HIM

ohadn747

New member
../images/Emo32.gif HIM

קראתי שיש פה כמה מעריצים של להקת הדת' מטאל הפינית HIM... אני גם מעריץ שלה וחיפשתי פורום של הלהקה ולא מצאתי (ישראלי, כי אני כבר חבר בכל הפורומים ה"גויים"
) אני אשמח עם תגידו לי לאן אפשר לפנות... ד"א ראיתי שיש פה בנות עם שרשראות של הרטאגרם... רציתי לדעת עם קניתן אותן בישראל.. כי אני את שלי קניתי בארה"ב (ת'אמת שלי גם יותר קטנה ויותר יפה
וגם קניתי יחד איתן חולצות,פוסטרים,פאטצ'ים ודיסקים...) ויש לי חבר שרוצה לקנות לבת דודה שלו שמעריצה אותם... אז אני אשמח גם עם תכתבו פה איפה אפשר להשיג...

ohadn747

New member
תחשבי מה שאת רוצה

אני מסכים איתך שזה לאב מטאל אבל הלהקה הזאת נוגעת מאוד מאוד בתחום של דת' מאטל... ודרך אגב... אפחד מכם לא ענה לי השאלה הראשונה... וראיתי את התמונות שלכם מהמפגש פורום... זה ממש מוזר.. אתם נראים מטאליסטים ששומעים מוסיקה על רמה... אבל "גוד שארלוט" זאת להקת MTV ממוסחרת... היא בכלל הופיעה בפסטיבל ROCK AM RING לפני שבועיים??

shoohy

New member
ג"ש...מאוד על רמה../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אולי הם ממוסחרים אבל יש להם אחלה מוזיקה... יש לך בעיה איתם? מה אתה בכלל עושה כען?!..

ohadn747

New member
מה אני עושה כען?

פייי כמה שגיאות כתיב יש לכם אנשים... תקראי את ההודעה הראשונה ותביני...

Unaffected

New member
אהמ.

שגיאות כתיב מכוונות זה כיף. ואנחנו פה אוהבים את האות ע',מאוד.
ונמ.יש פה כמה שכבר לא שומעים ג"ש ונמצאים פה בגלל האנשים[אני למשל.] ויש כמה ששומעים ג"ש ועוד כמה להקות אחרות שהן "על רמה" לדעתך.

SomeTwo

New member
להלהלה...

תקשיב, אם אתה שופט אנשים לפי מראה חיצוני אז... אממ... קקה לך?
סתם, נו. אממ... Death Metal. כדי שתבין מה זה הסגנון הזה בכלל תשיג כמה שירים של להקה כזאת. Children Of Bodom לא נשמעים דומה בכלל לHIM. תנסה, תשמע, תשווה ואז תחזור להגיד מה הדעה שלך. "נוגעת בתחום"? אני אגיד לך למה- כי אלה שני ז'אנרים, שונים מאוד, אבל בכל זאת- מטאל הוא מטאל. השוני הגדול ביותר בין שני הסוגים זה בדר"כ הסולן. המוסיקה של HIM קצת פחות רועשת, והסולן, ווייל, הרבה פחות רועש, סה"כ בלי המוסיקה אפשר לחשוב שמדובר בעוד איזה שיר סלואו עם מילים מוזרות. דת' מטאל זה -קצת- שונה. הסולן לא שר, אלא יותר צועק. והכלים בדת' מטאל יהיו מקוריים
כמו למשל... אממ... אוגב?
אפקטים של קלידים? צ'מבולו, וכלמיני דברים שתשמע עליהם אולי פעם או פעמיים בחיים שלך. זה ההבדל פחות או יותר. ו... ראית תמונות שלנו ממפגש הפורום, אז? "נראים" מטאליסטים? על מטאליסט לא תראה שהוא מטאליסט עד שלא תשמע אותו מנגן. מה שאגב, מוכיח לך, שHIM ממוסחרים בדיוק כמו גוד שארלוט, אולי אפילו יותר. כאילו- לעזאזל... תעשיית המטאל הרבה יותר ממוסחרת מהפופ. עם השחור ועם הניטים ועם השיער הארוך והקשוח והמבטים המוזרים והתסרוקות [כן, גם של הזקן והשפם] במאות שקלים וכלי הנגינה שתמיד יהיו בכחול-שחור-בורדו. ווייל? עם הסיגריה והבירה...? ג"ש ממוסחרים, אבל אתה שומע גם להקה לא פחות ממסוחרת. ואתה גם אוהב את סגנון המוסיקה הכי ממוסחר בתעשיית המוסיקה.

