Glee

../images/Emo32.gifGlee

אני זוכרת שלא מזמן היו פה כמה שדיברו על הסדרה באוקטובר ראיתי 3 פרקים והפסקתי ואתמול היה לי חשק להשלים אז פשוט ישבתי כל אתמול והיום וראיתי הכל ו-ואוו! איזה סדרה מושלמת! אני לא יכולה להפסיק לזמזם את השירים! הדבר היחיד שמציק לי שם זה פין.. הוא פשוט לא חתיך ולא יודע לשיר S: למה לעזעאל ליהקו אותו? מישהו יודע מתי היא חוזרת? אוף ההפסקות האלה של האמריקאים פשוט מיותרות

LeAnnDylan

Well-known member
שאש!!!@$ :|../images/Emo46.gif../images/Emo69.gif|מכות|

פ'ין
כזה פאקינג הורססס
הוא יודע לשיר. הם פשוט החליטו שם שיהיה נורא מצחיק לעוות לו את הקול בסטודיו
|הא| ביצ'ז!! אבל כן חוץ מזה מסכימה
Glee
הסדרה חוזרת ב-13 לאפריל

ואי למה כ"כ הרבה זמן? ../images/Emo5.gif

יש לזה סיבה או כי סתם כי מתחשק להם? ובאמת שזה ליהוק גרוע לדעתי, לא חסרים בחורים יפים ממנו בהרבה שגם שרים (קשה לי להאמין שהאנשים בסטודיו אשמים
תראי שאר הקולות של כולם שם ממש סבבה)

LeAnnDylan

Well-known member
זה כן האנשים בסטודיו אשמים!

תראי למשל את הפרק הראשון של העונה שהוא שר Can't Fight This Feeling במקלחת. יש לו קול סבבה לגמריי. ואז נגיד במאש אפ של איטס מיי לייף. הוא נשמע מחריד. ובכלל לא נשמע כמו אותו בן אדם זה די ברור איפה האפקטים נכנסו לפעולה. ועל אף הדעה הרווחת אני לא חושבת שזה פשוט כל כך למצוא הרבה שחקנים שגם שרים וגם רוקדים וגם נראים כל כך טוב
חוץ מזה שליד וויל כולם שם נראים גרוע מכל מבחינה

jess r

New member
וויל ../images/Emo99.gif

אם היה לי מורה כזה אולי לא הייתי פורשת מהמקהלה בכיתה ט'...

SHTRUDIDI

New member
גלי../images/Emo99.gif

השחקן שלקחו לשחק את פין מאוד מתאים לתפקיד בעייני. הוא נשמע טוב לדעתי (למרות שאני מעדיפה את הקולות של שאר הבנים) והוא גם נראה סבבה. ויאללה, שיגיע כבר ה-13 באפריל.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אוח,מר שו!$#%#$%

וסו פשוט הורסת לי את הבריאות. (C)

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאהלן אנשושים, שוב חוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נעלמתי לי לכמה ימים של דיכי מסיבות משפחתיות לא קלות- אבל הנני כאן
ומה זה GLEE?

X יו יו S

New member
היי

מקווה שיהיה לכם יותר טוב
וGLEE זאת סדרה על מקהלה בתיכון יש בה הרבה שירים מוכרים ופופולריים וכנראה שמתישהו יהיה פרק שלם עם שירים של מדונה

למעלה