+ Happy Valentine’s Day!

../images/Emo124.gif פוקום טוקיו-הוטל מזמין אותכם להצטרף !

פורום טוקיו הוטל מזמין אותכם להצטרף אליו ! אנו עושים את כל המאמצים להביאם לארץ להופעה בלתי נשכחת כמו שנתנו כבר לפני שנה. והם הבטיחו לחזור ! בואו ונתאחד כל המעריצים, הפורום זקוק לכם :) טוקיו הוטל - הם להקה גרמנית, שמחילה - סולן (ביל קאוליץ), גיטריסט (טום קאוליץ), באסיסט (גיאורג ליסטינג) ומתופף (גוסטב שפר). הם התחילו בתור להקה גרמנית צעירה וצנועה, בני - 12-14 ונקראו אז "Devilish". אחרי שגילו אותם מפיקים גדולים, שינו שמם ל-"Tokio-Hotel". אז, הוציאו דיסק ראשון בתור טוקיו הוטל, שנקרא - "Schrei" (צעק). אחרי כמה שנים, ביל התבגר וקולו השתנה. אז הוציאו הלהקה דיסק חדש בפברואר 2007 - "Zimmer 483" שהצליח מאוד באירופה כולה, וזכה להמון פרסים. במשך שנת 2008, התחילו טוקיו הוטל להתפרסם גם באמריקה. לכן, החליטו להוציא דיסק עם תרגומים של השירים הכי טובים לאנגלית. כדי שכל העולם יוכל להבין את הליריקה שלהם. אלבום זה נקרא "Scream" ובו מיטבי שיריהם מגרמנית משני האלבומים, בתרגום לאנגלית. ביניהם הלהיטים - "Through The Monsoon", "Ready, Set, Go" ו - "Don't Jump" המצליחים. כיום, הלהקה עובדים על אלבום חדש שצפוי לצאת באביב 2009.

אבל למה להיות מרושעת? ../images/Emo101.gif

זה לא עושה אותך יותר הו-כה מגניבה, את יודעת.

מי דיבר על זה שאת לא מעריצה אותם? ../images/Emo101.gif

התכוונתי שאת לא חייבת להגיב בצורה מגעילה או יותר נכון את לא חייבת להגיב בכלל. היא באה לפרסם בו את הפורום של TH וזכותה כי אין חוק בפורום שאוסר על זה, היא לא באה ואמרה לך להיכנס עכשיו ומיד לפורום TH כי הם הלהקה הכי טובה שיש ו-FOB הם חרא של להקה. תני לבן אדם את המעט כבוד הזה ובמיוחד שהיא חברה בפורום הזה משמע היא לא זלזלה ב-FOB והיא איתך בדיוק באותו הפורום. את לא חייבת להגיב על כל דבר ואם כבר את מגיבה, יש דרך לעשות זאת.

Fall Out YaNa

New member
ואוו כנסי דחוף אני חייבת אותך!

שמעי!!!!!! את הריי יודעת על HTML וכל הדברים האלו! אני בקושי יודעת ><" ואני סגרתי את האתר לשיפוצים! שמעי נכון הגלרייה שהראיתי לך?! יש לי את התוכנות כדי להתקין את הגלרייה ואבל אני לא יודעת איך להתקין ולעשות... וגם מערכת החדשות אני לא מצליחה! קיצר אני מסובכת ><" תעזרי לי!!!!

