תנחשו

TheMo

New member
איך זה שכל אמירה על כדורגל הופכת לשרשורפלצת?

*אהם* פורום כלי נגינה ונגנים *אהם*

yotamn9

New member
זה שרשור אוף

ואני חושב שזה נחמד מדי פעם לנהל דיונים עם חברי הפורום גם בנושאים אחרים.

Scott Evil

New member
ובשביל לסיים את השרשור ...

בלומפילד לא הבית של האדומים וגם אם זה כואב, לכם אין אוהדים. שער 5 נראה כמו מחנה פליטים תרדו כבר מהארץ, אתם לא יהודים. שרים על השואה, אתם לא מתביישים. חכו לנקמה שתבוא מאלוהים. הפועל קראו לי נאצי אבל אני גאה במגן דוד שיש לי על החזה. שרים על הרימון בליגת המילואים תשירו גם איך אכלתם את המכות של החיים. שרים לי עד המוות, אחר כך רק בוכים, שבכל מגרש בארץ (גם בבוסניה) מכות אתם אוכלים. שער 5 דרש - ובתחת הוא קיבל !! שונא לעד הפועל - אוהב את ישראל. השיר הזה הוא קונטרה - לשירה הגרמנית. יבוא היום הפועל - תחזרו ללאומית. את הפזמון עכדיו - אנחנו לא שרים. שמים עליכם ז י ן על כל האדומים 5 4 3 2 1 על הזין הגועל !!!! אאההההה אהו אהוווו על הזין הגועל !!! ותזכרו ... זה רק ספורט. כולנו יהודים וכולנו בני אדם. שבוע טוב ובהצלחה בלימודים !!

sheepeH

New member
שמע..

לא אכפת לי כמה אינטליגנט תהיה אבל מההודעה הזאתי אני תופס ממך ערס מסרוח
זה כזה מצחיק אנשים ששרים שירים של כדורגל. יותר מדי השפעות קשות..

JPOM

New member
תקשיבו כולם...

כל אחד פה חושב שיש לו מושג מה הולך ביציעים בארץ כי פעם הוא הלך עם דוד שלו למשחק. אתם נשמעים כמו ילדוני אולטראס פעורים מתים ואתם מדברים מלא שטויות. אל תדברו על דברים שאין לכם מושג. אין לכם מושג מה הולך בשער 11/5/ג' ובאמת שכל שטות שתפלטו רק תוציא אתכם יותר מטומטמים.

JPOM

New member
אפשר לנהל דיון על דברים

שמבינים בהם ויש לך מושג מה הולך. סתם לזרוק שטויות לאוויר שאין להם ביסוס זה לא לנהל דיון.

NYMets Man

New member
ומאיפה אתה יודע לאיזה שער אני הולך?

דבר אחד חכם אמרת בנאום שלך "אל תדברו על דברים שאין לכם מושג." הגיע הזמן שתממש את זה בעצמך, לא?

Scott Evil

New member
פפחחחח

טוב .. אני רחוק מלהיות ילד. אני כבר בן קצת יותר מ 24. רחוק מלהיות אולטראז. מזמן עברתי את הגיל. גם אם הייתי בגיל אני לא מאמין שצריך לקחת את הכדורגל כל כך ברצינות. אבל השעות שהעברתי על יציעים, מגיל 8, בכל האיצטדיונים, במגוון תופעות מזג אוויר קיצוניות, כולל משחקים בחו"ל. אני יכול לשבת איתך שעות וללמד אותך, וזה בלי להכיר אותך אפילו. סתם הייתי חייב.

RoieL

New member
אפחד לא אמר את זה

ביציעים של אוהדי הפועל יש לי ניסיון, תודה על הדאגה. הייתי עם החברה של שער 5, שער 7, שער 13 ו- 2, וגם בשער מעורב (אוהדי הפועל עם אוהדי קבוצות אחרות, לא קורה הרבה
). אפשר לדעת על מה אתה מדבר באופן ספציפי? כי אני חושב שכל הודעה שנכתבה פה לגיטימית לגמרי.

JPOM

New member
באופן ספציפי,

זה נשמע כמו ויכוח ילדוני של למי יש ז*ן יותר גדול. ההודעות על המחאה של מכבי, על האולרטאס של מכבי וזה שאומרים שהאולטראס של מכבי זה מי שעושה דברים רק מראה שאין לכם מושג מה קורה ב11. כנ"ל להגיד שרק הפועל מעודדים בהפסד ('למה לא עודדתם בדרבי?' מכיר?) או שהיתה מחאה על זה שנימני עזב. תדברו כמה שבא לכם על כדורגל אבל על תרבות קהל, על ארגונים ומחאות תחקרו קצת יותר.

למעלה