באמת יש פורום כזה?
ז זיו המגניב 2 New member 14/6/06 #18 ../images/Emo207.gifאני לא נרדם בגלל נעם../images/Emo108.gif איזה חצי שעה שאני לא נרדם ולמה? כי חשבתי על מתי אני ונעם ניפגש בקיץ איזה סרט נראה ואיפה נראה אותו וכל זה P:
../images/Emo207.gifאני לא נרדם בגלל נעם../images/Emo108.gif איזה חצי שעה שאני לא נרדם ולמה? כי חשבתי על מתי אני ונעם ניפגש בקיץ איזה סרט נראה ואיפה נראה אותו וכל זה P:
J jasmin superstar New member 14/6/06 #19 עוד נצל"ש כנסו דחוף כולם! אם מישהו שלח לי בקשה לאישור במנג'ר אז זה לא שדחיתי זה פשוט שאמא[ ] שלי יצאה מזה! כל דבר שהיא רואה מול הפנים שלה במחשה היא יוצאת !
עוד נצל"ש כנסו דחוף כולם! אם מישהו שלח לי בקשה לאישור במנג'ר אז זה לא שדחיתי זה פשוט שאמא[ ] שלי יצאה מזה! כל דבר שהיא רואה מול הפנים שלה במחשה היא יוצאת !
ש שיר חולה על אגמי New member 14/6/06 #21 אני לא מכירה אותה אבל אני ישמח לעזו לעזור לקרן המתוקה מזל טוב להיום ההולדת שלך!! המון אושר, עושר, ובריחות.. ((חחחחחחח-->> הכי חשוב)) תצליחי בכל.. **נועה **
אני לא מכירה אותה אבל אני ישמח לעזו לעזור לקרן המתוקה מזל טוב להיום ההולדת שלך!! המון אושר, עושר, ובריחות.. ((חחחחחחח-->> הכי חשוב)) תצליחי בכל.. **נועה **
ה הענקית של תום New member 15/6/06 #28 ../images/Emo207.gifלתום! המתנה שלך! http://img507.imageshack.us/my.php?image=13lf.png מקווה שאהבת!!!
../images/Emo207.gifלתום! המתנה שלך! http://img507.imageshack.us/my.php?image=13lf.png מקווה שאהבת!!!
ק קרנוני123 New member 15/6/06 #33 לקרן הקטנה והסופר פסיכית (פסיכית במובן חיובי אין הרבה כאלה) אני מאחלת לך עוד המון שנים של כיף ושמחה בהן תעשי רק מה שאת אוהבת כמובן. תדאגי לאחיך תמיר, הוא ממש חמוד מזל טוב קרן
לקרן הקטנה והסופר פסיכית (פסיכית במובן חיובי אין הרבה כאלה) אני מאחלת לך עוד המון שנים של כיף ושמחה בהן תעשי רק מה שאת אוהבת כמובן. תדאגי לאחיך תמיר, הוא ממש חמוד מזל טוב קרן
S shminia com New member 15/6/06 #30 אני צריכה את זה+../images/Emo207.gif +../images/Emo192.gif עד מחר אז מי שמתכנן לכתוב בבקשה מהר. ותירשמו לקומונה!! קישור למטה בחתימה. זה לפי הרעיון של קובי ואת הקומונה מנהלת הדס. קדימה להירשם
אני צריכה את זה+../images/Emo207.gif +../images/Emo192.gif עד מחר אז מי שמתכנן לכתוב בבקשה מהר. ותירשמו לקומונה!! קישור למטה בחתימה. זה לפי הרעיון של קובי ואת הקומונה מנהלת הדס. קדימה להירשם
S Super Chuly New member 15/6/06 #32 לקרן אני חייבת לציין, ראשית כל, שבחיים שלי לא ראיתי כזאת כמות אנרגיה עצומה בכזה בנאדם קטן, לא יאומן פשוט. אז המון המון המון מזל טוב ועד 120 שנה של אושר והיפראקטיביות! ליהי
לקרן אני חייבת לציין, ראשית כל, שבחיים שלי לא ראיתי כזאת כמות אנרגיה עצומה בכזה בנאדם קטן, לא יאומן פשוט. אז המון המון המון מזל טוב ועד 120 שנה של אושר והיפראקטיביות! ליהי