+i'm baaaaaack

MC MoRaNa

New member
../images/Emo32.gif+i'm baaaaaack

טוב, שמתם לב או לא, התגעגעתם או לא>>לא הייתי כאן מלאא זמן:] אבל זו לא שוב איזו נטישה שאני אתרץ! הייתי בפאקינ אילת:] לא הלכתי והשתזפתי, כי זה היה טיול עם התנועה שלי, ישנו בניצנה בשטח, עשינו מסלול מפחיד ובעיקר הרבה כייףXD השעה שמונה בבוקר כי הלכתי לישון אתמול בשש וישנתי 13 שעות חחח שתבינו..אני ישנה מ=מ=ש קצת.. נגיד ימי שישי אני הולכת לישון ב2-3..אז בתשע אני על הרגליים! ללאאא משנה.... קוצור, חזרתי:] אין הרבה תמונות, אבל יש כמה מגניבות, כשיהיה לי כוח אני אעלה:]

MC MoRaNa

New member
ככככככןןן

ה=כ=י בעולם! בלילה הראשון היינו בניצנה, ישנו בשטח.. חוץ מזה שהיה קר בטירוף היה מ=צ=ח=י=ק !!! היינו באוהלים..אוהל לבנות ואוהל לבנים.. טוב יש מלאאא בנות וקצת בנים! אז אנחנו הצטופפנו כמו כלבות והם ישנו בפנאן:\ יצאנו החוצה היו אנשים עם גיטרה:] עשינו צחוק ואני ניגנו שוב ושוב [ושוב ושוב] את ה12 תווים שאני יודעת מטיטאניק [אפילו לא אקורדים, חח עלוב].. אחר-כך ניסיתי להלחין שיר מורל של קצב..פשוט העברתי תיד על הגיטרה חח כפרעליי.. בסופו של דבר מישהו [ילד מהשכבה שלי שבזכות זה ששנינו מחופרנים עשינו גוד טיים ביחד חח עמות אנחנו] הוציא שמיכה ענקית, באמא ענקית חח..כל הזמן הם היו שניים-שלושה אנשים שם עד שזה היה אני והוא חח.. ואז השאירו אותנו לבד.. טוב שמנו תשמכיה עלינו וקפאנו..אז אני כזה "טוב יחשבו אנחנו עושים פה דברים.." לא הפריע לנוXDXD ושתבינו..כולם נטשו אותנו לטובת מדורה שהם עשו! וכשאנחנו היינו עם השמיכה הם סתם קפאו ליד משהו בגודל של גפרור..אז אחריי שנחנו אחת על השני [הוא דיבר והזה רעד לי בראש חחח] עברנו אליהם וקפא לנו הראש.. בסוף חזרתי לאוהל והוא ישן בחוץ ליד המדורה, שדלקה עד הבוקר:| חח חפרתי..כשיהיה לי כוח אני אכתוב עודXD

../images/Emo113.gifיא, את חיה O:

נמ אני אוהבת אותך
תשלחי לי את התמונות D: אני אהיה ילדה טובה P:

למעלה