ובעברית - "הגיעה עת פרידה"
אחרי פרק זמן של
ארבע שנים, בדיוק, אסיים את תפקידי כמנהל הפורום. התחלתי לפני
ארבע שנים בדיוק. התבקשתי להצטרף ולעזור בטיפול באווירה הסוערת והסוררת שהיתה בפורום. היו תקופות קשות. אני שמח שהפורום הפך להיות מוביל בארץ בתחום תחביב הטיסנאות. בעיקר מונעת, אבל גם גם בשכבות אחרות של התחביב. אני שמח שהצלחנו להביא לידי פתיחות של הפורום לצעירים ותוהים שהגיעו לפורום, מכל הגילים. השתדלתי לשמור על אופיו המאד פתוח של הפורום וגילוי מאור פנים לצעירים. שמחתי על כל עזרה שיכולנו לתת לחדש בתחביב, על ההכוונה ועל תשומת הלב. נחשפתי בפורום , לצערי, גם לצדדים הלא חיוביים של הטיסנאות והטיסנאים. אני בז לאלה שנטלו בכך חלק. מאידך, גיליתי ויצרתי לי הרבה חברים בתחום. הרבה מאד. אני אוהב אתכם. אתם ידידים נאמנים. חלקם כותבים בפורום, חלקם מעדיפים את "פורום הטלפונים". כל אחד ודרכו שלו. לאחר הכל זה רק תחביב. אני שמח על המפגשים שארגנו והביאו לידי קשר ישיר בין החברים, בין אם הרצאות (פעמיים ברעננה, פעם אחת בקלוב התעופה, פעם בטכניון) והרבה מפגשי הטסה פה ושם (תודה לאשרד). אני רוצה להזכיר ולהודות למספר אנשים. ראשית. שרון פירסט, שחלק איתי זמן רב את ניהול הפורום. היינו בראש אחד ובידידות. קבענו יחדיו כללים ואת רוח הפורום והסתייענו אחד בשני בקידום הפורום. גם קבענו יחדיו שהפורום ימשיך להיות מנוהל על ידי צעירים. כך שרון נפרד מאיתנו והצטרף גיא, וכעת , לאחר ששגיא עבר את טבילת האש, גם אני נפרד. תודה שרון.
שנית, ידידי היקר גדעון. הבסיס והמשענת. על כל מילותיך ומחשבותיך שסייעו לי. לא ארבה במילים. זה בינינו. תודה גם לך.
נוסף, ב. שתרומתו לי בתחום התחביב ובהקשבה בנושאי הפורום ערכה רב בעיני, למרות שאולי הוא לא מודע לכך. תודה.
אני מעריך ומוקיר שני ידידים צעירים. גיא ושגיא. שני אוהבי התחביב עם ראש פתוח, סימפטיות ובני שיח טובים. שותפים ראויים לניהול הפורום. אין לי ספק שבחירתנו בהם היתה מוצלחת. בתחילה גיא (שרון ואני) ואח"כ שגיא, שהופתע כאשר גיא ואני הצענו לו להצטרף, אבל נענה מיידית ואני שמח לראות שהערכתי הראשונית לגביו לא היתה מוטעה. אני מאחל לכל ידידי הנאה מהתחביב, המשך שימוש נאמן בפורום ובעיקר בריאות, כי היא לב הענין, לכולנו, הרבה יותר חשוב מכל תחביב זה או אחר. כמובן שאיני עוזב את התחביב, אחד היפים שיש לי, בין תחביבי האחרים. נמשיך להיפגש כאן בפורום, אשמח להמשיך לתרום מידיעותי (לאחר הכל, למעלה משלושים וחמש שנה בתחום התעופה, על כל גווניה – ממטוסי קרב, דרך מטוסי תובלה וטילים וכלה במל"טים וטיסנים). אשמח גם להמשיך לסייע לגיא ושגיא לשפר את הפורום ולהעמיקו. אני יודע שרבים קוראים נסתרים ואני בטוח שהרבה רוכשים ידע נרחב, גם ללא כתיבה. אקח לי פרק זמן של הינתקות ואחזור (לאחר הכל, קיץ עכשיו ועונת החופשות הגיעה). מחר אבקש את הנהלת הפורומים להוריד לי את הכחול ואחזור להיות בכינוי שחור כמו כולם (ויש בזה גם יתרונות....
). בהצלחה לגיא ושגיא. כל טוב לכולם והנאה מהתחביב. ישה