אושר. פשוט אושר. ../images/Emo101.gif

כן, זה ארוך וכן, חפרתי אז כל הכבוד למי שהגיע לסוף
אממ אני פשוט חייבת לספר את זה למישהו וכבר די חפרתי לכל האנשים שאני מכירה על הנושא הזה אז אתם המפלט האחרון שלי :] למי שלא יודע, אני רוקדת מגיל 8. אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני, ג'אז, ריקודי עם וגם שיעורי גמישות. בעבר גם למדתי אימפרוביזציה ועשיתי פילאטיס :) השנה הזאת בסטודיו היא פשוט.. איך אני אגדיר אותה? השנה הכי מאושרת בחיי. אני פשוט נהנת מכל שנייה שם. התקרבתי אל הבנות בסטודיו בטירוף, הפכנו להיות החברות הכי טובות שיש וזה מעבר לחברות למחול, זאת ממש חברות חזקה. המורים שמלמדים אותי השנה הם פשוט מדהימים! הם תותחים אחד אחד ואני כל כך מלאת תודה שיש לי את ההזדמנות הזו ללמוד עם מורים כאלה. כשאני רואה אותם רוקדים או מדגימים תרגילים אני בשוק מהשלמות שבה הם מבצעים כל תנועה ותנועה. זה פשוט לא ייאמן כמה שהם טובים. אם תראו אותם רוקדים הלסת שלכם אשכרה תיפול לרצפה. השבוע האחרון היה מעולה במיוחד. היינו רק 5 בנות ביום שלישי בסטודיו כי כל שאר הבנות בקבוצה יצאו לטיול שנתי אז היו לנו מעין שיעורים פרטיים וזה היה אחד הדברים הכי כיפיים שיש! בשיעור הראשון במקום שיעור גמישות שכנענו את המורה שלנו שתעשה לנו פילאטיס וכבר שכחתי כמה כיף זה לעשות פילאטיס. בשיעור השני היה לנו קלאסי עם מורה שאני פשוט מתה עליה [איריס] ועשינו גראנד ז'אטים מהפינה [קפיצות בשפגט באוויר] אז אחרי התרגיל היא אמרה לי: "טל, הקפיצות שלך יותר חזקות ברגל שמאל." אני: "כן." איריס: "את שמאלית?" אני: "לא." איריס: "טוב
" כי זה מאוד מוזר שמישהו חזק יותר ברגל שמאל אם הוא ימני
ובסוף תרגיל כלשהו [פונדו אם זה אומר לכן משהו
] היא אמרה לי "טל, הפונדו היה ממש יפה, כל הכבוד." וכולי הסמקתי
והשנה בכללי אני מקבלת המון מחמאות מהמורים למחול וכל פעם מחדש אני מתרגשת, אפילו מהמחמאה הכי קטנה שיש. כי באמת שהשנה אני נותנת 200% מהיכולות שלי ואני משקיעה במחול כל טיפת אנרגיה שיש לי בגוף ורואים את זה. אני רואה את ההתקדמות שלי וזאת התקדמות מטורפת והמורים שלי גם החמיאו לי כמה פעמים על זה. ובחזרה לשבוע הזה, ביום רביעי היינו רק 4 בנות כי עוד אחת לא הגיעה לסטודיו וחצי משיעור קלאסי היינו רק 3 בנות כי אחת עשתה בדיקות דם באותו היום והיא הרגישה ממש לא טוב וחלשה אז היא לא עשתה שיעור מלא. בגלל שהיינו ממש קצת בנות אז הצטרפנו באותו היום לשיעורים של הקבוצה שהיא רמה-2 מתחת לקבוצה שלי. השיעור הראשון היה שיעור עם סטפן שהוא גם מלמד את הקבוצה שלי. והקדמה קטנה לפני הסיפור, סטפן הוא מורה לבלט קלאסי, הוא צרפתי ואחד הבני האדם הכי מצחיקים שאי פעם תפגשו. הצחוק שלו זה הצחוק הכי מדבק שיש
אה ו, הוא חתיך [שיער בלונדיני, עיניים כחולות ובשביל השאר תפעילו את הדימיון
