greenpeace

Super Monkey

New member
אתה שוכח שתמיד יש תוכנית גדולה יותר

לחטוף ילדים זו רק ההתחלה. רמזים: שרשרת אופנוע, ברווז גומי וג'לי בטעם מנטה... רמז נוסף: 647315/713215

tapas tapas

New member
על טרור שמעת?

ככל שאירגון מפעיל יותר טרור, ככה יותר באים לקראתו ומתרפסים בפניו. אם אירגוני טרור פלסטינאים מצליחים, למה שלא אירגוני טרור יהודים יצליחו? אין אף מדינה דמוקרטית בעולם שיודעת להתמודד עם טרור.

tapas tapas

New member
נחמד מאוד

"אני האדם האחרון שהיית נותן לו לשמור על הכפתור האדום הגדול בשמיים." "עדיין יש דברים שאני לא מוכן לעשות, כי אני לא מתפלש באותם דברים שאני מתעב באותם מנכ"לים שמוכנים לחסל לאט אוכלוסיה שלמה (מה קרה עם העיר ההיא שבה ילדים התחילו למות מסרטן?) בשביל רווח כספי" אתה מוכן להשמיד את כולם, אבל אתה לא מוכן להשמיד את הילדים. הבדיחה על חשבונך.

Nihau

New member
אתה לא יכול להשוות כסף לאנשים חיים.

כי ככה זה מוסר. מוסר זו המצאה אנושית של כללי התנהגות חברתיים ואחד הדברים הבסיסיים שמוסר טוען זה שלחיים אנושיים יש ערך עליון מעל הכל שאינו בר השוואה לשום אלמנט אחר. שיקוליים כלכליים מספריים בסגנון של "מליון בני אדם הם 0.014% מכלל אוכלוסיית כדור הארץ. נניח שיש לך 100 ש"ח. אם היה בא אליך שודד ואומר "תן לי 1.4 אגורות או שאני לוקח לך את כל ה100 ש"ח!"" לא תקפים כאשר מדובר בחיי אדם לפי כללי המוסר שהחברה האנושית עובדת על פיהם. כאשר אתה אומר כזה דבר אתה גם בדרך מכריז שאתה לא אדם מוסרי ומוכן במצפון שקט לבצע מעשים שנחשבים בכל תרבות עלי אדמות לפשע איום ונורא מכל הניתן למחילה רק אם נעשה בעקבות ציווי אלוהי. כיוון שאתה לא חי במדינה הנשלטת ע"י נביאים המסוגלים להפיל כזה ציווי על המדינה שלהם אין לך לגיטימציה חוקית ללכת לתקן עולם ככה. קח את כל זה בחשבון כשאתה מכריז שאין לך בעיה לבצע ממשק אוכלוסיות אקולוגי בבני אדם. שיטה הרבה יותר טובה לצמצום אוכלוסיות היא להנחיל משטר ילודה המתיר לפי חוק רק ילד אחד או ילדה אחת למשפחה. אם כולם היו מגבילים את עצמם לילד אחד בלבד האוכלוסיה הייתה מצתמצמת מעצמה תוך 2-3 דורות בלי לאבד איכות חיים אלה רק להעלות אותה. במדינות בהם יש לחץ אוכלוסיה חזק מידי אכן יש חוקים כאלה, מצריים וסין לדוגמא. וזה עוזר למרות שאנשים מטומטמים. שלב חינוך לניהול משפחתי תקין עם חינוך לשמירה על איכות הסביבה ותעשה את זה בקנה מידה גלובלי ותקבל את מה שאתה רוצה עוד בימי חייך. אבל הרבה יותר קל להפיל פצצה על עיר עמוסה בתושבים של ארץ שאתה לא אוהב את התרבות שלה מאשר להתחיל באמת להשקיע בחינוך ותוכניות לטווח הרחוק אז ברורה לי הסיבה לסגנון הפתרון שלך.

Super Monkey

New member
בדיוק!

1- יש לי אותו מוסר כמו למחשבון כיס מסדרת N65 של קסיו. 2- לא יכול לנסח את זה טוב יותר: אני אכן מעדיף להפיל פצצה (נשק ביולוגי סלקטיבי שהורג רק בני אדם - לא רוצה זיהום גרעיני) על ארץ שאני לא אוהב מאשר להלחם מלחמה חסרת תועלת בחינוך ותוכניות לטווח רחוק. על סמך ההבנה שלי את המין האנושי, יותר קל לשכנע אותם להתדרדר לקיצוניות ולהשמיד אחד את השני מאשר שהם יבינו שילד אחד לזוג זה מספיק ודי. יש לך דתיים, יש לך עוד דתיים ויש לך סתם מטומטמים שמשריצים ילדים בלי סיבה. לא יכול להילחם בהם. כן יכול הסיט לשנאה ולהפיץ את בשורת יום הדין של קוצר הנשמות וצבא 12 הקופים. הייל מאנקי!

backdoorslam

New member
מוסר של מחשבון וטוב-לב של מכסחת דשא

רק נשאר לרשום אותך בספר הפטנטים.

