:O 03 נחשב קרבי... תותחנים עושים אותה
A A d r i a n n e New member 23/9/05 #6 ../images/Emo60.gifווווו וולקאם באק ../images/Emo9.gif (הא. לי יש את הדיסק שיש בו את HBAM. הא. |לאקשורה|)
../images/Emo60.gifווווו וולקאם באק ../images/Emo9.gif (הא. לי יש את הדיסק שיש בו את HBAM. הא. |לאקשורה|)
K Kill Bernard New member 23/9/05 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני לא אגיד מה זה כדי שאני לא אטעה אחרי שהתפארי שהבנתי ואז יתברר שזה לא נכון וזה יהיה אמ, מביך. תשאלי את ירון.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני לא אגיד מה זה כדי שאני לא אטעה אחרי שהתפארי שהבנתי ואז יתברר שזה לא נכון וזה יהיה אמ, מביך. תשאלי את ירון.
D dalida1988 New member 23/9/05 #10 שלום שלום ברוך השב? (אני מקווה שזה נכון להגיד ככה..) אז מה שלומך יש חוויות?(טובות או רעות?..)
O o0Invisible0o New member 23/9/05 #27 hello! well i don't have hebrew. but i have a computer!!! bla. hmm..
A A d r i a n n e New member 24/9/05 #30 ../images/Emo60.gifXDD נו זה הצחיק אותי. >< מחשבים זה עם אידיוט |מגלגלתעיניים|
א אלמו3 New member 27/9/05 #32 תזכורת אני יודעת שזה לא קשור אבל אני מפורום חברים ורציתי להזכיר לכולם שהיום משודר הפרק האחרון בערוץ 2..... שווה צפיה
תזכורת אני יודעת שזה לא קשור אבל אני מפורום חברים ורציתי להזכיר לכולם שהיום משודר הפרק האחרון בערוץ 2..... שווה צפיה