AD&D לכל הדוגודים

../images/Emo32.gif AD&D לכל הדוגודים

היי כל הדו"גודים ובדגויינג ולכל אלו אשר שיחקו בעבר ומעונינים שוב עלה הרעיון להקים קבוצה מבין כל הדו"גים בסגנון 2nd edition ad&d מי שמעוניין שישאיר פה סימן עם טלפון כמו כן מחפשים גם DM לקבוצה כך שמי שיש לו את היכולת, הידע, והחשק מוזמן לכתוב את זה גם!!! רוח מדבר והמרשל המטורף...

מה זה? הפכתי לנושא הלפיד?? ../images/Emo16.gif

ועכשיו אני מאיר עיינים?? המרשל המטורף הינו זיו חבר של ערבה.. מקווה שהנה מוארת :) רוח

CBRRRRRR

New member
שים לב לכתובת דוא"ל שלי...

אם כי עייפתי מלהיות DM (פעם אחרונה לפני יותר מ- 10 שנים, כמדומני...). אבל אולי יש על מה לדבר. 053-686027 אפשר גם לשחק RD&D עם האופנועים
CBRRRRRR, שפעם סיים הרפתקה ברמה 3 תוך 15 דקות, אחרי שבדרכי ערמה גרם לדרקון ששמר על האוצר לאבד עצמו לדעת.

Great Blue

New member
בשימחה -אבל רק אחרי שהחבורה

הנוכחית שלי תתייאש ממני ותבקש ממני להפסיק לבוא ...

idane

New member
עוררת את סקרנותי

ופרטת על נימי הנוסטלגיה. למרות ש R עם אופנועי שטח נשמע מופלא, גם טייבל טופ יהיה לא רע (עם
?). כרגע אין באפשרותי (זמן, כוחות מנטליים) לשמש כ DM, אבל תרשום אותי בתור שחקן. [email protected]

Miss Mor

New member
תרשום גם אותי

אף פעם לא שחקתי, אבל אני מוכנה לנסות נשמע מדליק

אממ........

פעם אחרונה ששיחקתי בזה היה לפני ה-מ-ו-ן זמן...... יש מקום גם לכאלה שקצת שכחו?
אם כן, תרשום אותי!!!!

ספייק ®

New member
סליחה רוח יקירי ...

... למרבה בושתי אינני יודע כלל מהו המשחק הזה! D&D זה לא משחק מחשב בכלל?? מהו עקרון המשחק? המטרה?? כללים בסיסיים??? נראה אם זה יהיה מעניין אולי גם אני אצטרף ... ספייק, בור ועם הארץ ב-D&D (או שמא זה היה - בום ועם הספר?
)

ספייק ®

New member
נו מה? אז עכשיו אתה מסתלבט עליי?

כתבתי שאני ל-א יודע מה זה ... אולי תוכל לפרט מעט?? ספייק.

ספייק ®

New member
לא, לא ולא! ו .... עוד לא אחד ../images/Emo13.gif

צר לי, אבל אני צריך הסבר ממש מהבסיס ... ספייק.

boldjos

New member
אז זה זה...

מעין משחק תפקידים קבוצתי... מאד מוזר ומצריך דימיון מפותח... אני אישית לא מצליח להכנס לראש אבל יודע שישנם אנשים רבים שנהנים מאד מהמשחק. אני אישית (לפני 14 שנים בערך) אהבתי לשבת ולראות את המשחק מתנהל מאד מבדר ומשעשע.

למעלה