HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אה אין פה אוף אז חשבתי שנחמד אם יהיה פה וסתם בלי קשר, הייתה היום כתבה על הירוז בראש1 וטוב שהם לא גילו את כל מה שקרה עד עכשיו זה היה כתבת 2 עמודים לא היה לי כוח לקרוא והם כתבו קצת על כמה מהדמויות החדשות ומה קרה בעונה הראשונה [וגם היה פוסטר של וונטוורת' מילר
]

../images/Emo221.gifאיך לא קראת?../images/Emo3.gif

וגם גנבתי מחברה שלי עוד עותק^^ חחח האוסף שלי הולך וגדל
אייי מילר
... היה שם גם כתבת רכילות על מיילו והיידן. דייי הם לא ביחד!
מחר מבחן בביולוגיה... תמצאו מישהו אחד שמעניין אותו ממה מורכבים פחממות חלבונים מינרלים ואנערף. רר.

lidor203

New member
איזה שביתה איזה?

יש לי שתי מורות למחשבים מההסתדרות שבינתיים רק מחלקות לנו מבחן אחרי מבחן... למרות שברובם אני מוציא ציונים גבוהים (אפילו שקיבלתי נכשל) נמאס כבר מללמוד מחשבים...

../images/Emo221.gifיש לנו חצי שביתה.

כלומר בימי שישי אנחנו לא לומדים ומסיימים כל יום ב12 ולא לומדים 7 מקצועות. אבל בעיקרון אנחנו לומדים..

MnsuR

New member
אני ... מה זה מעניין ומרתק אות הנושא הזה!

חחח ... אני רוצה ללמוד רפואה :>

HagarStar

New member
חחח כי המורה בדיוק נכנסה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ומתי היה לי זמן בהפסקה לא הייתי בכיתה והיה לי כולה שעתיים חחחח נכון היה גם רכילות עליהם
אבל כל העיתון זה רק האנה מונטנה והיי סקול מיוזיקל וטוקיו הוטל ואבריל לאבין

יהלושש1

New member
תאכלס../images/Emo4.gif

למרות שאין לי בעיה עם אבריל
להפך. אבל עם השאר כן.

אנה92

New member
אגב ראיתם בראש1 מה כתבו על מילו והיידן?

באמת מחשיד.. אבל פאק הוא גדול ממנה ב-12 שנה 0_0

../images/Emo221.gifוגם בפנאי פלוס....

בפנאי פלוס יש את הגיליון השבועי, ובנוסף מצורף לזה חוברת של לוח שידורים. אז השער של החוברת הזו הייה של גיבורים [תמונהמ מש טובה, שהם 'בתוך' הליקוי חמה] ובפנים היה עוד תמונה וכתבה על העונה. ובפנאי+ הרגיל היה כתבה של שני עמ' על היידן, ובנוסף ביקורת[ממש גרועה, והכתב ראה רק שני פרקים ראשונים
] על גיבורים וכאילו ממש ירד עלייה
. אבל לא נורא, כי זה השיג לי איזה 12 תמונות חדשות
... אז מי שמעוניין..^^

אוי אהבלים אלה..

מזל שאין לי פנאי פלוס
ברייטינג גם כתבו על הירוסססס!!! היה כתבה של שלוש עמודים שכתוב קצת מה הולך בעלילה של העונה השניה ועל הבעיות רייטינג שלה..ואזזזזזז...יש עמוד שלם על קריסטן בל שתציל את העונה!!
איך אהבתיייי!! הם מה זה אוהבים אותה
ומה היה כתוב בראש 1 על מיילו והיידן הכתבת רכילות הזאת?

למעלה