May Music

New member
עוף מעופעףP: חח תמונה מקסימה.[אלתשימו../images/Emo23.gifאלי]

רוח שטות נפלה עליי?
נה, סתם משעמם לי. XD הם קצת נראים בתמונה כמו זומבים, לא? באלי אייסשוקו.

May Music

New member
זה כ"כ טעימממ../images/Emo99.gif

כמו שוקו קר אבל בצורה של ברד *_*

Johnni456

New member
יובל מנדלסון כזה חמוד!^^../images/Emo54.gif

ראיתי אתמול את הסרט "מישהו לרוץ איתו" (כן וחפרתי גם לליאת על זה ><) ויובל מנדלסון כזה חמוד שם, למרות שהוא משחק נרקומן -_-" אעאעא אני אוהבת אותו D:

xXx Lilo xXx

New member
חחחח XDDDDD../images/Emo29.gif

עוד לא יצא לי לראות!!!!! ~הולכת לחפש באינטרנט או משהו~ ~אני מושפעת לרעה, לפחות יש לי את ג'אמפר~ ישלך אולי תמונה?

Johnni456

New member
יש בעיה קטנה ><

אני כרגע לא ביוזר שלי, כי אני לא מצליחה להכנס ממנו לפורום והתמונות ביוזר.. אני ישלח לך במסנג'ר או משהו.. :/

Emergency Exit

New member
יובלייייי../images/Emo23.gif

כע הוא סטלן קטןB) עוד לא ראיתי ת'סרט.. רק חלק אולי מטרה לחיים וזה.

איזה סרט../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

אחד הטובים! (תקראי גם ת'ספר!) ויובל
איזה ליהוק מוצלח

Johnni456

New member
בהחלט ליהוק מוצלח../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

אני אקרא בהזדמנות ;] "מטרה לחיים וזה."

../images/Emo31.gif

הליהוק ממש לא התאים לדעתי.><; והספר..הוא מדהים. אבל צריך קודם לקרוא ואז לראות

xXx Lilo xXx

New member
חרא-עודיותרחרא-מעולה!../images/Emo29.gif

בבצפר- היה חרא! כל היום בכיתי בבצפר ופשוט רציתי למות. תכלס, אם זה היה קורה לא היה לה אכפת, היא הייתה צוחקת גם על זה. ועל המצבה שלי היא הייתה כותבת משהו אכזרי במיוחד. ואז כולם חיו באושר ואושר. עוד יותר חרא- משיעור ספורט עד מחשבים. (כאן כבר נשברתי). מעולה!
סטיצ'י שלי באה לראשון והיה לנו כיף לא נורמאלי כי גם ידיד שלנו בא במפתיע והיה קורע. שתינו אייסקפה ונסטי, היו צחוקים. נזכרנו בדברים מהעבר. הם אח"כ באו אלי, והיה כיף ומצחיק, ותתפלאו! לאנשים אחרים אני יודעת לשים לק!
("נו תבחר כבר צבע!" <תמליצי לי את> "מה דעתך על הבז' עם הנצנצים?" <אני אוותר> XDDDDDD) בקיצור היו צחוקים, והבנתי מי באמת חבר שלי. תודה
בבית- אלכתי גלידה, אין מים כי מישהי שבר תצינור למטה אז צריך לחכות שיבואו לתקן S: ההורים שלי חזרו סוףסוף הביתה והיה מצחיק עם אבא. אורצ'ה צילצלה אלי ודיברנו והיה מוזר XD דיברתי עם חברה שלי וידיד שלי והם הראו לי עד כמה הכול יכול להיות בסדר
(תודה) וזהו. חפרתי
(תקלטו תתמונה שצילמנו היום. מעריצות ט"ה לא יודעות אנגלית)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטוב הממ..

את מקום ראשון במספר הודעות XDD (198) xXx Lilo xXx (112) Emergency Exit (79) שיקי פריקי

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

WTF? לא הגיוני XDDDD ד"א חברה שלי מסרה לי היום שידיד מהכיתה שלה מכיר אותך XD אומגד היה כ"כ הזוי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאתמול מרוב התלהבות התקשרתי אליו אחרי

שסיפרת לי חחחחחחחח יוו אבל כבר איזה כמה זמן לא יצא לנו לדבר.. כי הוא מניאק ;; אבל נו. כן חזרנו קצת לדבר בימים האחרונים וזה היה תירוץ להתקשר XD רק שהוא היה עסוק ואמר שיתקשר יותר מאוחר.. ואז העיר אותי באמצע הלילה. מה שמזכיר לי שהוא אמר לי להתקשר היום בשש

mcfly danna

New member
בא לי נסטי. למי יש?

תתעלמו מכך שאני לא קשורה לכלום, פשוט אני תחת השפעת נסטי ששתיתי לפני כמה דקות. XD אני מכורה...XDDDDDDDD קרעתי את עצמי...

למעלה