תתפרעו!

אז שיתפוצצו עם מה שיש להם מתחת לאדמה.

כן, זה הבקשה שלי. נמאס לי שחיילים נהרגים ושתושבי הדרום סובלים, ובכלל, כל הארץ. אז שיתפוצץ איזה טיל שם ככה, וכל החראות האלו ייהרגו. הנקמה המתוקה.

Because Of May

New member
לגמרי.../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

לחשוב שלא הייתי רגילה למצב הזה של מלחמה, ועדיין, גם כשהיא מתרחשת מסביבי אני עדיין נמצאת בתוך בועה כזאת. ואני חושבת שכל אחד מתושבי המרכז חיי בתוך בועה. אני מפחדת שינפצו לי אותה. אולי זה נשמע אנוכי, אבל האמת שהדבר הראשון שחשבתי עליו כשכתבתי את המשפט הזה היה המשפחה שלי, החברים, הכיתה, השכבה... שיגמר כבר, ושיחזרו בשלום, הלוואי.
(אגב, השיר בחתימה שלך!!!
).

../images/Emo45.gif../images/Emo201.gif

כל זמן שהם שם, עוד דקה של עצבים. שייגמר. שיפוצצו את עצמם או משהו. ברצינות! (החמאס, כמובן) ואני יודעת.

xXx Lilo xXx

New member
קודם זה צריך ליפול אצלנו../images/Emo29.gif

אח"כ ברמת גן ות"א
די נו. אני ממש מפחדת. ואם יפול חס וחלילה בנס ציונה אחותי לא תיהיה הרבה ההית ואני עוד יותר באטרף עכשיו

../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

יהיה בסדר בובי, בסופו של דבר ייגמר להם התחמושת.

Orange Sky

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif כל הארץ אתכם,

וכולם מחזקים אתכם מפה. יהיה בסדר, צבא ישראל חזק ואנחנו עם חזק ונביא שלום על ישראל.
יהיה טוב, תחזיקו מעמד, ואתם תמיד יכולים לבוא להתארח פה בצפון

orw93

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

נקווה שזה ייגמר מהר

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

מישהי שהייתה איתי בזימונים קיבלה SMS מחבר טוב שלה "אני יוצא לעזה תאחלי לי בהצלחה" והיא כולה כזה עוד שנייה בוכה.
גם לתושבי הדרום. גם לחילים שלנו שנלחמים בשביל המדינה שלהם. תיהיו חזקים אנחנו איתכם

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif לגמרי, מקווה שזה יגמר S: ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

Fall Out Liel

New member
מי שקרא/ה את כל הסאגה..../images/Emo168.gif

אמנם אני עדיין רק בחצי הספר של דמדומים, אבל לא התאפקתי וקראתי כמה ספויילרים, כי אני שוכחת אותם גם ככה אחרי חמש דקות אז אין לי בעיה
. אבל אני חייבת לדעת משהו, בלה בסוף הופכת לערפדית?! ואיך ההורים/חברים שלה מקבלים את זה? הם יודעים? ועל איזה תינוק לעזאזל מדובר?! שלה ושל אדוארד?!
ו... בשרשור על אמט [שממנו קיבלתי את האינפורמציה הזו] כתובים המון ציטוטים שבהם הוא יורד על חיי המין שלהם, זה כתוב בספר מה הם עושים? >< זה לא אמור להיות ספר לכל המשפחה או משהו? XDD

למעלה