Nihau

New member
נשק ביולוגי ינשך אותך בעורף

אתה זורק נשק ביולוגי בצד אחד של העולם ולמחרת הוא מופיע עם ריבית אצלך בבית (מוטציות חסינות חיסונים בשבילך) ואין שום דבר ביולוגי כל כך ייחודי בבני אדם שהנשק הביולוגי יתקיף רק אותם, לפחות כל שאר היונקים הגדולים יכחדו גם וסביר להניח שרוב היונקים הקטנים. את המוות האדום של אדגר אלן פו לא קראת וגם את העמדה לא. העמדה ארוך מידי אבל הנה המוות האדום. ועכשיו לך תחשוב על נשק טלפתי שיודע להבחין בין אנשים טיפשים שיש להשמיד ואנשים אינטיליגנטים שיש להציל. בהצלחה.

Serpent Axis

New member
אהבתי את המוות האדום!

הייתה לו גרסא קולנועית מאוד מהנה בכיכובו של וינסנט פרייס.

Sabre Runner

New member
תגובות לכולם.

לכל מי שבעד פעולה אלימה - יש לכם מזל שה-FBI לא עוקב אחרי הפורום הזה. עם כל התיאוריות והאפשרויות שהועלו פה, Homeland Security היה מגיע לכל הבתים שלכם עוד אתמול. ולכל מי שלא מאמין שהאקולוגיה של כדור הארץ הולכת לעזאזל צריך לראות את An Inconvenient Truth.

Serpent Axis

New member
ואני בתשובה מפנה אותך

לפרק של פן וטלר ששמתי קישור אליו ממש עכשיו. תגיד, An Inconvenient Truth זה לא הסרט של אל גור? האידיוט שמנסה לסחוף קולות בכך שהוא משמיע קולות אלרמיסטיים ופונה לכל מני צעירים שלא יודעים טוב יותר מלהקשיב לפוליטיקאי בקשר "למצב הסביבתי"?

Super Monkey

New member
צא מהסרט

אין פה FBI והשב"כ לא יצליח למנוע רצח של ראש ממשלה אפילו אם יתנו לו את השם והתיאור של הרוצח. במדינת ישראל יש חוק רק מעבר לתחומי הקו הירוק ושם אני זה שבדרך כלל מבקר אנשים בבתים (מילואים עוד שבועיים..בללעע). בתוך תחומי הקו הירוק ישראל היא כמו במערב הפרוע - איש הישר בעיניו יעשה. נשיא יכול לאנוס, רשויות המס יכולות לגנוב, רוצח יכול לחסל ילדות קטנות, אנס יכול לברוח מהכלא - מערב פרוע! בגלל זה אני יכול להקים ארגון פשיסטי מיליטנטי ככל העולה על רוחי ואף אחד לא יעצור אותי. גם לא כשאני אשתמש בקודים מחדר 12 במוצב $#^%& כדי להיכנס למחסן הנשק ב%^%$ ולגנוב את ה%^^&&, ואפילו לא כשאבחר להשתמש בו. לפני שבועיים חנה האופנוע שלי בחניית האופנועים של הטכניון. שעה די מרכזית - 1430, מלא אנשים עוברים באותו איזור. מישהו החליט בטובו לפרוץ לי לארגז של האופנוע ולגנוב כפפות וקסדה ב900 שקל. בטוח שאנשים היו באיזור כשפרצו לי לאופנוע. אתה חושב שמישהו עשה משהו? - אדישות. זה מה שבסופו של דבר ישמיד את המין האנושי.

Nihau

New member
errr... here comes the doctors now

and they have a nice new white coat for you, with many shiny buckels and if you will be good they will give you a candy and if you will be bad they will send you to sleep early.

0Pandemonium0

New member
או כמאמר איינשטיין:

"העולם לא יושמד מאלה שעושים רע, אלא מאלה שעומדים בצד לא עושים דבר." וזה ציטוט מאוד לא מדויק (*הגנות אנטי-ניטפוק הופעלו*
)

זה עץ מאוס-משהו

שמכיל המון התבטאויות על גבול הפלילי. זה גורם לפורום שלנו להיראות כמו פורום של ילדי-אימו ואנרכיסטים בשקל, ואני ממליץ למחוק אותו משיקולי תדמית.

למעלה