Johnni456

New member
חוויות מהחיסון../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אתמול היה חיסון והייתי אמורה להיות בין הראשונים ובלה בלה בלה אבל בסוף זה לא היה לפי הרשימה אז נכנסתי אחרונה והייתי לחוצה כמו אנ'לאידעת מה ורק ראיתי את המזרקים על השלוחן והתחלתי לבכות מרוב לחץ (בכיינית שכמוני ><) ואז איזה מורה מעצבנת באה אליי ומעכה לי ת'צורה ואז היא הלכה וחברה אחת (הדס) באה אז מעכתי לה את היד ואז האחות (שאגב, הייתה ממש חמודה ונתנה לי טופי XD) אמרה לי : " ספרי עד 10" ואז אפילו לא הספקתי להגיד "1" וכבר המחט הייתה תקועה אצלי ביד ועברתי את זה כמו גיבורה XDD זהו.. ><" בעקרון כתבתי את זה רק כי הבטחתי ל-RockSter לספר חוויות (ואת גם צריכה :p) ובלה בלה בלה >< יומנעים ונטול חיסונים שיהיה לכם

RockSter

New member
הנה חוויותי מהחיסון!

כתבתי על זה ממש יומן מסע ואני הולכת לפרסם אותו ולהרוויח מיליונים!! אז ככה: האחות החביבה הפשיטה אותי, היתה מולי עוד ילדה שיא הסנובעעע שהיתה ממש לחוצה! הייתי בשאנטי והאחות החביבה התחילה לספר לי שגם לאחותה קוראים שירי ובלה בלה בלה.. בכל אופן, עשינו ביום שני את החיסון.. ועד היום (יום שישי) טיפ טיפונת כואב לי! *הידעת שהחיסון היה גם נגד פלצת?? חחחחחחחחח* שבת שלום לך!!!!

Johnni456

New member
אני הראשונה שיקנה../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

עכשיו שאני יודעת שהוא גם נגד פלצת, אני מאושרת

../images/Emo194.gifחפרת../images/Emo11.gif

עכשיו נזכרתי מה יש לי עוד יומיים
התרמת דם! ואני העיקר הייתי בטוחה שיש מבחן או משהו
(שמסתבר שהוא מחר
) אבל נראה לי אני לא יכולה לתרום כי אני אנמית

xXx Lilo xXx

New member
בחיים לא תרמתי דם ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אני בקושי בדיקות דם עושה, אז התרמת דם?

mcfly danna

New member
גמאני ~יחי הלא תורמות דם~

יש לי פוביה ממחטים. אני פשוט מפחדת מהם ממש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבא לכם לעזור לי??

כנסו לתמונה הזאת: http://www.buzznet.com/groups/megalolzcontest/photos/?id=37330021 אל תיבהלו XD ותלחצו למטה של התמונה על BAZZ ותעבירו את זה הלאה לכל מי שאתם מכירים XDDD אם אני מנצחת אז אני זוכה בחולצה חתומה של לוסטפרופטס
חוץ מיזה שיש לי את החולצה אבל היא דיי מלוכלכת וקרועה אז הזדמנות לקבל אחת חחח

למעלה