] :) לפני השיעור סיכמנו בנינו [הבנות של הקבוצה שלי] שנעמוד בשורה האחרונה בשיעור כי בכל זאת הצטרפנו לשיעור של קבוצה אחרת ולא יפה לתפוס את המקומות קדימה בשיעור שלהם. אז אחרי הבר עשינו מה שסיכמנו ונעמדנו ממש מטר מהבר שזה ממש מאחור. סטפן התחיל להדגים את התרגיל ואני ותום הסתכלנו אחת על השנייה ולא הבנו למה אין מלפנינו בנות ופתאום שתינו הסתכלנו אחורה ביחד וראינו את כ-ל הבנות של הקבוצה שמתחתינו עומדות מאחורינו. ואז אמרתי לתום: "קבלי איך הן מפחדות ממנו רצח." ושתינו התחלנו להיקרע מצחוק ולא היה לנו נעים לצחוק ליד כולם אז ניסינו לעצור את הצחוק וזה היה נשמע כאילו אנחנו נחנקות
סטפן שמע שאנחנו צוחקות אז הוא הסתובב וכשהוא קלט על מה אנחנו צוחקות גם הוא התחיל לצחוק בשקט ואיך שאני ותום שמענו אותו נקרענו עוד יותר מצחוק כי יש לו את הצחוק הכי מדבק בעולם! החלטנו בסוף להתקדם קדימה [אני, תום, ליאור ונופר] ונעמדנו בשורה ראשונה וכל צעד שלנו הקבוצה שמתחתינו מתקדמת צעד אחרינו. הסיטואציה הזאת הייתה אחת הסיטואציות המצחיקות שיש
בסוף אחת מהבנות מהקבוצה שמתחתינו תפסה אומץ והצטרפה לשורה שלנו
אני, תום, ליאור ונופר מרגישות מאוד בנוח ליד סטפן אז לא הייתה לנו בעיה לעמוד בשורה הראשונה ואני בכלל עמדתי 2 ס"מ ממנו כי אני הייתי האמצעית בשורה והוא הדגים את התרגיל מולי. כשעשינו איזה תרגיל סטפן עשה איתנו והוא עשה את זה כ"מראה", כלומר שהוא עומד עם הפנים אלינו ועושה איתנו ולא עם הגב אלינו אז הוא עמד מולי וכל התרגיל אני והוא כמעט מתנגשים וכל שנייה אני זזה אחורה והוא זז אחורה ואז התבלבלתי וכולי נלחצתי אז הוא אמר לי: "לא נורא, תירגעי, תמשיכי" וכולו מחייך אליי
בתרגיל אחר יש קטע מאוד קשה של באלאנס וכולי התחלתי לרעוד אז פתאום הוא אמר לי בשקט: "אל תדאגי, גם לי זה קשה." וחייך כאילו הוא הרגע גילה לי סוד ואני התחלתי לצחוק ואף אחד לא הבין למה
קיצר, חפרתי. מה שרציתי להגיד זה שהשבוע היה אחד השבועות המצחיקים בסטודיו, לא הפסקתי לצחוק לשנייה
והשיעורים היו מ-ע-ו-ל-י-ם והיה פשוט כיף! והמופעי סוף שנה מתקרבים והלחץ הזה פשוט כייפי D: אני כל כך מאושרת להיות במקום הזה ואם חס וחלילה המורים שלי יתחלפו שנה הבאה, הלב שלי פשוט יישבר. רציני. הם המורים הכי טובים שיש ואין אבל פשוט אין עליהם. הם גם רקדנים מדהימים וגם מורים מדהימים
גם הבנות בסטודיו וגם המורים פשוט נפלאים ונחמדים ואנשים טובים ואני כל כך שמחה שהכרתי אותם. המחול שינה את החיים שלי מקצה לקצה. להיות בסטודיו זה להרגיש בהיי מבחינתי. זה אושר עילאי, הרגשה שאי אפשר לתאר. כשאני רוקדת, אין דאגות ואין לחץ ואין בעיות ואין לימודים ומבחנים מעיקים והכל כל כך מושלם וטוב. הכל מתגמד לעומת התחושה הנפלאה הזאת של המחול. זה פשוט להיות בעולם אחר, כאילו ברגע שאני נכנסת לסטודיו נכנסתי לעולם אחר שלא קשור בעליל לעולם הרגיל שאני חיה בו ופאק, זאת ההרגשה הכי טובה בעולם. מחול זה פשוט אהבת חיי. אני יודעת שזה בטח לא מעניין אתכם כי אתם בטח לא מתעניינים בריקוד אבל תנסו לקשר את זה לנושא אחר שאתם אוהבים בחיים ותבינו איך אני מרגישה :) כל מי שקרה מקבל פיצוי בצורת
ו-
D:

