישת פורום אביב גפן מול אודם ביום שני ? פליז פליז.... נלך נחרוש על אודם... אוליי נמצא אפילו איזה תיק פרוותי ורוד מהמם...

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

רגע,את באמת לא יכולה?פליז תגידי שאת באה...אני צריכה אנשימ שישאירו אותי בחיימ ובמצב סביר שמ...

למעלה