Con Te Partirò

• פותח הנושא YHS
  • פורסם בתאריך

sr G a L

New member
אומנם אני כבר לא כותב פה הרבה

ואולי כבר אף אחד לא מכיר אותי אבל אני בטוח שאתה כן. להגיד תודה על תרומתך לפורום ולידע של כל המשתתפים פה. עברת תקופות לא קלות בפורום הזה אבל נשארת עומד איתן ולא וויתרת, כל הכבוד. חבל שאתה עוזב, אבל אין מה לעשות תקופות נגמרות.. אז שוב, בהצלחה ותדע שלהיות "שחור" רגיל זה גם כיף
ויש עוד איזה כובע נחמד שמתגעגע אלי......
נשתמע גל שפונדר

leonlev

New member
אתה

אחד האנשים המיוחדים שיצא לי לפגוש בחיי. כל מילה אחרת תהיה מיותרת. ובטוחני שהשארת את הפורום בידי ראויים לכך. בהצלחה לכולכם בהמשך הדרך.

לשד

New member
הנה אני משרשר בסדר ../images/Emo3.gif

בתור מי שיוצא לו לשוטט כמעט בכל הפורומים של טיסנאות כדי לכתוב הודעות על אירועים אני יכול להעיד כי פורום תפוז בניהולך נשאר הפורום היחידי שבאמת נעים להיות בו ולא הפך להיות פורום או קומונה לקבוצה כזו או אחרת ואשר באמת פותח את שעריו לכל טיסנאי באשר הוא. ידוע גם כי כל המלעיזים נוטפי השנאה דוגמים את הפורום בתדירות די גבוהה כי מה לעשות, הפורום הזה הוא בין הבודדים אם לא הבודד שתמיד חי, נושם, ובועט... תודה רבה לך על ההשקעה הרבה בשמירת הסדר, תרבות השפה, וההתנהגות בפורום. תודה על המפגשים ושאר הפעילויות. לא כלכך ברור לי למה אתה עוזב אבל רצון האדם כבודו ואני תקווה שתמשיך לתרום לטיסנאות הרדיו בארץ. בברכה עמרם לשד אֲהוּבָתך יָשָׁה לֹא הָיְתָה בֵמִּלְחָמָה. הִיא לוֹמֶדֶת הִיסְטוֹרְיָה וְאַהֲבָה מִגוּפִי, שֶׁהָיָה בִּשְׁתֵּים, שָׁלשׁ.

לשד

New member
המסדר יעבור לדום - עמוד דום!

הטיסן בתמונה הינו ה UTRA STICK 60 האגדי בעל אלפי טיסות בהמראה ולקראת סדרה אווירובטית באירוע "כולנו מטיסים" שהיה לפני שנתיים במסלול לטרון. המסדר יעבור לנוח - עמוד נוח! בברכה עמרם

טיסנאות תחביב ל...מיוחדים

חבר, במידה ויש לך פנאי ... אתה יודע את כתובתי, את מקום המפגש...השאר הכול עלי...לחברים בלבד
תודה על הסבלנות והסגנון המכבד את כולם.

גיא ח

New member
ועכשיו אחרי כולם הגיע תורי../images/Emo13.gif

בהתחלה לא הבנתי מי זה הבן אדם שבא והתחיל לעשות פה סדר בפורום במקום להתלונן כמו חלק קטן מהאנשים נשארתי והכרתי את אחד האנשים הטובים שיש בתחביב הזה חבל שאתה עוזב, עשית עבודה מצויינת פה אני מקווה שניפגש בשטח....

לוטן זק

New member
../images/Emo24.gifYHS

כבר עברו להן 4 שנים מאז
וואי, הזמן רץ... אתה תחסר בתור מנהל, אבל אני מאמין שלא תעלם לנו מהפורום (ובעיקר מהתחביב) ותמשיך לתרום מהידע שלך על דפי הפורום. אז שיהיה לך המן בהצלחה בהמשך ואני ישמח אם נמשיך להפגש בכל מני אירועים למיניהם. לוטן

Ekrembo

New member
גם לך מותר לנוח ../images/Emo13.gif.

שמור על עצמך
נתראה.

YHS

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

לא הלכתי לשום מקום, רק ירדה ממני מהאחריות לגבי ניהול הפורום
. קצת הפסקה, ואמשיך לכתוב ולסייע (עכשיו, בלי אחריות לניהול יהיה לי יותר זמן לכתוב
). כמובן שניפגש גם בשטחי ההטסה.

sagife

New member
ישה ידידי,

את רב מה שהיה לי לומר לך אמרתי כבר בארבע עיניים,ואת מה שלא עוד אומר... אין ספק כי אחד מעמודי התמך הראשיים של הטיסנאות האינטרנטית בארץ, זז ממקומו (הטיבעי?). עם זאת,כולי אמונה ותקווה,שעתידו של הפורום יגרום לך להתבונן בגאווה לאחור, לזכור (בעיקר) את הדברים הטובים,ולהנות יחד עם כולנו ממה שהוא במידה רבה יציר כפיך. כמי שחלק איתך את החודשים האחרונים כמנהל, אני יכול להעיד,שהתייחסת אל כל סוגיה/בעיה בכובד ראש, ותמיד בחרת לעשות את הדבר הנכון,הישר וההגון למען קהילת הטיסנאים. תודה!!! מקווה שתהנה ממעמדך החדש והמשוחרר...
שגיא.

עכשיו תורי קצת באיחור אומנם

ישה ידידי שבוע אני לא מחובר לאינטרנט וכבר רעידת אדמה בפורום
. בכל אופן אני רוצה להודות לך על הפורום והקהילה שיצרת מסביב הפורום הנהדר הן ע"י עזרה ותמיכה לקהילת הטיסנאים הוותיקים והן לטיסנאים המתחילים, וכן ע"י גיבוש והכרת הטיסנאים בינם ובין עצמם ע"י קיום מפגשי הפורום. יש לציין שיצא לי להכיר אותך ישה כאדם בעל ידע רב אשר ידע לחלק ולשתף את הכלל בידע ובמידע וכן כאדם אשר נעים לקיים איתו שיחה בגובה העיינים על נושאים שונים. לסיום אני רוצה להודות לך אישית ישה על תרומתך לענף הטיסנאות בישראל בעיקר ועל הידידות שנרקמה עם השנים בפרט. בני ברגר

למעלה