HIM

sha na na revol

New member
יופי...

אז עוד שנייה תגיד לי שהמארדרדולס הם דת' מטאל...
עוד ילד רוקיסט. פחחח

SomeTwo

New member
דת' מטאל?

אם אתה כבר מגדיר, שיהיה מדויק. לאב מטאל. דת' מטאל זה שונה. Children Of Bodom למשל, וCradle Of Filth. את הפאטצ'ים, החולצות, הפוסטרים, וכלמיני אקססוריז אחרים שמה תוכל להשיג בחנות בשם תומר, בדיזינגוף סנטר. דיסקים? בכל חנות דיסקים נחשבת אני משערת שיש דיסקים. שרשראות? אין לי מושג
אין לי

ohadn747

New member
אחותי תלמדי לקרוא...

כתבתי שיש לי את כל הדברים האלה ולא שאלתי איפה לקנות אותם.. שאלתי רק איפה אפשר לקנות את השרשרת... נקווה שאני אמצא את זה ב"תומר" הזה... ד"א הרגת אותי שאמרת שHIM זה לאב מטאל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! הייתי באירופה לא מזמן וקפצתי לכמה חנויות מטאל... בדקתי את העניינים מקרוב... וגם אני נוסע להופעה שלהם בקיץ... אז אל תלמדי אותי מה זה דת' מטאל =\ המממ... Join me in death... המממ The Funeral of hearts... המממ When love and death emrabce המממ... Your sweet six six six הממממממממממממממממממ (חחחחחח
) פעם אחרונה שבדקתי אלה שירים לסגידה למוות או שמתקשרים איכשהו למוות... (ד"א יש עוד רשיימממה ארוכה מאוד של שירים... אבל אינלי כוח לכתוב) זה נכון שהם שרים גם על אהבה... אבל הם שירים על התאבדויות ודברים כאלה... זה בהחלט דת' מטאל.. מה גם שזה כתוב בכל אתר מעריצים שלהם =\

ohadn747

New member
נ.ב.

חח אני היחיד שמגבים פה... זה נכון שלאלבום שלהם קוראים לאב מטאל אבל הם עונים על פי כל ההגדרות ל"דאת' מטאל" (חח הייתי חייב להגיד את זה.. חבר שלי דירבן אותי לשכנע אתכם שזה דת' מטאל ולא לאב מאטל
[הוא גם מעריץ שרוף שלהם]) יום טוב לכם חברים

liorush valo

New member
אני חולה על HIM =]

כה יש לי שרשרת שלהם..מהחנות לאונרדו בראשון..ברוטשילד.. וגמלי יש חולצה שלהם :) וכן גמני חיפשתי פורום שלהם..ואין ממש..בלע

ohadn747

New member
נראה לך?!

חח נראה לך אני שומע את הלהקת פופ-Gay-פאנק הזאת?! כולה ראיתי שיש פה אנשים ששומעים HIM.... גוד שארלוט זה יותר מידי הומואי בשבילי... =\ הם בדיוק אותו דבר כמו New Found Glory ו Simple Plan!

SomeTwo

New member
להזכירך,

אתה כותב עכשיו בפורום 805, פורום הערצה של הלהקה גוד שארלוט. ...אורלי, אני מציעה שתמחקי את זה איכשהו. הערות נאצה על ג"ש, ס"פ, נפ"ג, והומואים.

shoohy

New member
><'../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

ג"ש זאת להקה הומואית?...אז למה נכנסת לכען?... ומה רע בהומואים?.. באיזה זכות אתה נכנס לכען ו"יורד" עליהם?.. אוי לך תדחוף מקל[של בלון ממקדונלדס] לתחת.. טודע ויום טוב..

קרניjack

New member
עכדיף גם לא לפתוח ת'פה על סימפל

לא אוהב על תשמע. וזה מה שאתה עושה. אז אין מה להוסיף.

sha na na revol

New member
וHIM לא להקה הומואית...

אני אצטט מישהו בתפוז שאמר 'HIM זה לכוסיות'. שתוק, יא כוסית!

SomeTwo

New member
סגנון מוסיקה משייך את המוסיקה, ולא

את המילים. זה שHIM שרים על מוות לא הופך אותם לדת' מטאל, בדיוק כמו שזה שהם שרים על אהבה זה לא מה שהופך אותם ללאב מטאל. ז'אנר מוסיקה, מתייחס למוסיקה. רוצה דוגמה? לדעתך, גוד שארלוט הם להקת דת' מטאל, כי הם מדברים על מוות ברוב השירים שלהם. אני לא חושבת שתקרא לגוד שארלוט דת' מטאל. כנ"ל סימפל פלאן. דת' מטאל זה סגנון מסוים, ולאב מטאל זה סגנון מסוים אחר. HIM משתייכים ללאב מטאל. אה, ו... אממ... ללמוד לקרוא? אני סה"כ ניסיתי להיות נחמדה כי כתבת שחבר שלך רוצה לקנות לבת הדודה שלו דברים, והזכרת שאת הדברים שיש לך קנית בחו"ל. עוד משהו- השירים שציינת של HIM לא מביעים סגידה למוות, אלא הבעה של משמעות האהבה, שהיא חזקה מן המוות.

Unaffected

New member
בלע.

מה זה משנה מה הסגנון של הלהקה?
תקשיבו,תהנו וזהו. נמאס כבר מכל ההתעסקויות בסגנונות.

SomeTwo

New member
כה, אבל אני במצברוח כזה../images/Emo3.gif

ו... וHIM לא דת' מטאל... אז באלי להתעקש ולחפור עד שהוא יסכים איתי או משהו..

למעלה