vicz

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

האם מישהו מכם יכול ורוצה להתנדב לבנות אתר לצער בעלי חיים ירושלים? לצערי אין לי שום ידע בבניית אתרים אך אשמח לסייע בכל מה שאפשר, כולל: לברר איתם מה בדיוק הם רוצים, לרכז חומרים שהם רוצים שיהיו, לעשות עבודות שחורות (אני לומדת די מהר)... אז אם מישהו מוכן (אולי כמה אנשים שישתפו פעולה)... החורף קרב, והוא קר במיוחד בירושלים, האתר יעזור להם למצוא בתים קבועים וזמניים לבע"ח רבים יותר, ובכך יאפשר לאסוף אחרים מהרחוב, מהקור למקום שבו אפשר לקבל פינה חמה ותקווה לבית.

GuestOfHonor

New member
יוזמה ברוכה

אם בכל זאת את מחליטה לקחת אתבניית האתר על עצמך, את יכולה ללמוד מהר מאוד על בניית אתרים ושאר טכנולוגיות אינטרנט באתר המצויין הזה.

johnny d

New member
let give you a little insight

כל בעל תואר במדעי המחשב יכול ללמוד תוך פחות משבוע איך לבנות אתר יותר טוב כמעט מכל בונה אתרים בשוק היום, כולל חברות שלוקחות 20,000$ על אתרים סטייל homeless. אבל היגע הטכני של בניית אתר הוא אחוז טכני בעבודה האמיתי של בניית אתר, לעבודה הזו קוראים לדבר עם הלקוח ולהבין מה הלקוח רוצה ולהסביר ללקוח במונחים שלו מה אפשר לעשות ואיך אפשר לעשות. תאר לעצמך שאתה לא נגעת בשום דבר שקשור למייקרוסופט והלקוח קיבל בתרומה שרת של מייקרוסופט עם כל החבילות הנלוות לאתרים וזה הציוד שאתה חייב להתשמש בו או להיפך, או שללקוח אין מושג כרגע ואחרי שבנית את האתר הוא רק מקבל את השרת בתרומה ומתגלה שכל מה שכתבת שווה לתחת כי חבר של המנכ"ל סיפר לו שלעבוד עם משהו אחר יכול להוות בעית ביטחון ואתה הרי לא אמין כמו החבר האידיוט של המנכ"ל. . . . בוני אתרים הם כמו פוליטיקאים, הידע המקצועי שנדרש לעשות את העבודה לא קשור לעבודה עצמה.

vicz

New member
תודה על הקישור

האתר באמת נראה ידידותי אך אני בכל זאת חוששת להיכנס לזה לגמרי לבד, בעיקר בגלל שאני לא רוצה לאכזב אותם עדיין מקווה שאולי מישהו ישתף איתי פעולה...

למעלה