Comfortably Numb

Roy1232

New member
../images/Emo32.gifComfortably Numb

רק רציתי לציין שזה השיר הכי יפה שאי פעם שמעתי, מומלץ בחום!
(מי שלא יודע של מי השיר, לא בדף הנכון
סתם סתם זה של פינק פלויד
)

Sivan38

New member
וואי אני חולה על השיר הזה =]

אני ממש אוהבת את Comfortably Numb, אני הכי אוהבת בשיר את ההתחלה עם האפקטים ואת הפזמון :] לפי דעתי זה השיר הכי יפה אחרי כמובן Wish You Were Here להקה מצויינת (:)

jony543

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח... יופי שהתעוררת באמת...

זה שיר מדהיםםםםם חח עכשיו תלמד תסולואים [תתחיל מהראשון!!!] הסולו השני זה בין הסולואים שהכי כיף לנגן [ולמרות זאת, תתחיל מהראשון
] ניסיתי לעורר אותך לדבר הזה... אבל ידעתי שמתישהו זה יגיע אליך
בכל מקרה תתחיל לראות הופעות חיות של השיר אתה פשוט תשתגע מה גילמור עושה שם בסולו השני [הבעיה שבהופעות עם הסולואים הכי טובים שהוא עשה pulse ועוד אחת עם שם ארוך ווטרס לא נמצא שם כדי לשיר את הבתים] נ"ב יש עוד הופעה יפה שריצ'רד רייט שר את הבתים ודייוויד גילמור את הפזמון והסולואים שנשמעים מדהים זה הופעה דיי חדשה בטורנטו שווה צפייה

jony543

New member
ועוד דבר!!!

אני מקווה לטובתך ששמעת אותו ביחד עם כל האלבום נכון? כי אם לא אתה בצרות חח סתם אם אין לך תאלבום תבוא אליי יש לי אותו שם למטה בערימה של הדיסקים וגם במחשב

Roy1232

New member
צרוב לי../images/Emo3.gif

time to goooooooo IS THERE ANYBODY IN THERE.
חח אהבתי שהוא אומר שהיה לו חום כשהוא היה קטן והוא הרגיש תידיים שלו כמו שני בלונים
קיצר מאסטרפיס

Roy1232

New member
חחח ניסיתי../images/Emo7.gif

אבל זה פשוט סולו בנזונה. זה לא המהירות, וזה לא הסליידים... אני משתגע איך הוא עושה את ההשתקות האלה כל תו שני... ואני בקושי מצליח לעקוב אחרי זה כשהטאב מולי. עצבים, אולי תלמד אותי יהיה יותר קל
הראשון כנ"ל, קל ומתסכל. זה כיף כשאתה יודע בוא נגיד ככה

jony543

New member
שמע

בחיים לא תוכל לנגן את זה כמו גילמור אבל תמיד אפשר לנסות אתה יודע יש לו טאצ' כזה לגיטרה ויש לי תווים טובים לשיר הורדתי איזה סונגבוק אני יראה לך בהזדמנות

steelwater

New member
שיר מעולה

"I've become comfortably numb" אני זוכרת ששמעתי אותו בהתחלה הייתי די בשוק. כאילו המילים שלו מצמררות, זה כאילו הוא פותח בפניך את העניינים לעולם... על מצב כזה שאנחנו חיים באדישות נוחה כי הכי קל לא לדעת מה קורה כי אז לא עצובים. Ignorance is a bliss - טיפשטות היא ברכה(יותר נכון, בורות היא אושר, אבל זה נשמע יותר יפה ככה). אני מאד ממליצה לכם לשמוע את הביצוע ש-Pink Floyd עשו לו ב-Live 8! יש לי אותו על DVD ואיזה כיף זה! ני ממליצה לכולם לקנות אותו. הם עושים שם את השיר הזה והם עושים אותו ממש מדהים ואני ממש נמסתי מהסולו שלו. אלב אני לא חושבת שזה השיר הכי יפה בעולם וגם הוא לא השיר האהוב עלי שלהם. אולי אני אולד פאשן ומיינסטרימית אבל אולי זה Another brick in the wall כולו ולא רק החלק השני. בכלל אין יל ממש שיר אהבו שלהם אבל אני מתחילה יותר ויותר לאהוב אותם.

למעלה