11.9

axnholic

New member
../images/Emo32.gif11.9

לפני 5 שנים, ארה"ב טעמה את הטעם המר של הטרור במלוא "הדרו". בערך כ-3000 אנשים אבדו את חייהם במתקפת הטרור הגדולה ביותר שידעה האנושות. אני אישית זוכר את המשפחה אצל סבא וסבתא צופים בתמונות המזעזעות בחדשות. אני לא אשכח לעולם את התמונה של המטוס השני שנכנס במגדל [הדרומי?]. הפיגוע ערער קצת את המערכת, אבל אני זוכר שלא לקחתי את זה קשה מדי. לא זלזלתי בחייהם של הקורבנות, אבל גם לא מחיתי דמעה. הפיגוע נשאר בפינה אפלה בראשי, ופעם בשנה אני מזדעזע מחדש ממראה המטוסים פוגעים במגדלים או מהאנשים אשר קופצים אל מותם. מוחי לא יכול לתפוס איך אנשים מחליטים ב-10 דקות בלבד לקחת את חייהם בידיהם, אבל אני משער שכשיש לך מטוס בוער מעל הראש, דברים נראים אחרת. איפה אתם הייתם באותו היום? מה הפיגוע עשה לכם? [אני לא מנסה ליצור כאן שרשור מלא בדמעות. אני רק רוצה לפתח את החלק החברתי של הפורום יותר. אני אשמח אם תשתפו פעולה].

TheLost

New member
עצוב ../images/Emo4.gif

כשזה באמת קרה הייתי קטן מידי בשביל באמת לקלוט את זה, או שיהיה איכפת לי, אבל לא עבר יותר מידי זמן עד שהתחלתי לקלוט מה באמת קרה באותו יום ארור. השנה זה כואב לי אפילו יותר, אחרי שהייתי לפני לא יותר מחודש ב-Ground Zero, ראיתי את כל שמות ההרוגים של אותו יום, ראיתי את כל האנשים שבוכים שם וראיתי את הרחובות שבהם לפני 5 שנים עלה אבק ובכי... עצוב ביותר

SHEX

New member
למען האמת...../images/Emo95.gif

הייתה לי פעולת פתיחה בנוער העובד באותו יום, והיא הייתה אמורה להיות ממש מגניבה, כשהחלק הכי מגניב הוא כשמגלים מי המדריכים החדשים... ובטעות קבעתי בייביסיטר באותן שעות, ובזמן הבייביסיטר הייתי כל הזמן לחוץ שהאמא תחזור כבר כדי שאני אוכל לרוץ לפעולה, ופתאום איזה חבר מתקשר אליי לספר לי על זה, וזה כל כך לא העסיק אותי באותו רגע, שזה פשוט מחריד... ואז כשהייתי בדרך לפעולה, אני כולי רץ ומתנשף ואותו חבר כל שתי דקות מתקשר אליי לעדכן אותי, וזה בכלל לא עניין אותי באותו רגע.. רק אחרי הפעולה הבנתי כמה שזה היה רציני... :X [אגב, הגעתי בדיקו כשהחלק השווה נגמר...]

Freemee

New member
אני הייתי בבית וראיתי טלויזיה

זיפזפתי בין הערוצים וסתם צפיתי בטלוויזיה ופתאום ראיתי את זה בערוץ 2 ונחרדתי וראיתי את המטוס פוגע בזמן אמת בבניין השני. שנתיים לאחר מכן, הייתי ב GROUND ZERO ושומעים את הסיפורים של כל האנשים שם במקום וכל ההרס

למעלה