praetor

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo10.gif

למה הפרצוף העצוב? כי הולכים לעקור לי מחר שן! לא סתם שן... שן בינה! אני הולך להיות טיפש... אוי... וזו עקירה כירורגית עוד... לא שאני ממש יודע מה זה עקירה כירורגית, אבל כל דבר שמוסיפים לו "כירורגי" לשם נשמע הרבה יותר מפחיד, לא? לדוגמא: חתול - נשמע חמוד ומתוק, לא? חתול כירורגי - נשמע כמו חתול שבא ומשסף לך את הבטן עם הציפורניים... קפיש? אוי... אמאל´ה... נראה לי פעם הבאה שיהיה לי משהו כזה אני אסדר לעשות את זה בהרדמה מלאה. תחזיקו אצבעות בשבילי, שלא יכאב?

LeeCooper69

New member
../images/Emo45.gif- בגלל שאין לי שתי אצבעות...

באומטיקנים, אני מרים לך אחת
אוי, אז לא תוכל לדבר יותר בטלפון ולאכול דברים טעימים (וקשים ללעיסה) וכל הצד השמאל שלך יהייה מחר נפוח ותרגיש לא טוב וייהיו לך סחרחורות ותחשוב מחר על חתולים
כירורגיים. מואואואוואוואוואואה
אפרופו עקירות- אמא שלי באה איזה יום ואומרת לי "לי, עקרו לי את הזוב" ואני, שנבהלתי באותו רגע פתאום נזכרתי שזוב ברוסית היא בעצם שן... צחקתי למשך שנייה וקצת. איזה חי וחצי שנפלט לי בטעות וחזרתי לסדר יומי הרגיל

praetor

New member
תודה על העידוד! .... ../images/Emo13.gif

מה הייתי עושה בלעדייך....

LeeCooper69

New member
עושה ביד על תמונות של מישהו אחר../images/Emo35.gif

D-: סתם קטעים...

LeeCooper69

New member
אתה רומז למשהו ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

תבחר אתה מה יותר המום...

praetor

New member
תרגע, תרגע...

איתך זה כבר על גבול הפדופיליה, ידידי הצעיר...

LeeCooper69

New member
חה../images/Emo70.gif

איתך זה על גבול הנקרופילה... יענו, עוד עומד לך בכלל??

praetor

New member
יש חיים גם בגיל הזהב!

באמצעות תרופות צמחיות (
) אני יכול להנות מחיים מלאים כמו פעם, גם בגילי המבוגר. גיל 19 הרבה יותר קל באמצעות חברת "טבע-און"!
נשמע כמו בדיחה - נקרופיל ופדופיל יצאו לטייל...

praetor

New member
"עלה ירוק" לשלטון! ../images/Emo13.gif

הבהרה: למרות המשתמע מההודעות לעיל, הכותב אינו סובל מבעיות אונות, ואינו משתמש בתרופות צמחיות מפוקפקות אלה או אחרות. ילדים - אל תתחילו! תודה.

TwelveEyes

New member
../images/Emo24.gif

רופאת השיניים שלי הסתכלה, בפגישתנו האחרונה, במבטים זוממים ומבשרים רעות לכיוון שיני הבינה שלי.. ככה שנראה לי שגם אני אתהלך לי בקרוב עם שן או שתיים פחות
אם אני לא טועה, כל עקירה היא כירורגית.. אז שטויות, יהיה בסדר. יכאב לך רצח כמה ימים, אבל זה שום דבר שקצת אקמול לא יתקן.
העיקר הבריאות

nickey

New member
דווקא לי הייתה עקירת

שן בינה... לא היה כזה נוראי.... שתי זריקות ארוכות, ולא כירורגית, פשוט עקירה, העקירה עצמה לא נמשכה הרבה זמן אצלי... הרופא אמר שזה משתנה מעקירה לעקירה, יש כאלה שמצריכות תפרים שזה כבר כירורגי, ויש פשוט עקירה... לא אוכלים, שותים כלו במשך חצי שעה ואסור לפתוח את הפה... לא כזה נוראי
יהיה בסדר

שואלים את עצמכם מדוע אני עירה?

