chen010189

New member
היום קיבלתי מייל מהוליווד:]+עיקמתיאת הצוואר:[

קיבלתי היום מייל מעוזר אישי של שחקן...ולא הייתה יותר מאושרת ממני, זה שחקן שאני מאוד אוהבת. הוא משחק כבר כמה שנים בסרטים הוא שיחק עם טום הנקס(עוד שחקן שאני אוהבת
) ב"גרין מייל" שזה ה-סרט D: קוראים לו דאג האצ'ינסון לא מספיק שהוא אמר לי שהוא העביר את המייל שלי לאימייל האישי של דאג, הוא גם כתב לי את המייל הכי יפה בעולם! ואני עם חיוך כבר מהבוקר D:
היום בבוקר עשיתי תנועה כלשהי ועיקמתי את הצוואר כרגיל..חח כל שנה הוא מתעקם לי בסוף לא יישאר לי צוואר וזה כואב לי רצח עד עכשיו, אני מסתובבת כמו רובוט

HagarStar

New member
:ם מגניב! על הקטע של המייל חח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ותרגישי טוב

נסטי XD

New member
איזה כיף לך!!!! [על המייל XD]

אני אתמול עיקמתי את הרגל כי מישו קרא לי, והייתי היפרית באוטו רגע, אז הסתובבתי ועיקמתי אותה.. אבל עדיין משתתפת בצערך
ושמחה בשבילך XD

chen010189

New member
תודה לשלושתיכן ותרגישי טוב ../images/Emo24.gif

רגל נשמע לי יותר חרא, עם זה שאני צריכה להסתובב עמו רובוט אני עוד מתמודדת אבל איך כבר אפשר ללכת על רגל אחת?

Emergency Exit

New member
חחחחח../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

קוראים לה נסטי על שם המשקה נסטי ולא ככינוי לשם אנסטסיה.. אם יש פה עוד אחת כזו אז זה מוזר

נסטי XD

New member
ערבה טיפשה,

עזבו, חברתי הסתומה [סתאם
] , המשתמש של אייזי זה stasia משו...זה שלי!!

Miss Insanity

New member
אחותי שומעת פאראמור ../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

וגם אוונסנס . :O חחח גאד אני משפיעה עליה . [לא יודעת אם לטובה] . אבל ישלה פאקינ' 18 שירים של פאראמור באמפי ! [נו כל מה שיש לי .
] חיחיחיחי הכל בזכותי איזה מאגניבה אני .

Miss Insanity

New member
אהההה . אבל אינלה בעצם את כל השירים ../images/Emo210.gif

- שלי יש . חסר לה את Decoy .

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאם כבר אחים אז..

אח שלי שומע פארמור חחחחח והוא בן 14.. אבל זה בסדר. בעצם.. הוא התחיל לפני שנתיים-שלוש להעתיק ממני מוזיקה ואפילו לפני כמה ימים הוא ביקש ממני כזה "שחר.. תעבירי לי איזה כמה להקות סקרימו שלך.." חחחחחחח הוא התקדם קצת.. כי הוא שומע לוסטפרופטס, פארמור, דה רד ג'אמפסוט ועוד כמה. האאאאאאאא ואחותי בת 7 וחצי ויש לה MP3 כזה פשוט שאבא שלי קנה לה לפני חודש.. היא ביקשה ממני שירים. יש לה שם כל פארמור, אבריל לאבין האחרון פוב ופאניק ^^ וכמובן גריןדיי שהיא אוהבת כבר מגיל 4
רק את הדיסק של אמריקן אידיוט שהיא יודעת לזמזם חצי מהשירים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמאוד../images/Emo6.gif

פאאאק. מלא חברות שלי רוצות אותו חחחחחחחח ושהלכנו במפגש ישרא בפסח ובנות מפורום פוב ראו אותו אז הן התחילו להגיד לי כזה "יוו שדחי לי אותו.. פלייייז" אבל אז הייתה לו חברה. כרגע הוא פנוי ^^ אני חושבת חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהוווו כן../images/Emo6.gif

זו תמונה שצלמתי אותו לפני איזה חודשיים. אני רוצה להעלות עוד אחת ברורה של הפנים שלו אבל אני לא מוצאת את המתאם לכרטיס מצלמה ועכשיו אין לי איך להעביר למחשב :X וששששש.... אבל הינה הבלוג שלו. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=541800

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני אגיד לו שפשוט יחזור לפורום אומשהו..

הוא כתב כאן ממש קצת שרק נפתח הפורום.

למעלה