Funk You

שבקי

New member
Funk You

סיפור. הטקסט לא ממש מעניין. יש חרוזים טובים.אתה מתחיל לשים טוב ורגוע אבל מהר אתה עולה לקול גבוה,חבל. אתה נשמע לחוץ, יש קטעים ארוכים מדי שאתה לא שר וזה משעמם אותי,צריך יותר מילים כי אני מרגיש שזמן השירה הוא חצי מזמן הנגינה. {אני לא מתכוון לקצב,אני מתכוון לזמן,בשניות חחח}. נגינה של ההרכב ,פצצות! השיר השני,פאנקי סטאף ,שיר טוב! חזק! אני אוהב אותו! ריף כלי נשיפה קצר וקליט שחוזר על עצמו,הנגינה בסופי בתים דוחפת קדימה לקראת הריף כלי נשיפה שזה בעצם הפיזמון חחח. בבית השלישי יש סי פארט מפתיע ומגניב, השינוי קצב לפולקה ובחזרה,טוב מאוד! יציאה מוצלחת. את השיר הזה אני רוצה לישמוע בהופעה כשאני שיכור כי הוא יגרום לי לרקוד חחח. בקטע האחרון ייצא לכם בטעות משהו ענק,ביט בוקס משעשע של ,תופים ושיעולים,חבל שזה קצר כי כזה! עוד לא שמעתי!!! בביט בוקס,במקום סאונד של סנר,יש שיעול,וזה יושב טוב על הקצב המגניב. יאללה אני רוצה ערב להקות, פאט פאנק פאנק יו ואגוזי מנהטן ערב להקות 705 :-}

fieldy snuts

New member
בכייף ראסטה..

www.myspace.com/fatfunkis וד"א יש לנו הופעה ביום הראשון של בראשית ב1:30 בצהריים הבמה הצעירה (היחידה שעובדת ביום) אנחנו והשמש נותנים בראש אש חי בתוך פרצוף שלכם.. =)

Funky Giraffe

New member
זה לא אני שר זה אלמוג שר

אני מנגן סקסופון ואת סיפור עיבדתי וחיברתי את הגרוב שם ותודה אחי.

למעלה