!!1

chernia

New member
סיום חלש מאוד

לא הראו מה קרה עם צ'רניה בכלל ונראה לי אני מחליף כינוי בקרוב כי נגמרה הסדרה...

uk23

New member
עונה שנסחבה ונסחבה ונגררה ונמתחה כמו מסטיק

תכלס הדבר היחיד שהיה מעניין זה מי ירה בתמרה וקרין. מעבר לזה לאורך כל העונה: רני ותמרה חוזרים נפרדים חוזרים נפרדים חוזרים נפרדים וחוזר חלילה. תמרה הישנה תמרה החדשה תמרה הישנה תמרה החדשה - שמישהו היה הורג אותה כבר וזהו
סצנות ה"אני לבד וצריכה גבר" של רונה לי שמעון היו על סף המביכות והפא-תט-יות !!!! והשיא של השיא: אין לנו יותר אייטמים, אמרו התסריטאים של השיר שלנו 4, יש לנו רעיון ענקי..בוא נשכיב את רן ונינט. זה יעשה לנו קצת באז תקשורתי. כמעט השיא: הרמטכ"ל רוצח ומתנקש ומה לא.... (אני לא מדבר על ההשחתה של השיר של קווין, שזה על גבול העצוב יותר מאשר מצחיק. העונה הכי גרועה של השיר שלנו ובאמת ביזיון. חסרת אייטמים וחסרת עניין לחלוטין. "המסטיק שלנו 4".

amiomer

New member
../images/Emo165.gifגידי גוב+יהודית רביץ+סינרגיה../images/Emo165.gif

אז ככה.. במסגרת חגיגות פתיחת שנת ה-40 להתיישבות בבקעת הירדן, היתה אתמול הופעה של שלושתם (לא ביחד..) נתחיל בגידי גוב- אין לי כח להתחיל לנסות להיזכר מה בדיוק הוא שר אבל אתם יכולים לנחדש לבד.. כל המוכרים (שלו, של כוורת..) אבל שום דבר מהדיסק האחרון.. כמובן שתוך כדי היו גם דיבורים עם הקהל וכאלה, בן אדם משעשע למדי
קוריוז קטן- כשגידי עלה לבמה והנגנים שלו עלו ביחד איתו, אמרתי לחבר שלי: "היי, זאת לא רונה קינן על הגיטרה?" וכן, כשגידי הציג את הנגנים התברר שאכן רונה קינן מופיעה עם גידי גוב בתור גיטריסטית וזמרת ליווי.. כמובן שחיכיתי שהם ישירו את "הריקוד המוזר של הלב" אבל זה לא הגיע.. באמצע ההופעה של גידי הוא העלה את יהודית רביץ והם שרו ביחד את "מילה טובה".. היה יפה ממש.. ועכשיו, יהודית רביץ- יהודית עלתה עם הנגנים שלה והתחילה בשיר שאני לא מכיר (משהו עם ואהבתנו או משהו כזה..) אחר כך היא שרה את "עיר קטנה", ואז את "כשתבוא אהבה" ואז אני לא זוכר בדיוק את הסדר אבל היה את "דברים שרואים מכאן", רחבת הריקודים, בוא לריו, ארץ טרופית (ובטח שכחתי עוד כמה אבל לא משנה..), ואז היה את "באה מאהבה". היה אדיר. ואז יהודית ירדה מהבמה.. לאחר בערך 10 שנינות היא חזרה ושרה את הילדה הכי יפה בגן לבד עם גיטרה אקוסטית בלבד. אחרי זה היא אמרה שהיא רוצה להזמין חברה טובה שלה לשיר איתה- רונה קינן.. היא עלתה והם שרו את "את פרי גנך" עם גיטרה של רונה וזהו.. טוב זה משאני זוכר מיהודית אבל בטוח התבלבלתי קצת ושכחתי חלק מהשירים.. ואז סינרגיה עלו.. זה התחיל בפאדיחה כי הם התחילו את הפתחה של "אשם" במין אורגן מוקלט כזה וקפץ להם הדיסק..
אחר כך הם התחילו מחדש והיה סבבה למרות שהם היו נראים יותר מדי בפלייבק כל ההופעה.. טוב, הם כמובן שרו את כל השירים המוכרים שלהם (מרגיש אחר, חום יולי אוגוסט, צועקים על אהבה, עד אלייך, תראי זה אני וגם עוד שניים שאני לא מכיר..) זהו, היה ממש נחמד וממש נהניתי..

amiomer

New member
ועוד קטע ענק עם רונה קינן שהיה שם.. ../images/Emo6.gif

כשיהודית ורונה שרו ביחד הייתי ליד הבמה והיה שם איזה כמה תאילנדים שעישנו.. אחרי שרונה סיימה לשיר, אני קולט אותה יורדת מהבמה, הולכת לתאילנדים, ומדליקה מהם סיגריה.. אחרי זה היא נשארה לעמוד שם כשיהודית המשיכה לשיר.. זה היה אחד הקטעם היותר מצחיקים שראיתי..

1Shir

New member
איזה כיף לך שראית את יהודית רביץ

כן, יש לה שיר "באהבתנו", שיר אחלה לפתוח איתו הופעה.. את "הילדה הכי יפה בגן" אני שונאת.. ולמה רונה קינן קופחה בכותרת שלך?.. טוב, היא לא היתה אמן מוביל.. וסינרגיה בעצמם קצת פאדיחה כך שאני לא מופתעת.. שמחה שנהנית!!

למעלה