SomeTwo

New member
|הולכת|

היי, איש- תראה- אני יודעת אפילו קצת אנגלית.

bRoken faiRy

New member
המ .. המ .. המ..

אני חושבת שHIM בכלל לא ממוסחרים .. תביאי אז דוגמה ללהקה לא ממוסחרת!!! יחסית לכישרון שלהם וכל הפרסום שיכל להיות להם אילו התמסחרו הם לא ממוסחרים בכלל!!! וויל עם הסיגריה ועם הבירה??? אז מי לא ממוסחר??????? מי שבכלל לא מראה את הפרצוף שלו בשומקום ואין לו לא סמלים ולא כלום, רק המוסיקה?? וויל הוא בכלל לא סלבריטי!!! חברי להקות ממוסחרות נהפכים לסלבריטים כדי לקדם את הלהקה כדי שיקנו יותר דיסקים, וכולם יחשבו שהם "מאאאאגניבים"... את וויל בכלל לא רואים בכל המסיבות המטומטמות האלה של MTV .. את HIM מעריצים בגלל המוסיקה שלהם ובגלל הסגנון המיוחד שלהם, [והפרצוף היפה של וויל תורם לזה רק קצת... (
)] ואני מניחה שהמעריצים שלהם קודם התחילו לשמוע את המוסיקה ואז לאהוב את חברי הלהקה... ותקחי בחשבון שלא מראים כמעט בMTV את הקליפים שלהם .. אולי רק בMTV2 .. גם בקושי .. ולרוב אין את הערוץ הזה ... ובקטע שאמרת שמטאל יותר ממוסחר מפופ בגלל השיער הארוך והניטים וכל השיט הזה אז את ה"פופיסטים" אוהבים בגלל חצאיות המיני הורודות וכל קטעי החשיפה הרבים למדי בקליפים. בגלל המוסיקה??? כמה כבר יש שם מוסיקה??? ובכל סגנון יש כמה וכמה להקות ממוסחרות, אבל לפחות המטאליסטים, או כל מיני רוקיסטים אחרים למיניהם מנגנים ושרים בקול שלהם, ומגיעים לאן שהם מגיעים בעיקר בגלל הכשרון (לרוב). דרך אגב , קטיה שותפה לתגובה XP

SomeTwo

New member
שאלום לך קטיה בובה../images/Emo13.gif

היי... קרב מוחות? חעחע תראי, אני לא יכולה להסכים איתך ב100% בובה... כשהלכנו לקנות את הדיסק אז את זוכרת מה המוכר ישר אמר לך? "כולן קונות רק ת'דיסק הזה כי יש בפנים פוסטר." וגם- "את שומעת להקות שוות." "מה זאת אומרת?" "את שומעת להקות עם אנשים יפים" יש לא מעט מעריצות [ומעריצים] ששומעים את הלהקה בגלל וויל הסולן... חוץ מזה- HIM לא מופיעים בMTV כי MTV זה ערוץ פופ. וכבר סכמנו, אני חושבת, שHIM לא מתקרבים לפופ. לאב מטאל. בגלל זה הוא לא יגיע למסיבות ובגלל זה הלהקה לא תגיע עם קליפים לשדר שם. אה... וההארטגרם, והשם המעוצב של הלהקה... תסתובבי ותראי את זה בכל מקום. אל תגידי שהם לא מוכרים. הם מוכרים. וכן, המטאל יותר ממוסחר מהפופ. בדרכים די הפוכות, אני חייבת לציין, אבל ככה זה. וכמו שאת ואני יכולות להגיד עד מחר בבוקר [או עד מחר בבוקר של שנה הבאה] שמטאל זאת מוסיקה ברמה, ושאותה אפשר לשמוע, ככה גם אוהבי פופ יגידו על המוסיקה שלהם. הם אוהבים את זה. וכמספר החרמנים שמעריצים את כוכבות הפופ ה3/4 ערומות רק על שום היותן 3/4 ערומות
, תוכלי למצוא בין כל הגרופיז של המטאל את אלה שבוהים בקליפים של להקות ובוחרים צבעים לקעקועים, צבעים לשיער, סידור לזקן, צורה לגיטרה, שפת יום יום, ביגוד, איפור וכו' ואלה שעומדים ליד פוגואים ועושים את עצמם בפנים, למרות שהם בחוץ, ומוכנים להתחיל לצלוע החוצה בחיוך מנצח.

