May Music

New member
חחח וואי זה מה זה סבבה.

המורה שלי למחשבים כבר לא בא יותר עד סוף השנה כי לא בא לו, הוא הכי מגניב בעולםםם וזה אשכרה השיעור היחיד שאני עצוב כשהוא מתבטל XD והיום המורה שלי למתמטיקה איחרה בעשרים דקות [חצי שיעור] ואשכרה לימדה אותנו אחרי זה >_>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifסוףסוף חופששששששששש.

כמעט. חפירע ;;. היום אני רק הולכת למבחן ב8 וחוזרת הביתה ב9. היה לי סיוט על המבחן שאני לא מתעוררת בבוקר ואז יש מסיבה בלילה בביתספר ואני הולכת ומוצאת את המורה ומבקשת ממנה לעשות ואז המבחן הוא איזה 18 דפים וכבר נהיה 11 בלילה ואמא שלי רוצה לבוא לקחת אותי ואני לא מצליחה לסיים את המבחן ובלאגנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי המבחן מתחילה חופשת בגרות.. ב..... מחשבת ישראל! שמסתבר שזה לא חובה
בגלל שקיבלתי 65 במתכונת אני ממש לא רוצה לגשת ושזה ידפוק לי את הממוצע בבגרות. אז יש לי חופש חמישי, שישי, שבת, ראשון. אחרכך שני יש לי שעתיים היסטוריה באמצע היום כי זה חופשת מתכונת.. שלישי רביעי חופש ואז חמישי מתכונת בהסטוריה
שישי - הברזה המונית! ראשון שני שלישי? - חופש שבועות
ואז לומדים רק רביעי חמישי כי אז שישי ראשון חופשת מתכונת בלשון! ואז שני מתכונת בלשון! ואז יהיה לנו בדיוק שבוע ללמוד כרגיל (17.6 - 23.6) אבל כמה מקצועות כבר לא יהיו לנו ובטח מלא שחרורים. ואז עוד חופשת בגרות 3 ימים ובגרות בהסטוריה ;; שבוע ללמוד רגיל חצי מהמקצועות שנשארו... שוב חופשת בגרות! לשון. יום אחרי זה באים לתעודות וזהו. שתקו. שנה ראשונה אני עם בגרויות וזה.. תנו לי להתלהב שאחרי פסח כבר לא נשאר מה לבוא לביתספר :X

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo45.gif תהני מזה כל עוד את יכולה!../images/Emo29.gif

אגב. לחודש הבא את עושה סיכום? ~חשה קרצייה~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאינטרנט שלי מת שוב ביום חמישי...

ואבא חוזר רק היום בלילה מחו"ל... ואז בחמישי מתכונת בהסטוריה ואני מתה ;;;;; אני צריכה קודם כל לעבור את הסטוריה ואז לעשות המון המון המון סדר בשלושת הפורומים שלי.

yael0000

New member
היום היום../images/Emo211.gif

התעוררתי עכשיו אחרי שהלכתי לישון באיזה 11:30 ורציתי רלאות וכיוונתי שעון מעורר ולא התעוררתי. וגם אח שלי התקשר אליי והעיר אותי באמצה השינה
וגיליתי שהוא התקשר פעמיים רק שלפעם אחת עניתי ודמממממממממט החלק הכי מבאס היה לי חלום כ"כ טוב
וחברה שלי שלחה לי SMS והעירה אותי נו באממממממממממממממממממממממת,
עד שפגשתי את משוש חיי!

למעלה