שיו אתם לא יודעים איזה חלום חלמתייי

לדברי האכלנית (רעות) היא אמרה שאני הזויה לגמרי...
(אולי..
(ה) ) אולי החלום שלי קצת ( קצת הרבה) ארוך אבל שווה לקרוא אותו הוא פשוט טלנובלה ממש..
"אכזבות מעבר לפינות"
: חלמתי את שני הפרקים האחרונים של אמ"ל שליאור הולך ברחוב ופתאום הוא פוגש את אלונהה
והוא כזה מסתכל עליה קצת ופתאום הוא קולטת שזאת היא ואז הוא עושה אלונההה??????? והיא עושה כזה מי אתה ומה אתה רוצה ממניי.??? אז הוא אומר לה זה אני ליאור מה את לא מזהה אותי???? אז היא אומרת לו סליחה תעזוב אותי כבר לפני שאני יתלונן עליךך ואז הוא נעלב כזה ובורח משם מהר מהר לדניאלה והוא אומר לה שהוא ראה את אלונה ודניאלה חושבת שהוא משוגע ואומרת לו שיעזוב אותה ואז עד שהוא משכנע אותה הם הולכים לאלונה שהיה באיזה בית קפה כזה ואז היא מתחילה לבכות ועושה אלונההה זאת את???? ואז היא עושה כן קוראים לי אלונה איך את יודעת ואז היא אומרת לה שאני אמא שלךך מה את לא זוכרת אותי? ואז אלונה אומרת לה שההורים שלה בהודו והיא רק באה לביקור ואם היא לא תעזוב אותה מיד היא תתלונן במשטרה ואז דניאלה מיתעלפת וליאור מסתכל על אלונהה וגם בוכהה ואומר לה אלונה??? את לא זוכרת אותיי??? אני החבר שלךךך ליאורר ויש לו בתת שקוראים לה גאיה ואלונה אומרת שאין לה ולא היה לה בחיים חבר בשם ליאור ובטח שלו בת בשם גאיה ואז היא הולכת משםם ליאור ודניאלה שומרים את זה בסודד אחרי שבוע ליאור כרגיל.. לא מתפקד עם העולם (נכון יש את הקטעים האלה שהוא שוכב\יושב במיטה שלו וכל שניה משאירים לו הודעות והוא לא עונה ככ זה היה בדיוק) עד שהוא כבר לא יכול יותר ונחשו מה ליאור עושה..? ליאור שם קץ לחייו והוא מיתאבדד יוו ואז אחרי זה אלונה ניזכרת בהכול והולכת לבית של ליאור (הקודם) ושם היא רואה את דניאלה ואמנון בוכים ביחדד והיא לא מבינה למה ואז היא צועקת אמאאא אני מצטערת שככה עזבתי אותם (ממש מרקו ואמא שלו) ואז כולם בוכים ודניאלה מספרת לאלונה שליאור היתאבד בגלל שהיא לא זכרה אותו ואז אלונה גם בוכה חבל על הזמן ואחרי יום גם אלונה מיתאבדתת ( רומאו ויוליה.....)
וזהוווו נו חלום הזוי..??

וואי איזה חלום...

אבל זה דווקא די מסתדר עם זה שיהודה לוי עושב את הסדרה...אבל חפיף... עדיין לא נראה לי שזה יהיה הסוף.... ולמי שלא יודע מי אני>>>>>>>>>>>רשמתי פה כמה םעמים הודעות...ואני חברה של אילולוש המותק! www.style4ever.tipo.co.il וזה האתר שלי!

וואי חלום מאאאאגניב!!!! ../images/Emo80.gif

וואי, הלוואי וגם אני הייתי חולמת דברים כאלה... אני לא זוכרת חלומות בכלל
חיחיח סתם לא נראה לי שזה יהיה הסוף אבל נשמע הגיוני ויפה! אבל אני בטוחה שאם זה באמת היה הסוף הייתי מתאבדת גם אני חיחיח סתם, פשוט זה סיום טרגי מאוד!!

../images/Emo32.gif../images/Emo110.gif

שרשור אוף
אתמול כשלי ולשרית שיעמם חשבנו לעשות פה שרשור תמונות אז למי שיש תמונה שלו להעלות ואני יקרצץ לכולם במסן עד שהם יעלו
אז יאללה תתחילו

יעל 13

New member
חחח אין לייי קודם תשלחי לי ואז תעלי

טוב?כאילו בטוח נעלה אבל קודם תשלחי לי

למעלה