SomeTwo

New member
אה, ואחי- תלמד לקרוא!

"כה יש לי שרשרת שלהם..מהחנות לאונרדו בראשון..ברוטשילד.." אתה גם הגבת לה. אז למה כתבת- "ודרך אגב... אפחד מכם לא ענה לי על השאלה הראשונה..."? וגם, עוד משהו... "אפחד"?!?! WTF מה זה? פייי כמה שגיאות כתיב יש לך איש...

ohadn747

New member
=\

השאלה שלי הייתה איפה יש פורום ישראלי שלהם וד"א אני שומע צ'ילדרן אוף בודום=\ ואני יכול ללמד אותך על מוסיקה... (מנגן על חשמלית) אז שבי בצד ותעשי ב..

SomeTwo

New member
אני גם מנגנת... מה אתה חש?

יא איש עם חשמלית שכמוך...
להלהלה... צ'ילדרן אוף בודום הם דת' מטאל. תשווה בינם לבין HIM. אם יצא דומה, אז סבבה. תוכל להגיד שלדעתך HIM הם דת' מטאל. ואני מדברת על הלחן ועל הביצועים, לא הליריקה נמנמ... ללמד אותי על מוסיקה? יתכן. תלוי על איזו. יש דברים שכדאי לך להתיישב בצד ליידי ולהקשיב. אולי גם לי יש מה להגיד ולחדש לך, כמו למשל- HIM הם לא דת' מטאל.

ohadn747

New member
חח את לא מדברת על הליריקה?!

הליריקה זה השיר עצמו! המוסיקה זאת הדרך להעביר את זה או משהו כזה.. =\ וצ'ילדן אוף בודום זה (הרבה) יותר חזק אבל מה לעשות... 2 הלהקות עדיין סוגדות למוות.. מואהאהאהאהאהאהה... ואין לי כוח להמשיך פה את הוויכוח.. עם את רוצה בואי למסנג'ר שלי או לאיי סי (יש לי בפרטים) ואני אשלח לך כמה קישורים... סבבה אחותי?

G i N g N i T

New member
ממ.. גמלי בא להצטרף למיני ויכוח../images/Emo9.gif

[+
] עם את רוצה??? אם!!! אה!

SomeTwo

New member
נע. זה יותר כיף מול כולם....../images/Emo13.gif

אתה חכם. אני אמרתי לך שמדובר במוזיקה. הליריקה לא נוגעת לז'אנר. אף פעם. ואם כן, אז גם גוד שארלוט הם דת' מטאל, ביחוד The Day That I Died [
] וסימפל פלאן, עם רגעי השבירה שלהם בין אקורד קל לאקורד פשוט יותר. זה לא דת' מטאל. זה העניין. הז'אנר של המוסיקה בא לידי ביטוי במוסיקה... זה לא נשמע לך הגיוני??? ונכון, צ'ילדרן אוף בודום הרבה יותר חזק. כי הם דת' מטאל, מוכשר שכמוך... וHIM הם לאב מטאל. קאפיש? ושוב- אף אחת מהלהקות לא סוגדות למוות... בעצם... אולי צ'ילדרן, אבל לא נראה לי. לא יצא לי להעמיק במילים שלהם כל כך... זאת אחת הלהקות שאני שומעת בשביל לפרוק עצבים ותו לא. אבל HIM לא סוגדים למוות בכלל... תצא מזה.

liorush valo

New member
בלע אממ

כמה מריבות אנשים מה קורה לכם? חעחע עזבו אני במצברוח טוב..כי פשוט בדרך כלל אני זאת שפותחת מריבות..חח אממ גמני לא אוהבת את גוד שארלוט ואני חושבת שהיא סתם להקה..בלע עדיף שאני לא יגיד.. אני פה כי נידחפתי למפגש שלהם והם היו אנשים חמודים..בלע.. בלע לעלעלעלע...

SomeTwo

New member
שהשהשה...

שקט ווקשע
נו, מה.. זה פשוט לא לעניין... וזאת לא מריבה. זה דיון... ככה זה אמור להראות בפורומים... למרות שזה קצת [?] חורג מהנושא של הפורום... אבל היי, לא אני פתחתי את השרשור. זה הוא! |מצביעה על שמה| ו.. ו.. ולי סתם בא להתווכח.

למעלה