אה ועוד משהו מצחיק, ../images/Emo101.gif

בשיעור עם איריס אחרי שסיימנו את הבר, היא אמרה לנו: "כל הכבוד, עשיתן בר מעולה." וכולנו הנהנו בשמחה וחייכנו ופתאום היא אומרת לנו: "מה עם 'תודה איריס', 'איזה כיף איריס', משהו? כולכן שותקות." ואז כל אחת אמרה משפט שונה ואף אחת לא הבינה את השנייה ופתאום כולנו התחלנו להיקרע מצחוק, כולל איריס

Fueled by ramen

New member
קראתי הכל :)

שמחה בשבילך, יפה לך שאת משקיעה, יש אנשים שהולכים לחוגים האלה ולא מתאמנים לא כלום. תיהני לך P:

תודה :) ../images/Emo101.gif

הכל תלוי ברקדן.. אם הוא משקיע ועובד קשה - הוא יצליח. וקבלי
ו-

HandsStainedRed

New member
פורייייםD:

אז..... למה התחפשתם/מתחפשים? עשיתם משהו בביצפר? מה? השקיעו בכם? בנו כן D: אתם אוהבים שחר חסון גוד, כי הוא היה אצלנווווווו D:

Fueled by ramen

New member
טרילילי

כלה מתה. <: =>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> כן, עמדתי בתור לקריקטורה (שעה וחצי. כן בלי הגזמה. ובסוף אחרי השעה וחצי הוא הלך לפני שהיה התור שלי) לא. כלבהD:

fobnikit

New member
שח..שחר חסון?:O../images/Emo15.gif

שתמותו יא זונוותתתתת8%^^*%$#@#U^)U(&^%$#W נו איך היה?XD

HandsStainedRed

New member
היה טובבבב!

ואיי הוא ירד על מישהו חתיך רצח כל הזמן והוא כזה מתבייש XD והוא ירד גם עליי DDDD: איזה כבוד *_*

תקראו, היה פורים אחד המגניבים :) ../images/Emo101.gif

למה התחפשתם/מתחפשים? נערת טאקי D: עשיתם משהו בביצפר? כן. מה? הייתי במסיבה שהייתה והייתי בחלק מהפעילויות, כלומר מה שהספקתי
השקיעו בכם? אכן, עשו לנו פורים מסביב לעולם D: כלומר, עשו משהו מכל מיני מדינות [עכשיו אני אתחיל לחפור]: ספרד -הביאו שור מכני [נו, השור הזה שיושבים עליו והוא מתחיל לזוז וצריך להישאר עליו כמה שיותר זמן]. הוליווד - היה שטיח אדום שמהצדדים של השטיח היו כוכבים עם השמות של כל המורים כמו בשדרת הכוכבים ובסוף השטיח האדום היה שלט ענק שציירו עליו את ההרים שכתוב עליהם הוליווד בענק באנגלית ואז עמדנו והצטלמנו ואת כל התמונות שמו על מגנטים והביאו לנו D: איטליה - הכינו פיצה
מרוקו - הכינו ספינג'
אנטרטיקה - היה בר שקראו לו "בר-טרטיקה" והכינו לנו שם שייקים בכל מיני טעמים ואייס קפה ^^ בלגיה - עשו מפלי שוקולד ולקחנו מרשמלו וטבלנו במפל שוקולד ואכלנו D: ישראל - הביאו קולנועית וקראו לזה "קולנועית הכסף" כאילו כמו "מונית הכסף" וכל מי שעלה שאלו אותו שאלות ובסוף בחרו איזה ילד שזכה בהכי הרבה נקודות והוא קיבל פרס כלשהו. היו גם תחרות תחפושות וסתם תחרות אחרת שהייתה אחת המצחיקות שיש
ותוך כל זה הייתה רחבה עם די ג'יי וריקודים D: בנו כן D: אתם אוהבים שחר חסון? אכן. גוד, כי הוא היה אצלנווווווו D: זבלים

זה פשוט לא ייאמן. ../images/Emo101.gif

רק אתמול הייתי עם חולצה קצרה ובוקסר ונמסתי מחום ועכשיו יורד גשם.

