Yarinv

New member
מאמא חן מקסימיליאן בלומין אהרוני

מאמא-מרינה (או אם אתם רוצים - ממממ"ב) והבן חן

Yarinv

New member
ארלין מעודה

שאלוהים ישמור אותי. איפה עינבוששש?!

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, זה פשוט מצחיק

מישו2008

New member
אםהיתה לכם אפשרות את מי היתם מעיפים

את מי אתם רוצים להעיף מנבחרת כוכב נולד ?

בועז ודניאל יהיו ביחד בחצי גמר !!

לפי דעתי בגלל ששניהם שומרים שבת, הם יהיו בחצי גמר השני, זה מזכיר לי את הראל סקעת ומויאל שהיו ביחד סקעת עלה ומויאל היה שני ובזכות רוב קולות עלה לגמר זה אומר דניאל עולה לגמר ובועז שני ובזכות הקולות שלו הוא יצטרף גם לגמר לגביי ה3 הכל פתוח בהצלחה לכולם מיטל.

קוקיקול

New member
לא מצליחה להצביע!!!

אני מנסה להרשם לאתר כבר שבוכ ושולחים לי SMS שהשירות לא פועל ואז התקשרתי ביקשתי קוד ויש בעייה עם המערכת, אומרים לי הקוד הוא... ואין כלום!!!! להצביע לחן!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אתם רקדנים מוכשרים..

לשלוחתינו בצפון דרושים/דרושות רקדנים/רקדניות מוכשרים/מוכשרות בעלי רקע בתחום המחול לסוגיו בעלי גישה לילדים ונוער אנחנו כאן להגשים לכם חלום בתנאים מעולים!!! למה אתם מחכים??? כתבו לנו ונקבע אם אתם מתאימים www.rikikud.com - אתם מוזמנים לבקר באתר הבית שלנו

תקלה ברישום לאתר../images/Emo5.gif

אני לא יודעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה להירשם לאתר אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי. כבר די הרבה זמן אני מנסה להירשם לאתר על מנת שאוכל להצביע. כאשר אני שולחת SMS אני מקבלת הודעה חזרה שיש תקלה וכאשר אני מנסה לחייג למספר הטלפון, יש תקליט שהמספר שגוי. לפני כמה ימים כאשר חייגתי ענה המענה הקולי, קיבלתי קוד, אבל הקוד הכיל רק 3 תווים ולא 5 כפי שמבקשים ברישום. בקיצור, אני ממש מיואשת.... שלחתי מייל לקשת, אולי הם יסדרו את זה. זה רק אני שלא מצליחה?

האם התאוריה שלי נכונה? נדע בשבת!

ההיגיון והרגש אומרים שתעלה בת מגלגל ההצלה , בשבת עוד בן עוזב , כדי לאזן את הבנים והבנות 3 ו..3 אם זה קורה הכל צפוי מכור ולא יהיה טעם לכוכב נולד יוריד גם מהרייטינג וחבל , זה רק תאורייה שלי מה אתם חושבים ומרגישים?

למעלה