Damn

normajean

New member
לא רוצה לגרום לסכסוכים אבל...

גיא ואני(פרובוקטור) דיברנו על מפגש פורום שאולי נעשה? אולי אפילו בחופש הגדול[לחלקנו עדיין קיים מנהג שכזה,השבח לאל!] אז..מה אתם אומרים? ואגב יוסקה יש לי כמה פוסטרים של מנגה / אנימה איך שלא תקרא לזה שאולי יענייניו אותך ואולי אוכל לתת לך אז או משו.. נ.ב בוב אל תכעס שהעלתי ראשונה...פשוט חשבתי על זה פתאום*נכנסת לבונקר בבהלה*

Yuske

New member
יאי מפגשפורומ!!

^_____^ תודה רבה! (בקשר לפוסטרים)^___^ אתה יכול להגיד אנימה בקיצור לא חייבים את הסלאש והמנגה ובקשר למפגש....הממ אני טס לארצות הברית ב-14 ליולי אז אם אתם רוצים לעשות מפגש ב-13 ליולי או לפני (תלוי בפורומים אחרים) אז כנראה שאני יוכל להגיע.

normajean

New member
damnt I'm a girl!=)

אני רק מזהירה אותך שהם לא משהו{בגלל זה הם מוצעים לכל הבא ליד} בקשר לתאריך זה כבר טכני נראה מי בעד קודם שלא נגיע אתה גיא עידו ואני.. רגע בעצם למה לא?חחח סתם סתם אני דיי אוהבת את כולכם

Yuske

New member
^^" מצטער....^^"

בקשר לתאריך תיידעו אותי או את הפורום בקשר אליו...שזה מה שאתם תעשו בכל אופן...

normajean

New member
yaaa....we are on the right track..

מי עוד בעד? מספיק כדיי שבאמת נארגן וגיא ואני לא נאלץ להתמזמז לנו לבדנו כל היום...????

Minimal Affair

New member
מישהו פה התמסחר.

ממקורות אישיים, היא מנשקת לא רע. אבל טעון שיפור. אני יודע שביתו של העז מנשקת טוב.

Minimal Affair

New member
הבני זונות ../images/Emo70.gif

האדמה מקולקלת
ממקורות אישיים. אבל גם ניחשתי. אבל בטח שכן.

Minimal Affair

New member
לעמיחי אין אבא, אין לו אמא.

מסכן עמיחי, לא רק הבעיות שיש לו כרגע, גם בעיות פיזיות? לדעתי - את צריכה להודות לי מותק, אני משפר את התודעה שלך בפורום, עכשיו כולם יודעים שאת מנשקת טוב. ברצינות, באמת, ברצינות, בלי צחוק, בכלל, אם הייתי צוחק, הייתי מת, באמת, לא עובד עליך, בשיא הרצינות, לא צוחק איתך, נשבע לך, בעמיחי, בסבתא שלי, בגיא, בהדס, בבת של העז, באבישי, בכולם, ובעמיחי כמובן.

למעלה