תעודות

Under the GUN

New member
../images/Emo32.gif תעודות

כמה קיבלתם במה? ---אני משועמם ברמות... ואחותי היום טסה לארה"ב לחצי שנה--

צאיג

New member
אני עדיין ווניקית.../images/Emo221.gif

אז מה? אז מה אם אני צוציקית?

צאיג

New member
צאיג-שם המשפחה שלי...../images/Emo221.gif

ואיך שכולם קוראים לי...

angela12

New member
ממ

היה לי 95 באנגלית, 100 במחשבים, 85 בטכנולוגיה, 75 במדעים, 84 בצרפתית אבל הגאווה האמיתית שלי היא ה-45 במתמטיקה ו-50 בספורט ["הגעה לשיעורי ספורט הינם חובה" לכו תזדיינו] כ-א-ב-ו-ד

Lil M

New member
אני 11 בספורט! האאא

"אין הישגים" אני לאדעת מי המורה אפילו

irashady

New member
חחחחחח

אני קיבלתי 70 בספורט... נראה לי שזה הציון הסופי... כי הבגרות פנימים והיא כוללת מחציות... ולא הייתי מגיעה לשיעורים כאילו תכלס... הייתם מתאמנים כל יום בחדר כושר טוחנים ריצות... הייתם באים לשיעורים?!

angela12

New member
השיא שלי היה

לפני שנה בחציון השני, 20. בחציון הקודם המורה איימה עליי שיהיה לי 40. נו באמת, ממתי מאיימים על מישהו בהכפלת הציון שלו?!

KingpinEX

New member
לי היה נראה לי 85

עשיתי ריצת 2000 ב 9וחצי דקות! עכשיו זה כבוד! למה זה כבוד? כי עשיתי רק 4 סיבובים במקום 5! זין בפנים למורה שלא יודע לספור סיבובים ולא יודע שיש אנשים שזה לא כיף חיים, לרוץ פאקינג 2000 מטרים. חה-חה חה-חה-חה-חה!

irashady

New member
חחחח

אין לך במה להתגאות בזה שאתה עושה 1600 ב-9 וחצי דקות יש לי בת בשכבה שעשתה 2000 ב- 8 ומשהו והבנים אצלנו עשו 5000... אחד עשה את זה ב-17 ומשהו דקות.. מטורף!

green rebel

New member
גם אני לא הולכת לשיעורי ספורט..

ואני מקבלת 45- ועוד המורה המפגרת שלי כותבת לי: "עלייך לשפר את כישורייך הספורטיביים" שונאת אותה!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

העלתי בכימיה ב-30 נקודות
65 בספורט
ואצלנו אסור להבריז כי אז אתה בא בזמנך החופשי וצריך לעשות 45 דקות ספורט... (השלמה) אז 65 זה מספק אותי בטירוף

galileho

New member
רק נכשל אחד ../images/Emo11.gif

ריספקט =] דוגרי לא חשוב לי העיקר אנגלית נשאר לי ה95 הישן והטוב =]

Sahar 11

New member
הבעה הרס לי את התעודה ../images/Emo123.gif

ובספורט דווקא יש לי 90

ozshady

New member
ותרו ותרו אני עדיף שאני אסתום...

חחח אם אני יפרט את כל הציונים אני יוצא חרשן אחושרמוטה. רק ניתן רמז קטן ונגיד שהציון הכי נמוך שלי זה 83... בלשון בעעע

LadySnowBlack

New member
נסיעה טובה לאחותך../images/Emo70.gifמקווה שתעשהחיים

אח שלי קיבל תעודה אתמול....

jogy

New member
חחחח...שתקו כולכם אני קיבלתי

0 בספורט!...חחח.....לא הגעתי לשיעור אחד ואפילו לא דיברתי עם המורה! יש לי קרע ברצועה ואני לא יכול להשתתף.....בנזונה אמור לרשום "פטור משיעורי ספורט" או משהו....במקום זה נתן לי 0 כדי לדפוק לי את הממוצע

למעלה