HandsStainedRed

New member
:)

פורום טוקיו הוטל מזמין אותכם להצטרף אליו ! אנו עושים את כל המאמצים להביאם לארץ להופעה בלתי נשכחת כמו שנתנו כבר לפני שנה. והם הבטיחו לחזור ! בואו ונתאחד כל המעריצים, הפורום זקוק לכם :) טוקיו הוטל - הם להקה גרמנית, שמכילה - סולן (ביל קאוליץ), גיטריסט (טום קאוליץ), באסיסט (גיאורג ליסטינג) ומתופף (גוסטב שפר). הם התחילו בתור להקה גרמנית צעירה וצנועה, בני - 12-14 ונקראו אז "Devilish". אחרי שגילו אותם מפיקים גדולים, שינו את שמם ל-"Tokio-Hotel". לאחר מכן הוציאו את הדיסק הראשון בתור טוקיו הוטל, שנקרא - "Schrei" (צעק). אחרי כמה שנים, ביל התבגר וקולו השתנה. ואז הוציאה הלהקה דיסק חדש בפברואר 2007 - "Zimmer 483" שהצליח מאוד באירופה כולה, וזכה בהמון פרסים. במשך שנת 2008 התחילו טוקיו הוטל להתפרסם גם באמריקה. לכן החליטו להוציא דיסק עם תרגומים של השירים הכי טובים לאנגלית כדי שכל העולם יוכל להבין את הליריקה שלהם. אלבום זה נקרא "Scream" ובו מיטבי שיריהם מגרמנית משני האלבומים, בתרגום לאנגלית. ביניהם הלהיטים - "Through The Monsoon", "Ready, Set, Go" ו - "Don't Jump" המצליחים. כיום, הלהקה עובדת על אלבום חדש שצפוי לצאת באביב 2009. סורי

מלקקים את האצבעות ב-../images/Emo43.gif אנשים

בואו להתייעץ בנושאי התפתחות הילד ושמירה על העובר עם פרופ' אשר אור נוי, מנהל המחלקה להתפתחות הילד והמרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי במשרד הבריאות: יעוץ לנשים הרות על גורמים סביבתיים העלולים להזיק לעובר המתפתח, כגון תרופות. הקליקו כדי להכנס לאירוח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות: 21:00-22:30: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=126947917
תרצה קלמן, יועצת הלכה ומנהלת אתר "הלכה ובריאות האישה" של יועצות ההלכה של נשמת תתארח במהלך היום בפורום לקראת הריון. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=721&MessageId=126941795
מיקי שמו, אחד הקונדיטורים המפורסמים והמשפיעים בתחום האוכל בישראל, יתרום לגולשי תפוז ויחל להגיש פינה שבועית קבועה בפורום קינוחים ומנות אחרונות. הפינה של מיקי תופיע באופן קבוע בימי רביעי בצהריים בין השעות 13:00-14:00. והפעם נושא האירוח: עוגיות. כולכם מוזמנים לשאול, להתייעץ ולשתף ביצירות מעשה ידיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=126955174

HandsStainedRed

New member
אזז...למה מתחפשים השנה?

אני צריכה שתתנו לי רעיונות למשהו סקסי וזנותי עם הרבה מחשוף [בכל זאת, שיש מה- למה לא?
] ומיני :) שהוא לא זונה ולא שפנפנת פלייבוי. משהו מקורי. ותגידו למה אתם מתחפשים

Fueled by ramen

New member
אעמ

אולי שטנית כזו? D: או..ילדה קטנה אבל "שובבה" או משהו אני יודעת XDDDDDDDDD תכלס את יכולה להיות כל דבר פשוט להיות עם מחשוף ודברים קצת יותר קטנים אם את מבינה למה אני מתכוונת :p אני מנסה להתחפש לכלה מתה עם חברה שלי,זתאמרת שתינו חשבנו על זה אז אנחנו סוגשל לסביות כזה. אני רוצה סטייל חתונת רפאים, חסר לי שמלה. ראיתי תחפושת מוכנה שמוכרים כנראה בארהב http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/19993.jpg ארג אני חושקת בתחפושת הזאת *~*

Fueled by ramen

New member
כי יוצא שאנחנו מתחפשות ביחד לכלות

ואנחנו חברות ממש טובות אז בטח נסתובב הרבה ביחד. אז זה כאילו אנחנו לסביותXDDD

למעלה