the rock girl

New member
גאה להיות הראשונה

אמממ דיסק האוסף של נירוונה יצא לחנויות.... היומנים של קורטי פורסמו (ועל זה נאמר-קורטני בת זו*ה) קיבלתי 96 במתמטיקה!!! היום היה לי מבחן קשה בהיסטוריה והלך לי בעעע... אממ וזהו ביי ביי

made in china

New member
אני רצה לחנות! חיחי

(לקנות את האלבום, לא את היומן......) ו..... איזה פאק! קיבלתי 74 במתימטיקה. אני שונאת את זה!!!!! וההורים שלי עוד לא יודעים.. אז- היה נעים להכיר אתכן! ואיזה כיף היה הגשם אתמול!!! ג-ש-ם לשלטון!! גשם רולז!!!

BIG wannabe

New member
גשששששששששששם../images/Emo99.gif

ואני קיבלתי 77 במתמטיקה (אבל בדקתי את זה, והייתי אמורה לקבל 78
)

made in china

New member
מה שמצחיק פה...

אני קיבלתי במתימטיקה 73 אבל חישבתי וזה אמור להיות 74... חחחחח וזה לא פייר! גאמני רוצה גשם! הוא נותן לי מוטיבציה....

pooh שולט

New member
אני קיבלתי 71 ../images/Emo85.gif

אבל היא מוסיפה 3 נקודות על תיקון מבחן....

tiptip4u

New member
אני קיבלתי 33 אז תגידו כולם תודה!

והאמת, חשבתי שאני אקבל 25. שאלה אחת ניחשתי סתם כתבתי מספרים וצדקתי. איזה קטע? חחח צריך להתרגל לדברים. אחרי שמתרגלים- כבר לא שמים לב אליהם. כשלא שמים לב אליהם- הם פחות מיוחדים. כשהם פחות מיוחדים- אתה לא נראה לעצמך מיוחד. כשאתה לא נראה לעצמך מיוחד- אתה מבואס. כשאתה מבואס- אתה רוצה להשתנות. כשאתה רוצה להשתנות- אתה משתנה מבחינות לא טובות. כשאתה משתנה מבחינות לא טובות- אנשים לא אוהבים אותך יותר. כשאנשים לא אוהבים אותך יותר- אתה מתרגל לזה לבסוף. כשאתה מתרגל אל זה לבסוף- אתה מבין שלא באמת צריך להתרגל!

tiptip4u

New member
ו...

עשיתי בדיקות דם, וחסר לי ברזל וb-12 אז היום קניתי כדורים לבליעה של ברזל וb-12 ואבא כועס אז אני צריכה ללכת לאכול.

יש אני הראשונה!!!!! ../images/Emo95.gif

זאת הפעם הראשונה שלי מכל הזמן הזה שאני בפורום שנאי כותבת הודעה ב
השבועי..... מחר אני יוצאת לטיול השנתי אבל הבעיה היא שאני יוצאת עם המורה שלי להבעה היא כזאת כלבה!!!!!!! וזהו...

shaililo

New member
אההההההההה

אוקיי אז ככה: קיבלתי 100 בלשון *גאה בעצמי* התחרות סוסים בשבוע שעבר היתה בעעעעע והיה לי מבחן מסובך במתמטיקה וגם הוא היה בעעעע כואב לי הראש וזהו!

shaililo

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifויש לי יומולדת ב...../images/Emo77.gif

יש לי יומולדת ב-16.11 שזה ממש עוד מעט!!! תגידו לי מזל טוב!!! :) אני בת 15 *טוב דיי להתלהב...* בעע

the rock girl

New member
פששששששששש!!!!

יפפהההה!!!!!! נ.ב. למישהו יש פה עבודה באנגלית על אחד הסרטים של דיסני??? בעעעעעע איןלי כוח להכין...

97 בהיסטוריה!!!../images/Emo3.gif

ומה הוא כתב לי על המבחן?: "פעם הבאה אני רוצה לראות 100" או מש´ו כזה
!!!

למעלה