if i can dream

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifif i can dream

שיר ענק ,הנה פה מכוכב נולד המריקאי שנה שעברה ,זמר חלש קול קצת חלש ,יש בו משהו אבל ,אבל זה לא ממש זה ,ובכל אופן לקח אם אינני טועה מקום שלישי ,מה שמראה שלא רק הקול חשוב עוד פעם . בבקשה

דניבויss

New member
אציין רק שמה שאני מבצע זה ביצועים דיי

בתולים ,בלי הכנה ולא ממש שירה חופשית ,כמו מישהו ששר את זה 1000 פעם ,אני את כל השירים שר תוך כדיי שאני קורא מסטנד את המילים ,כך שזה לא ממש זורם ,זה נעשה ככה בספונטניות כמו שציינתי.:)

../images/Emo45.gif לזה אתה קורא יפה? זה מהמם!!!

ביצוע מושלם של השלישיה ..משחק קולם משגע.. הזמרת ענקית...והזמר[הגבוה] פשוט "שחקן קולות".. יפה מאוד.

דניבויss

New member
לגב י השלישיה כן זה באמת מיוחד

אבל כמה שהם טובים ,עדיין אין את הצבע ונפח ובשר/עוצמה שהיו לזמרים כמו אלביס טום אנדי וויליאמס מייק בראנט .בקיצור לא חסר כמותם .

דניבויss

New member
לגבי צבע ועוצמה הכוונה שלי

הרבה פעמים האמת אני סובל בשל כך עם סאונדמנים שהם לא רגילים לעבוד עם קולות כאלה והרבה פעמים עושים לי נזק מאשר טוב . זה לא כמו סאונדמנים שרגילים נניח לעבוד עם אנשים כמו טום או אינגלברט או אנדי וויליאמס וכד'

דניבויss

New member
לא רק קול ,אלה גם להיות כמובן במקום המתאים בז

בזמן המתאים ובנסיבות המתאימות ,הרבה הרבה הרבה מזל ,האלמנט של כשרון קולי גם אם אתה במקום ובזמן המתאים במיוחד כיום אולי הוא 10%

מניסיון הייתי אומרת שיותר מ10% ישפיעו...

על אופן השירה וקבלת התוצאות הסופיות.. כשיש ..ציוד טוב , זמרי קולות טובים מסביבך..וסביבה מפרגנת ואוהדת תפיק 100% ואם לא??? הכל ירד לטמיון.

תגובה.

ליז, אני חושב שדני ממש צודק! היום 10% זוכים למשהו טוב (אם בכלל) כדי להצליח עם כישרונם. הכל תלוי בזמן ובמקום והרבה הרבה עוד... מי שזוכה, זוכה. מי שלא, לא. ואפשר לומר שזה יורד לטמיון בסוף. אני מאמין שאלוהים לא סתם בירך אנשים מסויימים להיות עם כישרון כזה או אחר. צריכה להיות לזה סיבה, ותהיה ! לא צריך להתייאש

Jen74

New member
פעם הבאה לפתוח שרשור אחד של ../images/Emo32.gif

ולשרשר אליו את כל מה שאתה רוצה. אתה פתחת שני שרשורים ששניהם
במקום לשרשר את ההודעות הנוספות לשרשור הקודם. פעם הבאה אני פשוט מוחקת בלי שום התראות נוספות. ונמאס לי כל פעם מחדש להסביר לך, תלמד כבר לשרשר!

למעלה