for all of you believers

DDN

New member
למי מכם שפספס,

ב"עולמות" הייתה הרצאה שגלשה לדבר על מפלצת הספגטי המעופפת, אפשר לומר, מעין נסיון מסיונרי לגיוס מאמינים חדשים. עושה רושם, שחלק מבאי עולמות הינם מאמינים של אמת במפלצת הספגטי המעופפת.

Super Monkey

New member
הגיוני

תשמע, מפלצת הספגטי המעופפת היא תיאוריה קבילה בדיוק כמו כל דת אחרת. למה שיח שבוער ומדבר (משה והסנה הבוער) יותר הגיוני? הר שהחליט לקום ולזוז מהמקום (אם מוחמד לא יבוא אל ההר...)? בן אדם שהולך על המים (ישו וחציית הכנרת)? ולא ניכנס בכלל לכל הדברים המוזרים שהולכים בדתות של המזרח... מפלצת ספגטי מעופפת נשמעת לי לגיטימית כמו כל הסבר תיאולוגי אחר לבריאת היקום

Ihavenonick

New member
there's a new research

that claims that Jesus walked on ice. that the Kineret was freezing that day

0Pandemonium0

New member
זו דת שנועדה לצחוק על דתות אמיתיות.

אין לה מאמינים אמיתיים וכולם מבינים שזו רק פרודיה, כדי להראות לאנשים דתיים ומאמינים כמה מגוכחים הם נראים (לא דעה אישית שלי...). וכתוב עוד בוויקיפדיה.

DDN

New member
משהו משעשע

"פולחן אישיות" למתאבק מסויים (אחלה מתאבק ד.א)

JuffoWup

New member
מכיר את זה על צ'אק נוריס

אבל יש עוד, כמו: Chuck Norris counted to infinty. twice. או Chuck Norris has a word for a person he puts into a coma; that word is "lucky". לעיון נוסף http://www.chucknorrisisgod.com/index.php

Sabre Runner

New member
יש גם אחד על יאיר לפיד.

רק שאני לא זוכר את הכתובת ואין לי כוח לחפש.

ogmios

New member
אני מכיר אחד על טום קייט

אבל אין לי את הכתובת בשלוף, וזה כנראה לא יצחיק אף אחד בפורום מלבדי. טוב נו, הדבר היחיד שיכול להיות יותר גרוע מהומור מתכנתים הוא הומור DBA-ים.

DDN

New member
מתאבק

אחד שעושה דברים של מתאבקים קטנים למרות שהוא מתאבק גדול.

למעלה