I IsraeliWeirdGuy1311 New member 3/6/06 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif ראשון ../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif
נ נ ו נ י י י י New member 3/6/06 #20 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gifבוקר טוב אני במקומך הייתי נשארת לישון עוד אם תמרה לא הייתה מגיעה
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gifבוקר טוב אני במקומך הייתי נשארת לישון עוד אם תמרה לא הייתה מגיעה
R RTur New member 3/6/06 #22 אוי.. הנה זה שוב מתחיל.. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ע עומרי האלוף New member 3/6/06 #25 ../images/Emo6.gifמישהו אמר ../images/Emo32.gifנורמלי?../images/Emo66.gif|יש +
ע עומרי האלוף New member 3/6/06 #23 ../images/Emo32.gifראשון אימפריה../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 3/6/06 #36 מה נסגר איתכם../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
R RTur New member 3/6/06 #24 לעומרי,נאטלי,לירון,נוני והש"ש../images/Emo26.gif אני סוגד לכם חחחחחח.. עכשיו היה לי משעמם וקראתי את כל האוף הארוך של ה-319 תגובות ופשוט נקרעתי מצחוק - אתם גדולים!!!
לעומרי,נאטלי,לירון,נוני והש"ש../images/Emo26.gif אני סוגד לכם חחחחחח.. עכשיו היה לי משעמם וקראתי את כל האוף הארוך של ה-319 תגובות ופשוט נקרעתי מצחוק - אתם גדולים!!!
ע עומרי האלוף New member 3/6/06 #26 הכל בזכות הש"ש אם הם../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif לא היו, האוף הזה לא היה.
ה השיר שלנו אימפריהההה New member 3/6/06 #29 פרחעלך קטן הכל בזכותי. שמעת?!~?~?~?~?@&*^%$#&^%$#@ ההההההההההההההכככככככככלללללללללללללללללללל יאא קקקקקקקקקקקקקווווווווווווווופפפפפפפפפפתתתתתתתתתת קררררררררןןןןןן קקקיייייייימממממממממממתתתתתתתתתת, ללללללללללליייייייייששששששררררראאאאאאאאללללללללל
פרחעלך קטן הכל בזכותי. שמעת?!~?~?~?~?@&*^%$#&^%$#@ ההההההההההההההכככככככככלללללללללללללללללללל יאא קקקקקקקקקקקקקווווווווווווווופפפפפפפפפפתתתתתתתתתת קררררררררןןןןןן קקקיייייייימממממממממממתתתתתתתתתת, ללללללללללליייייייייששששששררררראאאאאאאאללללללללל
I IsraeliWeirdGuy1311 New member 3/6/06 #30 אל תתחילי זה ../images/Emo32.gif נורמלי...../images/Emo3.gif שמישהו ייפתח שה"ז במיוחד בשבילה...
ע עומרי האלוף New member 3/6/06 #32 אל תקלל אותיייייייייייייייי אני לא קיללתי אותךךךךךך אז אל תגיד לי שה"ז!!!!!%$*&$#&^%$# ברורררררררררררררררררר?~!??@!!???#???$@?&^% קרוקודיל שדומה לתיק.
אל תקלל אותיייייייייייייייי אני לא קיללתי אותךךךךךך אז אל תגיד לי שה"ז!!!!!%$*&$#&^%$# ברורררררררררררררררררר?~!??@!!???#???$@?&^% קרוקודיל שדומה לתיק.
ע עומרי האלוף New member 3/6/06 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צעד אחד קדימה../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif בכדי להבין מה היא הייתה כותבת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צעד אחד קדימה../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif בכדי להבין מה היא הייתה כותבת
K kuku woman New member 3/6/06 #39 חחחח אני מאמצת את הקללות האלה אז לא להיסחף!! עד קרוקודיל שדומה לתיק ! זה כבר יותר מדי מעליב