I'm sick.

Angelus

New member
../images/Emo32.gif I'm sick.../images/Emo5.gif

Did I mention the fact that I HATE the winter?

creepy creep

New member
תהיה בריא

והזכרת את זה יותר מדי.חח לא הייתי מתגאה בזה..כי איך אפשר??? אבל בגלל שאתה חולה אני מסכימה לך לשנוא אותו..

DivineComedy

New member
I'm with you

שונא את החורף בדם!!!!!!!!! הלוואי היה חמסין כל השנה.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

הג'ניטור טיפש.
ג'יי.די תמיד יוצא עם ידו עליונה.. (לא יודע למה רשמתי את זה)

Firstly I am NOT the Janitor

As much as I like being named after your roll models, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez and Hilary Duff (I know it's not a Jennifer, but I thought everyone should know) I ain't no god damn stupid Janitor. And by the way let me conclude this message by pointing out the fact that I'm typing now in English cause I'm in London and often have the access to English-based computers only, whereas you often type in English cause you're too stupid to work out a way to install Hebrew on your pc. Oh I guess I'll just type my final conclusion the same way you 12-year-old girls do when you have no hebrew on: Mevich!!!!1 L@yl@ t0v!!!1!!

thewish

New member
Umm no, 12-year-old girls do this:

Yala bay! Ninnet malcha!11!!! Bay ahchim shely! ! ;)

steelwater

New member
תרגיש טוב!../images/Emo101.gif

אני אגיד לאליוט שתבוא לטפל בך...
אחרי זה תגיד לי שאתה לא אוהב חורף ושלא שווה להיות חולה חחח!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

זה יכל להיות כל כך נהדר אם אליוט באמת יכלה לטפל בי..
תודה יעל.

steelwater

New member
../images/Emo207.gifאני ממכרת אנשים!

כן, איזה כיף! עכשיו כמעט כל מי שבצבא ולא ידע מה ז סקראבס מקודם, לפחות יודע בקווים כללים גם אם הוא לא ראה עדיין. רוב האנשים שהכירו כבר את הסידרה אמרו שהיא ממש טובה! ראיתי את הפרק My overkill עשורת פעמים, כל-כך הרבה פעמים. אני לא מסוגלת יותר חחח! כלומר כמובן שאני מוסגלת כי זה פרק ג-א-ו-נ-י והוא אחד הפרקים שאני הכי אוהבת, אבל כל פעם בצבא אני מראה אותו לאנשים שמכירים ולא מכירים את הסדרה ולכן כמעט תמיד צריך להתחיל מהתחלה ולכן כל פעם אני רואה אותו מחדש שוב ושוב. אתמול ראיתי עם חברה שלי בצבא את His story 3 מהעונה החמישית, פרק מעולה, ואז היא מרה שהיא אהבה את זה ושאלה מתי זה משודר כי הוא רוצה לנסות להתחיל רלאות את זה חחח! איזה כיף.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

גם אצלי מתחילים להכיר בזריזות מי בדיוק הרופאים האמיתיים בטלוויזיה..

thewish

New member
מקווה שתבריא בקרוב

רק שתדע, זה לא יפה להאשים את החורף, מראה שלי שזה יותר שהמחלה מהברוך קדוש הוא! וחורף שולט, כולכם חוטאים. אה כן ו... לונדון זה המקום להיות בו בחורך, רק שאני לא בטוחה אם חורף שם עכשיו או קיץ, כי תמיד גשום! XD

Angelus

New member
אבל חורף = שפעת.../images/Emo46.gif

אז איך אפשר שלא להאשים?

למעלה