• פותח הנושא o15
  • פורסם בתאריך

o15

New member
תגידו...איך פתאום יש מנהלים חדשים?

איך יוני וKID LOCO נעשו פתאום מנהלים בפורום???

yairwill

New member
אני מתרגש לקראת יום שלישי הזה ...

אני פשוט כ"כ מתרגש שזה הולך לקרות והפעם זה סופי עשיתי שינויים במחזה וגם הכנסתי שירה למחזה בשביל רוני ויעל דואני שבאות אחרי הפסח לראות אותי וזה יפתיע אותן ואת שאר האומנים שיגיעו למתנ"ס רמת ורבר בפ"ת ואני מתרגש לשחק את מחזה שלי בפני חברי החוג לדרמה ביום שלישי וגם לשחק שרוני ויעל דואני יגיעו למתנ"ס אחרי בפסח ואני לא יודע איך לעמוד בזה גם ביום שלישי השבוע וגם אחרי פסח לעשות זה עוד הפעם שזה יהיה מול קהל מבחוץ וגם צוות אומנים שיגיעו למתנ"ס בפ"ת... אז תנו לי עצות איך לא להתרגש בזמן ההופעה שלי?

אוף..אמרו לי שרק ב7 להתקשר כי ב8 זה

הגמר ואמרו לי שהקהל זה רק משפחות ויבדקו רק מקום אחד אפילו......לא נורא יש כאלה שבאים?לא רק לקהל בכלל?

yoooni

New member
kid loco

היה מנהל כל הזמן... אני הצטרפתי לצוות הניהול השבוע במקום פיט ווטרמן

yoooni

New member
שוב בהצלחה ../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif

יאיר בבקשה אין צורך לעדכן שוב ושוב כל יום מחדש.... תעדכן אותנו איך היה המופע כבר לאחר שהוא יהייה.

perrinat

New member
את מתכוונת ל"קח אותי פרעה"?../images/Emo103.gif

כל התוכניות צולמו חוץ מהגמר, שיועבר בשידור חי ב-8/3. ובטח יש כבר רשימה סגורה של הקהל...

../images/Emo68.gifלי המפיקה חני אמרה

שהקהל זה משפחות של ילדים שמשתתפים אז היא מארה שהיא תבדוק אם נשארו אפילו מקום 1 פנוי לי וזהו. אם אין מקום בקהל אני עדיין באה לראות את רוני ואת אקזיט(הם קרובים לשם).זהו מי בא?

yairwill

New member
אני יעדכן אותכם ...

יוני , אני יתן לכם סקירה רחבה על מחזה אחרי הופעה שלי השבוע ביום שלישי וגם יגלה לכם פרטים חדשים על ההופעה שלי וגם יש קטע של שירה בתוך המחזה שלי וגם אני שוקד על עוד מחזות חדשים שאני עדיין לא מעלה אותם רק אחרי שזה יצליחהמחזה הראשון יגיעו עוד כמה מחזותחדשים שעדיין לא יוכל לגלות לכם את זה כרגע. את פרטים הבאים תדעו כבר ביום רביעי בבוקר תגלו דברים חדשים שרוני ויעל דואני לא יודעות עליי וזה הולך להיות להן הפתעה .... אז ביי יוני וכל הצוות המנהלים של תפוז...

אתה יודע....

שאני תמיד אגיד לך בהצלחה אז בהצלחה!!!!! אני לפני שנה הופעתי בדודו טופז אז הינה כמה עצות כדי אל להתרגש: 1. תחשוב שאתה בחזרה ואין אף אחד 2. תאכל משהוא מתוק או משהוא שאתה אוהב לפני ותשתה מים 3. פשוט תתן לעצמך לזרום יקרה מה שיקרה..... זה לא סוף העולם! תנסה איכשהוא לקשר את זה למופע או שפשוט לא תפסיק ותמשיך מה שאתה צריך לעשות! אז בהצלחה ותדע!!!!!! אתה מספר לנו אחר כך מה היה אני אראה את זה יום ראשון (כי אני באילת מיום שלישי) בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

למעלה