תתחדשי!
V Velma Kelly New member 29/5/05 #23 מזל טוב הכינוי הזה מפחיד אותי אבל שיהיה.. עוד יומיים מתכונת אני יודעת בערך 15% מהחומר.. בלאט. אין לי כוח ללמוד. אני כל היום יושבת וקוראת כל דבר.. שלא קשור לחומר! סיימתי כבר 3 ספרים!
מזל טוב הכינוי הזה מפחיד אותי אבל שיהיה.. עוד יומיים מתכונת אני יודעת בערך 15% מהחומר.. בלאט. אין לי כוח ללמוד. אני כל היום יושבת וקוראת כל דבר.. שלא קשור לחומר! סיימתי כבר 3 ספרים!
G Girl From Mars New member 29/5/05 #24 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לקח לי מלא זמן לקלוט שזאת את. בלה. ענית להדס "מועד ג'? " ואני שאלתי את עצמי "מאיפה היא צצה פתאום? " ואז ראיתי שכתבת את ההודעה הזאת, עדיין לא הבנתי, סגרתי את ההודעה, פתחתי אותה שוב ורק אז קראתי את החתימה. אני מוכשרת.
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לקח לי מלא זמן לקלוט שזאת את. בלה. ענית להדס "מועד ג'? " ואני שאלתי את עצמי "מאיפה היא צצה פתאום? " ואז ראיתי שכתבת את ההודעה הזאת, עדיין לא הבנתי, סגרתי את ההודעה, פתחתי אותה שוב ורק אז קראתי את החתימה. אני מוכשרת.
S scoobysnax New member 29/5/05 #19 ירדתי לשלוש יחידות השבוע ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif אני בי"א, ושבוע לפני הבגרות החלטתי [יותר נכון החליטו בשבילי] שאני יורד לשלוש.. אז אני עושה 001 השנה
ירדתי לשלוש יחידות השבוע ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif אני בי"א, ושבוע לפני הבגרות החלטתי [יותר נכון החליטו בשבילי] שאני יורד לשלוש.. אז אני עושה 001 השנה
א אורוש47 New member 29/5/05 #30 ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifבלהבלהבלה.... הו, זהות בדויה כה שליטה בהצלחה לכולם בבגרות ואיילת תתחדשי על הניק האהאהאה. שתקו, לי יש גיטרה ו- Intergalactic Sonic 7''s או אממ איך שלא קוראים לזה >< וזה כה.... הא :X
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifבלהבלהבלה.... הו, זהות בדויה כה שליטה בהצלחה לכולם בבגרות ואיילת תתחדשי על הניק האהאהאה. שתקו, לי יש גיטרה ו- Intergalactic Sonic 7''s או אממ איך שלא קוראים לזה >< וזה כה.... הא :X
G Girl From Mars New member 29/5/05 #31 ^_^ האהא אינטרגלאקטיק סטניק בלה בלה בלה מה שזה לא יהיה!^_^ שולט.
O o0Invisible0o New member 29/5/05 #33 ../images/Emo12.gifתודה!../images/Emo9.gif זהות בדויה אכן שליטה! איזה פרק את? סיימתי את העונה הרביעית! הידד! ואין לי מושג מה רשמת שם באנגלית לגבי הגיטרה.. אבל תתחדשי!
../images/Emo12.gifתודה!../images/Emo9.gif זהות בדויה אכן שליטה! איזה פרק את? סיימתי את העונה הרביעית! הידד! ואין לי מושג מה רשמת שם באנגלית לגבי הגיטרה.. אבל תתחדשי!