טוב נו, נרטיב את הפורום קצת

קול הפנתיאון מהר האולימפוס, השעה 23:10 והרי החדשות לשעה זו:
שפרשית האפוקליפסה "מגיפה" שוקלת לפרוש מתפקידה. לדברי מקורבים, מאז המצאת הפניצילין סובלת מגיפה מירידה קשה בחשיבותה והתקדמות הרפואה המודרנית מקשה עליה את החיים.
המועמדים המובילים להחליף אותה: "זיהום", "התעללות בבעלי חיים" ו"פוליטיקה".
מתבי נמסר שהנסיכה דנאי בהריון למרות העובדה שהמלך כלא אותה במרתף. בתגובה אמר ביל קלינטון: I did not have sex with that woman.
במסיבה שנערכה אמש בהר האולימפוס נרשמה תקרית דיפלומטית חמורה. אריס, אלת המדון והמריבה, לא הוזמנה למסיבה. המארחת הרה אמרה בתגובה, "אריס היא מקלקלת מסיבות והורסת שמחות. תראו מה היא עשתה מטרויה".
למרבה הצער נראה שאריס לא קיבלה יפה את הדחייה וגילגלה כדורגל מזהב אל תוך המסיבה שעלי כתוב "לספורטאי הטוב ביותר". דובר מד"א מסר שכל המתנדבים והאמבולנסים נכנסים לכוננות ספיגה.
ולחדשות הספורט
בתחרות הריצה שנערכה אתמול בהרים הביס הנסיך מלניון את אטלנטה. נראה שאטלנטה סבלה מפציעה כיוון ששלוש פעמים היא נטשה את המירוץ וירדה לצד הדרך לנוח. בתגובה אמרה האלופה היוצאת: "זה לא שאני לא בכושר ולא שאני לא פצועה. הוא זרק הצידה תפוחי זהב". פרשננו לענייני אגדות מוסר שאין מצב שהסיפור הזה יתפוס.
תאונה מחרידה אמש בתחרות הקרב-רב שנערכה בטרויה. לאחר שהובס במקצה הכרכרות, נפגע הקטור, מאלף הסוסים, מכידונו של אכילס בתחרות הטלת הכידון. אחיו הצעיר של הקטור, פאריס, מסר שלו אכילס ינסה לנצח אותו בתחרות החץ וקשת סביר להניח שהוא יגלה שלהרוג את אחיו זה לא הולך ברגל. זה סוף החדשות מקול הפנתיאון.

Thestral

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

משובח

ועוד מבזק

קול פוסידון ממעמקי הים השעה... ארר... השעון שלי לא עמיד במים... ארר... והרי החדשות:
השחקן קווין סורבו נעצר בחשד לרצח של מלכת האמזונות היפוליטה. בתגובה אמר השחקן ("הרקולס", "אנדרומדה"): "אני מעריץ אותה ובחיים לא הייתי פוגע בה. רק רציתי מזכרת. אולי את החגורה".
בשאול הוחלט הבוקר להחליף את ראש היחידה לאבטחת אישים ונשמות, סא"ל ק', זאת בעקבות הכשל הבטחוני שנוצר אתמול כאשר פסיכית אחת שיחדה את השומר בעזרת עוגה והצליחה להגיע עד חדר המלוכה של פרספונה.
עוד בקשר לשחקן קווין סורבו: השחקן נעצר אתמול בנמל יפו בטענה שניסה לגנוב מפרסאוס את אהובתו. סורבו אמר בתגובה: "לגנוב? אנדרומדה שלי! זה הוא שגנב".
לאחר עשרים שנה בגלות ויומיים בתחפושת, התגלה אתמול אודיסאוס נסיך איתקה בחיים ובביתו. כשנשאל מה יעשה עתה כשחזר הביתה הודיע אודיסאוס שהוא מתכוון לנסוע לאתונה ולתרום את עורמתו לדמוקרטיה הראשונה בעולם.
לאחר ששמע את כל קורות האודיסאה שלו, אמר עליו שמעון פרס שאודיסאוס הוא "חתרן בלתי נלאה".
יום מוצלח לכוחותינו המשתתפים במבצע "הלנה": מפקד הכוח דיומדס הצליח לפצוע את ארס בעצמו במהלך הקרבות. מקורות יודעי דבר מוסרים שאל המלחמה נמלט בצרחות משדה הקרב. בתגובה אמר האל האיום והנורא בקול יבבה, "הוא עשה לי חתך עמוק! זה יכול לעשות לי טטנוס! אימא'לה! אני רוצה את אימא'לה!".
אייאקס הגדול הודיע שהוא שוקל להחליף את מקצועו מלוחם לשוחט כבשים.
בעקבות הכנסת אודיסאוס לסדרת הטלוויזיה "X-men" גועשות הרוחות על הסט. ציקלופ הודיע שהוא פורש בגלל שהוא "לא יכול לראות את היווני הזה בעיניים", סופה טענה שכבר עשר שנים היא מנסה להרוג אותו גם ככה ומגנטו התלונן על כך שאין לו מה לעשות נגד סוס העץ.
המשטרה חושבת לפתוח בחקירה נגד מינוס, מלך כרתים, בקשר לפרשת האי היווני. עוזרו האישי של המלך, מינו ט. אורוס, אמר לכתבתנו לענייני משפט שהאי הזה הוא "סיפור ארוך, מסובך ומפותל".
ולחדשות הספורט
בתחרות "מרתון דחיפת אבנים במעלה ההר" מוביל המקומי סיזיפוס על כל יריביו. מאמנו מספר לנו שסיזיפוס התאמן במשך שנים רבות ומוסר כי הספורטאי המצטיין "יכול להמשיך לגלגל אבנים כמה זמן שרק תרצו".
אכזבה בתחרות הדאייה החופשית: המתחרה המבטיח איקרוס הוביל לאורך חלק גדול מהמרוץ אך לקראת הסוף נפל לים. לשאלת כתבנו האם השמש פגעה באיכות הכנפיים, ענה מאמנו האישי דדאלוס כי "זה לא החום, זו הלחות". ולידיעה שהגיעה זה עתה: לאחר שהוחזרה אליה בתה היחידה, הסכימה דמטר להענות לתפילותיו של אודי ולהפסיק את הבצורת בפורום.

The Anja

New member
הוהוהו ../images/Emo6.gif

אכן משובח, איכות לשמה, אהבתי את האמוטיקון של קרברוס...

double O S

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

גדול גדול גדול

The Anja

New member
רוג,

יקה מכובד שכמוך עוד מרטיב בלילות? (סתכלו על השעה של ההודעה...)

The Anja

New member
אכטונג!

דאס איסט איין שואינראי!! קיין קולטורה! וארום?! וארום?! דר ריטרסקרויץ איסט איהרה, מיין שלאכטקאמראד...

למעלה