D double O S New member 12/9/04 #2 יאא איזו תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif אני היחיד שזה מזכיר לו את הארמון שבסוף שביל האבנים הצהובות
יאא איזו תמונה../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif אני היחיד שזה מזכיר לו את הארמון שבסוף שביל האבנים הצהובות
T Thestral New member 12/9/04 #3 המממ......./images/Emo108.gif../images/Emo75.gif התמונב נקראת: armagedon. לא נראה לי שהם התכוונו בהכרח לקוסם מארץ-עוץ.
המממ......./images/Emo108.gif../images/Emo75.gif התמונב נקראת: armagedon. לא נראה לי שהם התכוונו בהכרח לקוסם מארץ-עוץ.
D double O S New member 13/9/04 #4 screw them../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif לי זה נראה כמו הארמון><
B Bartal j New member 13/9/04 #5 לי זה נראה כמו משהו בחלל , איזה מפקדה כזאת זוהרת או משהו כזה... אבל כנראה זה הדמיון המופרע שלי חחחח
ס סקיפי New member 13/9/04 #6 אני בבית!!! וגם זה בטעות. הלכתי מכות עם חתולה, והאחות העיפה אותי הביתה. מחר אני הולכת לקופת חולים לעשות טטנוס... יהיה טוב!
אני בבית!!! וגם זה בטעות. הלכתי מכות עם חתולה, והאחות העיפה אותי הביתה. מחר אני הולכת לקופת חולים לעשות טטנוס... יהיה טוב!
M Moonshadow Rogue New member 13/9/04 #7 אתם לא רוצים שאני אגיד לכם מה זה../images/Emo70.gif חבל להרוס את כל הדיון הנחמד הזה עם מידע קונקרטי ואגב, אתם לא רוצים שאני אגיד לכם מה חשבתי בפעם הראשונה שנתקלתי בתמונה הזו (ותאמינו לי, אתם באמת לא רוצים לשמוע את זה)....
אתם לא רוצים שאני אגיד לכם מה זה../images/Emo70.gif חבל להרוס את כל הדיון הנחמד הזה עם מידע קונקרטי ואגב, אתם לא רוצים שאני אגיד לכם מה חשבתי בפעם הראשונה שנתקלתי בתמונה הזו (ותאמינו לי, אתם באמת לא רוצים לשמוע את זה)....
D double O S New member 14/9/04 #10 שיר:../images/Emo96.gif מה אכתוב לך לא אדע שיר סיפור או אגדה אז לך אכתוב 3 מילים שייקרעו לך הבתולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי את זה היוםXD הו כה קורעXD
שיר:../images/Emo96.gif מה אכתוב לך לא אדע שיר סיפור או אגדה אז לך אכתוב 3 מילים שייקרעו לך הבתולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי את זה היוםXD הו כה קורעXD
B Bartal j New member 14/9/04 #11 חחחחחחחחחחח אהבתיייייייי אייייייי קרעת אותי מצחוק עכשיו חחחחח שיקרעו לך הבתולים...חחחחחחחחחחחחחחחחחח