אז ככה. 12 בלילה, טוב.. נו.. הגיע הזמן לישון. חצי שנייה לפני שאני מכבה את המחשב אני נזכרת שמחר אני צריכה לעשות הרצאה באנגלית בכתה, כדי להעלות לעצמי את הציון שכל פעם ירד כי שחכתי להביא ספרים!!!! (שאכפר על שיכחה בשיכחה?
הרי זה נוראי!
אני חסרת תקנה...) ובכן. למצוא נושא שקשור לזהב, ושהוא מעניין... (כך ביקש המורה) עושה חיפוש על המילה "זהב" בתפוז. קווי זהב..דפי זהב...אינטרנט זהב...תכשיטי זהב...ערוצי זהב... בקיצור - הכל בעע! בסוף וויתרתי, "טוב נו," חשבתי, "נעשה משהו דפוק על דג זהב". אני מתה מעייפות, מתכרבלת מקור בתוך המיטה שלי עם כל האנציקלופדיות עליי, עוד שנייה ואני נרדמת... לא! לא להרדם! אני קופצת מהמיטה. אני אכין את העבודה המחורבנת הזו ויהי מה! שעה חיפשתי באנציקלופדיות. לא מצאתי כלום. עד שקלטתי ברב טימטומי שיש לנו בבית אנציקלופדיה של "החי והצומח בארץ ישראל"... מפגרת אחת. אני הולכת ומביאה את הכרך של "החיים במים". עוברת לפרק על מים מתוקים. מחפשת בכינרת.. בירדן.. אין דג זהב! אין בישראל דג זהב!?!!? טוב, נו. בדיוק כשאפסה תקוותי, מצאתי דג בשם "חשמנון זהוב". "אוקיי, אוקיי. יאללה. משעמם תחת, אבל אין ברירה..." אני מתכרבלת שוב במיטה. כל רגע הולכת להרדם.. יש שם פיסקה של משהו כמו 5 שורות קצרצרות.. לעזאזל... טוב, בסוף אני מבינה שזה לא הולך ככה! אני יורדת וממלאת לי כוס ענקית עם כפית ענקית וגדושה בקפה, חוזרת למעלה ומתחילה לכרסם ולשתות מהקפה. אוקיי. הולך כבר יותר טוב, למרות שאני בכ"ז הולכת להירדם כל שנייה. בסוף אני נכנסת לעניינים, ובערך בשעה 3 מסיימת את העבודה המעצבנת. אני קוראת אותה ורואה שהיא לא מספיקה לי כדי לשרוף 10 דקות בכתה. אז אני מכינה גם ציור מפגר (ודי חמוד, למען האמת
) של החשמנון הזהוב, לתלות על הלוח שיחשבו שהשקעתי, וגם מוסיפה בדף פירוש לשם העברי שלו. (לא למדעי, חס וחלילה
מאיפה אני אמצא עכשיו פירוש ל"אפוגון סיאנוזומה"?!). אח"כ אני עושה עוד משהו שמחר זה הדד ליין של זה... ובסוף כבר 4 ואין לי מושג מה לעשות. לישון אני כבר לא מצליחה, כנראה שכל הקפאין מצא לו זמן להתחיל להשפיע... אני מנסה לחזור על החומר בגיאומטריה, עם הספר של אחותי הגדולה. זה בעצם אותו הספר כמו שלי, למרות שהיא ב-יא... טוב. אני מבינה את החומר אבל המוח שלי לא מצליח לחשוב נורמאלי כדי לפתור את החידות המסובכות האלה.... אפילו לשרטט את הפנטגרמים האלה של בני גורן אני בקושי מצליחה (ואני האלופה הכתתית בזה!). אז הממ.. מה עושים? מה עושים? הא כן! נכנסים לפורומים של תפוז!!! ^_____^ ועוד חמש דקות ההורים שלי מתעוררים ויבואו הנה להעיר אותי לביה"ס... גרר.. ביום רגיל הייתי נשארת לישון עוד שעה בלי בכלל לשים לב שהם נכנסו הנה, אבל עכשיו המצב יהיה אחר. כנראה. יו אני הולכת לדפוק לעצמי את כל ההרצאה
אני אראה ממשששש חרא וארגיש חרא..
הממ. כדאי שאקח איתי לבי"ס עוד איזה שני ליטר קפה מרוכז במיוחד
(אני? מכורה? מה פתאום!)

ביאנקה ישנה פה כל הזמן הזה, אגב ../images/Emo13.gif

חמודההההההה ^_^ היא ישנה עכשיו על המדף של כל הפנארטים,(הציורים שציירתי. כן, היא משירה עליהם שיערות) בדיוק מתחת למנורת השולחן שלי שעושה ריח של שרוף כשמשאירים אותה דלוקה יותר מדי זמן ^_^ אווף! היא כל כך מושלמת! רק איתה אפשר להשאר ערים כל הלילה ולהתחרפן ביחד!!!

sarah

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif מקווה שהלך לך טוב

כמה טוב להישאר ערים כל הלילה פעמים- כייף לראות את הבוקר
באעבה, שרה

למעלה