perrinat

New member
באמתר למה אוף../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

תודה על התמונה

מחקו את מה שרשמתי! לא יפה...

אני יסביר את עצמי... רשמתי "היית חייב להראות לנו את זה" מהסיבה הפשוטה שזה מה שהם רוצים לא? אני מדמיינת מה עובר להם בראש- אלון עזב, אז למה שלא נמשוך קצת מצלמות, נתנשק, וככה הנערה החביבה סשה תקבל מלא קולות, כי היא כל כך מסכנה
החבר שלה עזב את התכנית היא בטח מזה שבורה! נקודה למחשבה... אם זה לא היה זה, זה בטח אינטרס אחר שיכתבו עליה הרבה כתבות בעיתונים, או שיהיה לה הרבה זמן מסך. רק אל תגידו לי שבפוזה הזאת הם התנשקו ובטעות תפסה אותם מצלמה. פשוט לא! ואת זה אתם לא יכולים למחוק לא אמרתי שום דבר לא בסדר או שמנוגד לכללים. זאת דעתי.

Jason2

New member
ואולי... הם פשוט מאוהבים?

סשה לא צריכה את התמונה כדי לקבל קולות, היא רק צריכה לשיר, זה מספיק בכדי להראות את הכישרון העצום שלה. דרך אגב, סשה עשתה לך משהו רע? כי את ממש כועסת וסולדת ממנה.

שלומית16

New member
מה יש לך נגד סשה כל הזמן?

מה היא עשתה לך שאת כל כך שונאת אותה?אז בסדר את לא אוהבת את הקול שלה סבבה זכותך אבל למה השנאה הזאת שפיתחת אליה? עכשיו בגלל שהיא מפורסמת אסור לה להתנשק עם אלון מה קרה ?מה זה מפריע לך כל כך? היא לא עשתה את זה בכוונה זה התקשורת חיפשה תמונות שהם מתנשקים אני לא מבינה למה אנשים מחפשים כל הזמן ללכלך . אני בטוחה שאם היינו מלכלכים על לירון לב ככה את היית מתעצבנת נכון?!

אני?!?!?!?!

מה פתאום אני לא שונאת את סשה. אני לא מכירה את הבנאדם- אין לי רגשות אליו בכלל. אני פשוט לא אוהבת אותה ואני יסביר לך למה- אני בניגוד לכמעט כול הפורום לא מתלהבת מהמראה שלה. לא הטעם שלי. לדעתי אין לה קול מיוחד ויש יותר טובות ממנה. לדוגמה: שירלי, שירה, מיכל,יעל, אפילו ציפי. למרות שאני לא אוהבת את ציפי כל כך יש לה יופי שונה שאני ממש אוהבת. חוץ מזה יש לה גוון קול נהדר, למרות הזיופים פה ושם. וכמה וכמה פעמים שמעתי על התופעה המוזרה של סשה- סנוביות ברמה מוגזמת. יש לי אנטי לסנובים. אני פשוט שונאת את זה אני לא ישקר לך.בנאדם שעומד להיות כוכב צריך להיות טוב לב ואפשר גם לראות את זה כשהוא שר. סשה מנפנפת את המעריצים שלה וזה ממש לא יפה בעיני. נינט למשל אף פעם לא אמרה לא למעריצים. זה לא באופי שלה. אז תני לי סיבה אחת טובה למה לאהוב את האישה הזאת. ותלכלכי על לירון חופשי, רק לא נראה לי שיהיה לך סיבה מוצדקת להגיד עליו מילה אחת רעה. הבנאדם מדהים מכל הבחינות.

שלומית16

New member
אף אחד לא ביקש ממך לאהוב אותה

זכותך!אבל את טועה בזה שאת אומרת שכולם מתלהבים מהיופי שלה יופי זה לא מה שהכי חשוב בחיים ואני אוהבת אותה בגלל השירה שלה את לא יודעת אם היא מנפנפת את המעריצים שלה ניסית פעם לבקש ממנה חתימה(לא שהיית מבקשת אבל סתם אני שואלת אותך את זה).אני חושבת שאת קודם צריכה באמת לבדוק את זה אם היא סנובית או לא ולא למהר להסיק מסקנות אני חשבתי שאת שונאת אותה בגלל שאת כל כך אנטי לגביה שזה כבר מוגזם כל דבר שהיא עושה אפילו הנשיקה שהיא נתנה לאלון ליטבק הפריע לך וביקרת אותה ובקשר ללירון סתם נתתי דוגמא כי אני לא אלכלך על אף אחד משם גם אם יהיה על מה

חברה שלי אמרה לי עליה...

ואני מאמינה לה... ולא משנה מה תגידי אני ימשיך להאמין לה... חוץ מזה הרבה אנשים חוץ ממנה גם כן אמרו דברים דומים אז את רוצה להגיד לי שזה צירוף מקרים?? או שכוווווולם משקרים? אני מעדיפה להאמין להם

לירון לב שלך היה סנוב אלי כנסי

אז אני אומרת לך לא לאהוב אותו? שאני פגשתי אותו הוא היה ממש לא נחמד ועשה פרצופים של עזבו אותי כבר כאילו מה הוא, ולמרות זה אני לא שופטת אותו כי אני לא באמת מכירה אותו ולא תוקפת כל צעד שהוא עושה ואת בכלל לא פגשת את סשה ואת אומרת שהיא סנובית על פי אחרים, אני "חוויתי את זה על בשרי" ואני לא מתעצבנת כמוך.

Jason2

New member
רגע

אם הבן דוד של השכן של חברה של אחותי אמר שהיא סנובית, זה לא נחשב?

למעלה