זאת אחלה קומנה אני חברה שם!
נ נסטי XD New member 11/3/08 #32 מי אומר לי להתחדש?!?!?! נסטי!!!!! XD , רציתי סימני קריאה אבל לא יצא..
X xXx Lilo xXx New member 11/3/08 #36 אומגד ../images/Emo6.gif נסטי? זאת את???../images/Emo29.gif יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תתחדשייייי
אומגד ../images/Emo6.gif נסטי? זאת את???../images/Emo29.gif יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תתחדשייייי
ש שיקי פריקי New member 11/3/08 #37 תתחדשי!../images/Emo28.gif עכשיו את רק צריכה להכניס את כל החתימה שלך
X xXx Lilo xXx New member 11/3/08 #38 סתם שאלה....../images/Emo29.gif מישהי אי פעם השתמשה פה בספריי לשיער?
A AlmogiToMars New member 12/3/08 #51 ../images/Emo207.gifהייתי חייבת להעלות את זה לפה זה שילוב של cushcrushcrush של פראמור ו-gimme more של בריטני ספירס.. חחח זה מצחיק זה נשמע כאילו *........* את בריטני ספירס חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo207.gifהייתי חייבת להעלות את זה לפה זה שילוב של cushcrushcrush של פראמור ו-gimme more של בריטני ספירס.. חחח זה מצחיק זה נשמע כאילו *........* את בריטני ספירס חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
A AlmogiToMars New member 12/3/08 #52 למה למה למה זה קורה לי תמיד ? הנה הקישור- http://www.youtube.com/watch?v=Rvnj8Gt1NnM&feature=user
X xXx Lilo xXx New member 12/3/08 #57 תודה, עשית לי חיים ארוכים יותר ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif|ירח
D Dead Promises Xx New member 12/3/08 #54 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif פאאק, אחד הדברים הטובים XD