gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo11.gif

בהצלחה לכולם ביום חמישי בבגרות במתמטיקה. אני לא אזדקק לזה כי אני לא ניגשת
תכתבו דברים לא קשורים.. אהה..כן החיים לא הוגנים.
בלה. לא משנה..
[וזה לא קשור אלי, כן?
. כאילו ההערה הזאת..לא שהחיים שלי לא הוגנים..בלה. העיקר שאני מבינה את עצמי.
] אהה..זהות בדויה שליטה!
נשאר לי עוד פרק אחד לסוף עונה רביעית, אני סביר להניח אראה עכשיו
מה עוד? אה גם אבודים!
הוו תוכנית טובה.
סיימתי..שרשרו דברים לא קשורים.
ועכשיו באמת סיימתי..

Sweet Misery

New member
אני ניגשת,

אבל כדי שאני אוכל לעשות את המועד ב'.
ואמא שלי צריכה לשתוק.

gilmorefreak

New member
אני ניגשת ישר למועד ב'../images/Emo4.gif

כן לפעמים אמהות צריכות לדעת מתי לשתוק..
[וגם אבות
] בהצלחה לך!

Sweet Misery

New member
אמרו לי שאני חייבת לעשות את מועד א'

כדי לעשות את מועד ב'.
Oh, well. אני גם יורדת לארבע יחידות, הוחלט.
ותודה!

gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gifאת ממש לא חייבת..

חברה שלי שנה שעברה גם ניגשה ישר למועד ב'..

Kill Bernard

New member
אני עושה עכשיו פעם שניה את 004,

(צריך להיות ממש מוכשר בשביל זה, נכון?
) ועם ההרגשה שלי, אני עוד אצטרך פעם שלישית. אין לי כוח ללמוד יותר! לא למדתי כמעט למגן בספרות! אין סיכוי לקבל בחמישי ציון שיספק אותי. ואם כבר OFF, אין לי כסף
ואני צריכה פוני

Sweet Misery

New member
גם לי אין כסף. ../images/Emo10.gif

ונורא בא לי להסתפר ולעשות שני פסים כחולים בשיער אבל אין לי אומץ לשאול את אבא אם אפשר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

פוני?
כסף..גם אני צריכה..
ואממ..מתמטיקה הרסה את החיים של כולנו.
וזוהי החלטתי הסופית.

dafi daf

New member
פוני<?

אז אין דבר מעצבן מעל העיניים? או אז אין דבר שעיר וקטן שרוכבים עליו? אני בעד אופציה ב' {טראומות פוני...וחוץ מזה,זה ממש יגרום לך להיראות צעירה}

Kill Bernard

New member
פוני סוס כתום ורוד עם לבבות! ../images/Emo6.gif

(הממ. איפשהו היה החלק שאני מסתירה את העובדה הזאת. נמ. לא משנה. וויליאם. הוא חמודי. אה, כן, קניתי אותו בינתיים
) אה, ושכחתי עם חלקים נוצצים. אופס.

Dawn12

New member
../images/Emo32.gif קריאה לעזרה מפורום צח"מ

אהלן אנשים, אני שחר, מנהל פורום "צעירים חסרי מנוח" בתפוז. אני פונה אליכם בבקשה מהלב ובניסיון להשפיע על מנהלי התוכן של ערוץ HOT3, אשר שוב מזלזלים בצופים הנאמנים שלהם מסיבות לא ברורות. לאחרונה נתבשרנו שהערוץ מתכוון להוציא את הסדרה "צעירים חסרי מנוח" לחופשה בת ארבעה חודשים, אשר כלל לא ברור אם תשוב ממנה. "צעירים חסרי מנוח" היא הסדרה הותיקה ביותר שמשודרת כיום בישראל (עלתה לאוויר בשנת 1990) ונחשבת לאחת הפופולריות ביותר ב-HOT3. גם אם הז'אנר והסדרה אינם קולעים לטעמכם האישי, אני בטוח שכל אחד מכם מכיר מישהו שצופה בה מדי ערב ב-19:00 כבר שנים ארוכות. זו כנראה לא העצומה הראשונה שאתם פוגשים, וודאי שלא האחרונה. גופי השידור בארץ מתעללים שוב ושוב בצופים ומישהו חייב לשים לזה סוף. כולנו נפגענו כתוצאה ממשחקי מו"מ עם חברות הפצה, הקפאת סדרות, שידור לא רציף, הזזת שעות שידור ועוד אינספור "המצאות ישראליות" שכאלה. זה לא ייגמר אם ניתן לזה לעבור בשקט. כגולשים בתפוז המכירים את המאבקים האלו, ואולי אפילו השתתפו והובילו לא מעט מהם, אני פונה אליכם בבקשה להיכנס אל הפורום שלנו ולהצטרף למאבק. כל תגובה שלכם בסגנון: "מצטרפים למאבק להחזרת צח"מ למסך" או "החזירו את צח"מ" יכולה לעזור לנו לשמור על הסדרה שאנחנו אוהבים. מיותר לציין שחברי פורום צח"מ יעמדו לרשותכם בכל מאבק או בקשה שלכם בעתיד (בתקווה שזה יהיה המאבק האחרון) תודה מראש.
העצומה להחזרת "צעירים חסרי מנוח" – http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=53695476

למעלה