april1358

New member
הרשמה לאתר השבוע

שם:מרין וניקול = אחיות פלדמן בלום כתובת האתר: www.pop_star.kidz.co.il שם האתר: פופ סטאר מה מיוחד באתר?:וואי אין לי כוח לרשום חחחח אולי אני ישלח לכם את הכתבה שרשמתי לאתר השבוע? חחח זאת תהיה חפירה רק רצינו לעזור האתר עוסק בבוני אתרים ומציע עזרה, הדרכות לתוכנות הגראפקיה ומדריכים כלליים לבניית אתר יפה ומעוצב. תוכלו למצוא שם גם תחרויות מגניבות, חלקם אף מקוריות. האתר מתעדכן מדי יום בדברים חדשים. תוכלו לסייר בעיירה הוירטואלית החדשה שפתחנו, עיירה שמציעה לכם להשתתף בפעילויות שבה ולהעביר את הזמן בכיף. לאחרונה האתר עבר שידרוג משמעותי, פתח תחרויות חדשות, הוסיף מדריכים חדשים לפוטושופ ופתח מפעל הזמנות כדי לעזור לגולשים לנהל אתר יפה ומעוצב. סוף סוף הגולשים יכירו את פופ סטאר כששמענו על הזכיה, ההתרגשות הייתה פשוט עצומה! לא האמנו בהתחלה שפופ סטאר יזכה באתר השבוע, אבל אנחנו מאוד שמחות שזה קרה. אתם מוזמנים לפנות אלינו בכל בעיה ונשמח לעזור לכם. ממש השקענו בפופ סטאר ואנו שמחות שהתוצאות מחייכות לעברנו בחזרה. הפינה האהובה עלינו קשה לנו להחליט מהי הפינה האהובה עלינו. אנחנו אוהבת הכל. אנחנו אוהבות את פינת הפורום והצ'ט, כי שם בעצם כל האקשן. אנחנו אוהבות לעזור לכל מי שפונה אלינו עם בעיה או מחמיא לנו על האתר. זה נותן לנו כח להמשיך הלאה. מדוע דווקא פופ סטאר? רצינו לעזור לבוני אתרים מתחילים בכל הנושאים הקשורים לגראפיקה, מדריכים נדירים כלליים וברורים, ועוד. זה נכון שיש הרבה אתרים כאלה, אך הכוונה שלנו הייתה לחבר את כל הנושאים ביחד באתר אחד- גם מדריכים, גם תחרויות, גם עזרה כללית וגם כיף! מה מצפה לנו בהמשך? עיצוב חדש, ספיישלים מטורפים, מדריכים חדשים ועוד. אנחנו מכינים עוד המון הפתעות כך שמה שנותר לכם זה רק לחכות ולראות. קשה, קשה לא פשוט להיות מנהל אתר. לפעמים הלחץ והעומס מקשים אלינו קצת, אך אנחנו תמיד מוצאות דרך לפתרם ולא נכנעות. מוי כיף הכי כייף בלהיות מנהל, זה לנהל אתר, להשקיע בו ולקבל מחמאות מדהימות מהגולשים. התמיכה שלהם באתר ממש עוזרת לנו ואנחנו שמחות לשמוע מכם. מקורי זה אנחנו כל אחת מאיתנו מביאה משהו מעצמה לאתר. התחרות החדשה שנפתחה, פרינסס סטייל, ועיירת הפופ סטאר המצליחה אלו שני דברים מקוריים ומיוחדים לפופ סטאר. אנו מנסים שלא להעתיק משום אתר אחר. באתרים מועתקים, הגולשים מגלים מידע מועתק וכבר נמאס להם לראות שוב ושוב את אותו הדבר. אנחנו לא רוצות להוריד לגולשים את החשק להמשיך לגלוש אצלנו. בספיישלים שאנחנו מכינות, אנחנו תמיד ממציאות דברים מגניבים ומקוריים. בינתיים, אנחנו והגולשים, יצאנו מאוד מרוצים ומבקשים עוד.

../images/Emo41.gifחח

טוב לדעת שאני לא היחידה שאוהבת את זה.. ראית את הסרט וקראת את כל הספרים??

Fall Out Liel

New member
אם לא היית כותבת על טויילייט..../images/Emo168.gif

הייתי מוחקת את ההודעה ולא משרשרת ל
מעריצה נלהבת של סאגת Twilight
איזה ספר את קוראת?
ואת מוזמנת להצטרף לפורום 1946

למעלה